Doa Kozmetik C Vitamini %5 Serum

195 TL

Ürün Bilgileri

Doa Kozmetik C Vitamini %5 Serum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doa Kozmetik Satıcı Ünvanı: DOA BİLİŞİM KOZMETİK TİYATRO EĞİTİM SANAT DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302088093400001 Vergi Kimlik Numarası: 3020880934
    Bu ürün Doa Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • C vitamini Serumu (20 ml) Doa %5 vitamin C serumu cilde ışıltılı ve canlı bir görünüm kazandırır. Güçlü antioksidan etkisi sayesinde cildin zararlı dış etkenlerden korunmasına yardımcı olur. Gözaltı dahil tüm yüzde, boyun, dekolte ve eller üzerinde kullanıma uygundur. Kullanımı / Usage: Temiz cilde parmak uçlarınız ile hafif masaj yaparak sadece akşamları uygulayınız. Tüm cilt tipleri için uygundur. * Uygulama sonrası Güneş ışınlarına maruz kalınacaksa Yüksek Faktörlü güneş kremi kullanılması tavsiye edilir. Uyarılar / Warnings: *Haricen kullanım içindir. Göze temasından kaçınınız. Oda sıcaklığının altında serin ve kuru yerlerde, kapağı kapalı olarak çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. *Üretim tarihi (URT) ve Parti No (PN) ambalajın üzerindedir. İçindekiler / Ingredients: Aqua, Sodium Lactate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Ethyl Ascorbic Acid, Sodium PCA, Dimethyl Sulfone, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik C Vitamini
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 20 ml
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Ek Özellik Parfüm İçermeyen
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Doa Kozmetik 8682615918059 C Vitamini %5 Serum

Doa Kozmetik C vitamini %5 serum, cilt bakımını önemseyen kişiler tarafından büyük oranda tercih edilen bir üründür. Bu kozmetik ürünü, içeriğinde bulunan bileşenler sayesinde kullanan kişiye fayda sağlar. Bahsi geçen serum, tüm cilt tipleri için kullanılabilir. İşlevsel olan sıvı formu, tamamen doğal içerikler kullanılarak oluşturulur. Alkol, parfüm ya da hayvansal ürün içermeyen formülünün etki gücü fazladır. Cilt üstüne uygulanan bu kozmetik bakım ürünü, yüz, el, bacak ya da karın bölgesine sürülebilir. Bu sebeple, çok yönlü bir bakım gerçekleştirmenize olanak tanır. Söz konusu ürünün güçlü içeriği, cildine ışıltılı bir görünüm kazandırmak isteyen kişilere hitap eder. C vitaminli bu serum, günlük kullanım için uygundur.

  • 20 ml geri dönüştürülebilir şişe
  • C vitaminli %5 serum
  • Alkol, parfüm ve mineral yağ içermez

Doa Kozmetik %5 C Vitamini Serumunun Formül İçeriği Nasıldır?

Doa Kozmetik %5 C Vitamini Serumunun Formül İçeriği Nasıldır?

Doa Kozmetik C vitamini %5 serum, sahip olduğu özellikler sayesinde kullanan kişilerin beğenisini kazanmayı hedefler. Bu ürün, özel bir formüle sahiptir. Hayvansal ürün içermeyen sıvı, serumun bitki özlü olduğunu kanıtlar. İçinde C vitamini olan bu kozmetik ürün, sağlık için yararlıdır. Koyu renkli lekelerin açılması ve kötü görüntünün engellenmesi için bu serumdan faydalanabilirsiniz. İçinde bulunan niacinamide, cildin parlak görünmesini ve ton farkının eşitlenmesini sağlar. Tüm cilt tiplerine uygun olduğu için hassas ve alerjik kişiler de rahatlıkla kullanabilir. Formülde %3 oranında bulunan therolose, vücudun nem kazanmasına olanak tanır. Böylece, kuruluk sebebiyle oluşan deri döküntüleri engellenir. 20 ml şişenin taşınması kolaydır. Bu özelliği sayesinde, her yerde serumdan faydalanmanız mümkün hâle gelir.

Doa Kozmetik %5 C Vitamini Serumu Ne Sıklıkla Kullanılır?

Doa Kozmetik C vitamini serum, kolay kullanıma sahiptir. Uygulama sonrasında kişide ferahlık yaratan bu sıvı form, pratik bir şekilde sürülür. Öncelikle cildin iyi temizlenmesi gerekir. Temiz suyla durulanan ve iyi kurulanan cilde, parmak uçlarıyla uygulanabilir. Serumun uç kısmı damlalıklı olarak üretilir. Uygulama yapılacak bölgeye bir damla kullanılması yeterlidir. Ardından, serumun cilde yedirilmesi için masaj yapılması önerilir. Sonrasında durulama ya da başka bir işlem gerektirmez. Sabahları kullanılacaksa güneş ışınlarına doğrudan temas etmemek gerekir. Doa Kozmetik C vitamini %5 serum 20 ml, yaklaşık 1 ay kullanılabilir. Yüz ve boyun bölgesi, serumun sıklıkla kullanıldığı alanlar arasında yer alır. Her gün kullanıma uygun olan bu serum, sadece ihtiyaç duyulan bölgeye de sürülebilir.

Doa Kozmetik %5 C Vitamini Serumunun Faydaları Nelerdir?

Doa Kozmetik C vitamini %5 serum, son derece faydalı bir bakım ürünüdür. Doa Kozmetik C vitamini %5 serum canlandırıcı etkide bulunarak cilde ışıltı kazandırır. Sağlıklı görüntü elde etmek isteyen kişiler tarafından kullanılan bu serum, gözaltı morluklarını giderir. Boyun bölgesinde oluşan kararmaların açılması için yararlıdır. Cildin zararlı dış etkenlerden korunmasına olanak tanır. Ürünü dekolte bölgesinde ve el üstüne de kullanmak mümkündür. Ten rengini eşitleyen bu serum, cildin daha sıkı ve canlı görünmesine katkıda bulunur. Güçlü antioksidan etkisi olan C vitamini, selülitlerin giderilmesinde de etkilidir. Gözle temas ettiği durumlarda bol suyla yıkamak gerekir. Çocukların ulaşamayacağı ve serin yerlerde saklanması önerilir. Doa Kozmetik C vitamini %5 serum fiyatı her bütçeye uygundur. İndirim ve kampanyaları takip ederek uygun fiyata bu serumu elde edebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Doa Kozmetik C vitamini %5 serum yorumlarına göz atabilirsiniz.