Destek Tesbih Ağacı Yağı 20 Ml 8699649121607

Satıcı :
4.6 Ortalama Puan
5
204
4
20
3
18
2
6
1
8
- 57%
29,00 TL12,60 TL
8.6
Satıcı Puanı
8.6
Satıcı puanı, müşteri geri bildirimleri ve satıcının sipariş sürecindeki performansı dikkate alınarak hesaplanmaktadır.

Ürün Değerlendirmeleri

4.6
4.6Ortalama Puan
5
204
4
20
3
18
2
6
1
8
256 Değerlendirme
164 Yorum
çok kötü kokuyor ben tırnağım için aldım ve hiç bir faydasını göremedim boşa para vermeyin üstte dursun diye 5 verdim
**** ****|6 Haziran 2021|DRN BİTKİSEL ÜRÜNLER satıcısından alındı.
Ürünü satın aldı
Yorumu beğenmek için lütfen
Bitkilerdeki sinekleri gerçekten uzaklaştırıyor kesinlikle denenmeli.
Buket Cirit|9 Temmuz 2021|BEYLİKDÜZÜ AKTARCIM satıcısından alındı.
Ürünü satın aldı
Yorumu beğenmek için lütfen
Çiçeklerime sinek olduğu için aldım kullanıyorum bakalım hızlı ve özenli paketleme güzeldi. Piyasaya göre fiyatında uygun
durmuş öztürk|27 Mart 2021|FASTGROSS satıcısından alındı.
Ürünü satın aldı
Yorumu beğenmek için lütfen
Orkidemde mantar vardı sihirli bahçem önerdiği için aldım .Kokusu berbat değil ama var ve baskın .Kullandıktan sonra faydası olup olmadığını yorumum güncelleyip yazarım
E** Ş**|24 Şubat 2021|Yeşil Pazar satıcısından alındı.
Ürünü satın aldı
Yorumu beğenmek için lütfen
Bitkilerdeki Sinek ve bitler için için aldım. Yeni kullanmaya başladım. Umarım faydası olur. Eldivenle kapağını açın kokusu ele siniyor.
Yasemin horasanlı-Elite Üye|13 Temmuz 2020|DESTEKTEN satıcısından alındı.
Ürünü satın aldı
Yorumu beğenmek için lütfen

Ürün Bilgileri

Destek Tesbih Ağacı Yağı 20 Ml

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Açıklama: Tesbih Ağacı Yağı (Neem Yağı), Latince ismiyle Oleum Azadirachta indica, Tesbih Ağacı'nın tohumlarından elde edilen bir bitkisel yağdır. Tesbih Ağacı, genellikle Hindistan’da ve Avrupa’nın sıcak bölgelerinde yetişir. Bu bitkisel yağ, keskin bir kokuya sahiptir. Yağ asitleri ve besin değerleri bakımından zengindir. Tesbih Ağacı yağı, kozmetik amaçla saç ve cilt bakımında kullanılabileceği gibi saksı ve bahçe zararlılarına karşı da kullanılabilir. Tesbih Ağacı yağının faydaları ve kullanım alanları hakkında detaylı bilgi almak için bir sağlık uzmanına danışabilirsiniz.GMP koşullarında Destek Tesbih Ağacı Yağı, %100 saf ve soğuk sıkımdır.Üretim Yöntemi: Soğuk Sıkım (Cold Pressed)Uyarılar: Kapağı kapalı olarak, serin ve kuru ortamlarda muhafaza edin. Güneş ışığı ve ısıdan uzak tutun. Çocuklardan uzak yerlerde muhafaza edin.Sağlık sorunları yaşayan kişilerin, öncelikle bir sağlık uzmanına danışmaları önerilir. Yasal mevzuatlar gereği, ürün açıklamaları kısmında, ürün faydası, hastalık adı veya endikasyon belirterek ürün tanıtımı yapılmamaktadır. En doğru ve güvenilir bilgi için bir sağlık uzmanına danışmanız tavsiye edilir. Yerli üretim ve yüksek kaliteyi buluşturduğumuz Destek ürünleri, GMP (Good Manufacturing Practice) koşullarında üretilmektedir. Üretim tesisimiz, ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, ISO 22716, OHSAS 18001 ve Helal Gıda sertifikalıdır. Uzun yıllardır bu topraklarda, dünya çapında kabul gören standartlara uygun üretim gerçekleştirerek yerli üretime #Destek oluyor ve global bir marka olma yolunda ilerliyoruz.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler.

Ürün Açıklaması

Açıklama: Tesbih Ağacı Yağı (Neem Yağı), Latince ismiyle Oleum Azadirachta indica, Tesbih Ağacı'nın tohumlarından elde edilen bir bitkisel yağdır. Tesbih Ağacı, genellikle Hindistan’da ve Avrupa’nın sıcak bölgelerinde yetişir. Bu bitkisel yağ, keskin bir kokuya sahiptir. Yağ asitleri ve besin değerleri bakımından zengindir. Tesbih Ağacı yağı, kozmetik amaçla saç ve cilt bakımında kullanılabileceği gibi saksı ve bahçe zararlılarına karşı da kullanılabilir. Tesbih Ağacı yağının faydaları ve kullanım alanları hakkında detaylı bilgi almak için bir sağlık uzmanına danışabilirsiniz.GMP koşullarında Destek Tesbih Ağacı Yağı, %100 saf ve soğuk sıkımdır.Üretim Yöntemi: Soğuk Sıkım (Cold Pressed)Uyarılar: Kapağı kapalı olarak, serin ve kuru ortamlarda muhafaza edin. Güneş ışığı ve ısıdan uzak tutun. Çocuklardan uzak yerlerde muhafaza edin.Sağlık sorunları yaşayan kişilerin, öncelikle bir sağlık uzmanına danışmaları önerilir. Yasal mevzuatlar gereği, ürün açıklamaları kısmında, ürün faydası, hastalık adı veya endikasyon belirterek ürün tanıtımı yapılmamaktadır.  En doğru ve güvenilir bilgi için bir sağlık uzmanına danışmanız tavsiye edilir. Yerli üretim ve yüksek kaliteyi buluşturduğumuz Destek ürünleri, GMP (Good Manufacturing Practice) koşullarında üretilmektedir. Üretim tesisimiz, ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, ISO 22716, OHSAS 18001 ve Helal Gıda sertifikalıdır. Uzun yıllardır bu topraklarda, dünya çapında kabul gören standartlara uygun üretim gerçekleştirerek yerli üretime #Destek oluyor ve global bir marka olma yolunda ilerliyoruz.
Şikayet Et