Evocase Klavye Bilek Desteği

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Evocase Klavye Bilek Desteği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: evostore Satıcı Ünvanı: EVO OTOMOTİV DANIŞMANLIK EKSPERTİZ HİZMETLERİ VE BİLİŞİM ÜRÜNLERİ TİCARETİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383042650400016 Vergi Kimlik Numarası: 3830426504
    Bu ürün evostore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilek destekli mouse pad çeşitlerinden EVO303, pürüzsüz ve nefes alabilen malzemeler kullanılarak üretildiği için kullanım sırasında rahatlık sunar ve teri önleyen yapısı sayesinde uzun süreli kullanıma olanak verir.
  • Evocase klavye bilek desteği çeşitlerinden EVO303 median sinir üzerine baskı uygulayarak mouse ve klavye kullanımını daha sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olur. Formunu koruyan yumuşak köpük desteği ile kullanım sırasında bilekte oluşan baskıyı dağıtarak bileğe ekstra rahatlık verir.
  • Klavye bilek desteği sağlayan EVO303 doğru konumda el ve bilek tutumunu sağlayarak oluşacak olası ağrılara ve incinmelere karşı sizi korur, işlerinizi daha pratik bir şekilde yapmanızı mümkün kılar.
  • Siyah mouse pad hafifliği, pratik kullanımı ve rahatlığı ile ön plana çıkarken boyut olarak tüm bilgisayar ve laptoplar ile kullanım imkanına sahip olmasıyla avantajlıdır.
  • Ergonomik mouse pad, ergonomik şekli ile uzun süreli bilgisayar kullanımında bileğinizi doğal bir şekilde koruyarak rahatlık ve konfor sağlar. Kaymaz mouse pad, doğal kauçuk malzemeden üretildiği için kullanım sırasında herhangi bir sorun yaratmaz, dokulu alt tabanı sayesinde hareket etmez.
  • Veriminizi artırmanıza yardımcı olur.
  • Aynı zamanda Evocase klavye bilek desteği modelinin sahip olduğu yapı, su ile temizlenebilir özelliğe sahiptir. Bu sayede kolay bir şekilde temizleyerek daha uzun süreli kullanım fırsatından yararlanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Evocase Klavye Bilek Desteği

Günümüzde pek çok iş için bilgisayarlar kullanılmaktadır. Dizüstü ve masaüstü bilgisayar fark etmeksizin klavye kullanımına başvurulmaktadır. Gün içinde uzun süre bilgisayar başında kalmak ve klavye kullanmak da bileklerde yorgunluğa neden olmaktadır. Bu sorunun yaşanmaması ve klavyenin çok daha rahat bir şekilde kullanılabilmesi için Evocase klavye bilek desteği tasarlanmıştır.

 
  • Tüm klavye çeşitlerine uygun
  • Uzun süreli kullanım
  • Kol ve el pozisyonları için özel olarak tasarım

Evocase Klavye Bilek Desteği Özellikleri

Evocase Klavye Bilek Desteği Özellikleri

Evocase klavye bilek desteği özellikleri merak edilen konular arasında yer alır. Evocase klavye bilek desteğinin farklı bilgisayar modelleriyle kullanıp kullanılamayacağı da merak edilen bir konudur. Tüm bilgisayar modelleri için tercih edilebilir, tüm modeller için uygun boyutlara sahip bir klavye bilek desteğidir. Yapımında oldukça yumuşak fakat sağlam malzemeler kullanılmıştır. Destek için kullanılan malzemeler nefes alabilen bir yapıya sahiptir. Bu şekilde terleme ve bileklerin kayması gibi sorunlarla karşılaşılmamaktadır. Hem hafif hem de dayanıklı olma özellikleri ile dikkat çekmektedir. 43 x 8 cm boyutlara sahip olan bir klavye bilek desteği ürünüdür. Hem klavye kullanımı hem de fare kullanımı için tercih edilebilir. En önemli özelliği ergonomik şeklidir. Bileklerin ve kolların doğal bir pozisyonda kalabilmesi için klavye desteğinin kullanılması tavsiye edilir. Evocase klavye bilek desteği EVO303’de bu gereksinimleri karşılar. Uzun süre bilgisayar başında çalışan kişiler için rahat bir kullanım sunacak şekilde üretilmiştir. Klavye kullanırken bileklerin doğru bir açıda olmasını sağlamaktadır. Yalnızca ellerin değil kolların da doğru pozisyonda olabilmesi için tercih edilmektedir.

 

Evocase Klavye Bilek Desteği Kullanımı

Evocase Klavye Bilek Desteği Özellikleri

Evocase klavye bilek desteği kullanımı farklı bilgisayar modelleri için tercih edilebileceği gibi farklı alanlar için de tercih edilebilir. Evden bilgisayar başında çalışan kişiler için oldukça uygundur. Uzun saatler bilgisayar başında kalmak kol ve bilek için zorlu olabilir. Evocase bilek desteği, doğal bir pozisyon oluşturur. Evlerin yanı sıra ofis hayatı için de tercih edilebilir. Masa başında çalışan kişiler için de vazgeçilmezler arasında gösterilir. Masa başında çalışan kişiler eklem ve bilek sorunları yaşayabilmektedir. Bu sorunların önlenmesi veya rahatlatılması için klavye bilek desteği kullanımı önemli bir konudur. Direkt klavye önüne yerleştirilmesi kullanımı için yeterli olacaktır. 2 cm yüksekliğe sahiptir. Bu yükseklik doğal bir pozisyon oluşturmak için yeterlidir. Yapımında dalgıç kumaş kullanılmıştır. Terletme ve kaydırma yapmayan özelliğiyle gün içinde uzun saatler kullanılabilir. Uzun süre bilgisayar kullanımına uygun şekilde tasarım özellikleri sunar. Dayanıklı ve destek veren yapısıyla da tercih edilen seçenekler arasındadır.

 

Evocase Klavye Bilek Desteği Fiyatı

Evocase Klavye Bilek Desteği Fiyatı

Klavye bilek desteği ürünü, ellerin ve kolların doğru açıda, yükseklikte kalmasını sağlayarak ağrı ve benzeri sorunların yaşanmasını önler. Bütün bilgisayar modellerine uygun şekilde tercih edilebilecek bir bilek desteğidir. Evocase klavye bilek desteği fiyatı ürün özelliklerine bağlı olarak belirlenir. Yapımında kullanılan destek, kumaş türü ve boyut gibi konular fiyatın belirlenmesini sağlar. Kullanımı faydalı olan bilgisayar aksesuarları arasında gösterilebilmektedir. Uzun süre yıpranma ve benzeri sorunlar görülmeden kullanılabilir. Hafif yapısıyla kullanım alanlarına taşınabilmesi de mümkündür. Bilgisayar çantasında taşınarak eve veya ofise rahatlıkla götürülebilir. Yani gerektiği her an kullanılabilmesi mümkündür. Kullanımı ile anında konforu hissetmek mümkündür. Uzun vadede çok daha rahat bilgisayar ve klavye kullanımını da mümkün hale getirir. Bilgisayar başında uzun süre kalan kişiler için ideal özellikler ve avantajlar sunar. Trendyol aracılığıyla Evocase klavye bilek desteği yorumları ve değerlendirmelerine detaylı bir şekilde ulaşabilir, kolaylıkla alışverişinizi yapabilirsiniz.