Eray Aydınlatma 5164-4 Led 4 Lü Avize

1.999,95 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Eray Aydınlatma 5164-4 Led 4 Lü Avize

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eray Aydınlatma Satıcı Ünvanı: ERAY AYDINLATMA AVİZE GIDA İNŞAAT SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0337037292000017 Vergi Kimlik Numarası: 3370372920
    Bu ürün Eray Aydınlatma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Led 4 lü Avize Ürünün ışığı yüksektir. Ürün genişliği 55 cm dir, yüksekliği 12 cm dir. Ürün ışık rengi 6500-K ( Beyaz ) ve 3000-K ( Sarı ) ve 4200-K (Gün Işığı)dir. (3 Renk) Kapatıp açtığınızda sıralı olarak yanar. Ürün 100 watt, 9.000 Lümen dir.Ürün kuruludur. ERAY AYDINLATMA güvencesi ile 2 yıl garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Ampül Başlık Sayısı 4
  • Model Ledli
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Eray Aydınlatma 5164-4 4'lü LED Avize

Avizeler, asıl işlevleri olan bulundukları ortamı aydınlatmanın yanında dekorasyon için de son derece kullanışlı ürünlerdir. Yerleştirildiği alanın genel özellikleri ile uyum sağlayan avizeler, dekorasyonu en iyi şekilde tamamlar. Eray Aydınlatma 5164-4 LED 4’lü avize de bu anlamda oldukça kullanışlıdır. Özellikle modern çizgilerin hâkim olduğu oda, salon ya da ofis gibi ortamlarda son derece şık bir görüntü sergiler. Etkileyici tasarımının yanında ürün, yüksek performansı ve pratik kullanımıyla da benzerleri arasından sıyrılır. Hem kullanışlı hem de şıklığı ile göz kamaştıracak bir avize arıyorsanız gönül rahatlığı ile bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Sarı, beyaz ve gün ışığı olmak üzere Üç farklı renkte ışık verir.
  • 100 watt ve 9000 lümendir.
  • 2 yıl garantilidir.

Eray Aydınlatma 5164-4 LED 4'lü Avizenin Özellikleri Nedir?

Eray Aydınlatma 5164-4 LED 4'lü Avizenin Özellikleri Nedir?

Eray Aydınlatma 5164-4 LED 4’lü avize, 55 cm genişliğinde ve 12 cm yüksekliğindedir. Halka şekilde dört farklı aydınlatma ünitesinin bir araya getirildiği bir tasarıma sahiptir. Üç farklı renkte ışık verir. Bunlar, beyaz, sarı ve gün ışığıdır. Düğme vasıtasıyla her açılıp kapandığında bu sıraya göre renk verir ve bu sıra hiç değişmez. Bu sayede ışığı açıp kapayarak istediğiniz renkteki ışığı kolayca elde edebilirsiniz. Evlerde ve her türlü iş yerinde, iç mekânlarda kullanılmaya uygundur. Tek parça hâlinde size ulaştırılır. Kendi içinde bir montaj işlemine gerek duymaz. Tavana monte edilmesi öncesinde elektrik mutlaka kesilmelidir. LED ampullü olması sayesinde elektrik tüketiminde avantaj sağlar. Böylece Eray Aydınlatma 5164-4 LED 4’lü avize, şıklığı ve kullanışlığının yanında elektrik masraflarınızın da düşmesine yardımcı olur.

Eray Aydınlatma 5164-4 LED Avizenin Performansı Nasıldır?

Eray Aydınlatma 5164-4 LED Avizenin Performansı Nasıldır?

Eray Aydınlatma 5164-4 LED 4’lü avize, 100 watt ve 9000 lümen aydınlatma gücüne sahiptir. Bu gücü sayesinde 20-25 metrekare büyüklüğündeki alanlar için son derece uygundur. Siz de bu büyüklükteki bir odayı aydınlatmak için avize satın almayı düşünüyorsanız yüksek performansı ile öne çıkan bu ürünü seçebilirsiniz. Eray Aydınlatma 5164-4 LED 4’lü avize, fazlasıyla tatminkâr performansının yanında son derece kaliteli olmasıyla da dikkat çeker. 2 yıl garantilidir. Bu garanti doğrudan Eray Aydınlatma firması tarafından sağlanır. Ürün, ayrıca TSE standartlarına uygun olarak üretilmiştir ve CE belgesi almaya hak kazanmıştır. Eray Aydınlatma 5164-4 LED 4’lü avize yorumları da ürünün yüksek performans ile kaliteyi bir araya getirdiğinin altını çizmektedir.

Eray Aydınlatma 5164-4 LED Avize Şık mıdır?

Eray Aydınlatma 5164-4 LED Avize Şık mıdır?

Eray Aydınlatma 5164-4 LED 4’lü avize, son derece şık bir üründür. Ürün gövdesi kromdur. Bu malzeme tercihi sayesinde parlak bir metal görünümündedir. Materyal kaynaklı hoş görüntüsünün yanında ürünün modern tasarımı da göze çarpar. Dört farklı halkanın birlikte kullanıldığı bu dizayn, özellikle çağdaş bir atmosfer yaratılmak istenen ortamlar için son derece idealdir. Ne gereğinden fazla dikkat çekecek kadar büyük ne de dekorasyon içinde kaybolacak kadar küçüktür. Buradan hareketle ürünün boyutlarının da şıklığına katkı yaptığı söylenebilir. Eray Aydınlatma 5164-4 LED 4’lü avize, aynı zamanda kolayca temizlenebilen bir üründür. Öncelikle hafif nemli bir bezle silinmesi, ardından da kurulanması bu iş için yeterlidir. Temizlik sırasında tiner, aseton, deterjan, kolonya gibi metal kısımlara zarar verebilecek ürünler kullanılmamalıdır. Ayrıca bu işlem için çizici ya da aşındırıcı malzemelerin kullanılması da önerilmez. Eray Aydınlatma 5164-4 LED 4’lü avize ürününü Trendyol’dan güvenle sipariş edebilir, yaşam alanlarınızın şıklığına şıklık katabilirsiniz.