Giz Kitap Yusuf Kayaalp Seti

260 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Giz Kitap Yusuf Kayaalp Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Giz Kitap Satıcı Ünvanı: ŞENOL CEVİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4329407786000001 Vergi Kimlik Numarası: 2070754997
    Bu ürün Giz Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yusuf Kayaalp'in iki kitaplık seti Cengiz Han ve Kurtları 352 sayfa Kutlu Dava Mete Han 208 sayfa

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Yusuf Kayaalp
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Giz Kitap Yusuf Kayaalp Seti

Kitap çeşitleri, pek çok müşteri tarafından beğenilen içerikler arasında yer alır. Birbirinden farklı konuları ele alan kitaplar, ilgi çekicidir. Özellikle tarih içerikli çeşitler, müşteriler tarafından yoğun ilgi görür. Akıcı dil yapısına sahip olmakla birlikte anlaşılır bir biçimde yazılan çeşitler sıklıkla tercih edilir. Yusuf Kayaalp tarafından kaleme alınan tarih içerikli eserler, akıcı dil yapısıyla bilinir. Kut’lu Dava Mete Han, Cengiz Han ve Kurtları kitapları, pek çok müşteri tarafından merak edilir. Yazarın özgün bir biçimde kaleme aldığı bu eserler, tarihin akışına yön veren olayları anlatır. İlgi çekici içeriği sayesinde okuyucular tarafından oldukça beğenilir. Siz de tarih içerikli kitap arıyorsanız Giz Kitap Yusuf Kayaalp seti satın alabilirsiniz. Böylelikle akışa yön veren olaylarla ilgili çeşitli bilgilere sahip olabilirsiniz.

  • Tarih içerikli
  • Akıcı dil
  • Avantajlı set

Tarih İçerikli Giz Kitap Yusuf Kayaalp Seti

Tarih İçerikli Giz Kitap Yusuf Kayaalp Seti

Tarih konularının kaleme alındığı eserler, okuyucuların çeşitli konular ile ilgi bilgi sahibi olabilmesine yardımcı olur. Yusuf Kayaalp kitapları, pek çok okuyucu tarafından merakla beklenir. Özellikle tarih ile ilgili çeşitli konulara yer veren yazar, okuyucularına çeşitli konuları aktarır. Kut’lu Dava Mete Han ve Cengiz Han ve Kurtları eşsiz konuların ele aldığı türler arasında yer alır. Düşman ile mücadele eden Mete Han’ın ordusu olan Hunlar, devletini kurtarmak için çabalar. Her savaş sırasında yeni bilgiler öğrenmek ile savaşmanın asıl amacını da anlarlar. Her iki kitap içerisinde de zorlukların aşıldığı ve bu zorlukların onlara güç verdiğini anlatır. Siz de tarih içerikli kitaplardan hoşlanıyorsanız bu seti satın alabilirsiniz. Her iki kitap sayesinde devletin kurulma aşamasını öğrenebilir, geçilen zorlukların üstesinden gelen insanları tanıma fırsatına sahip olabilirsiniz.

Akıcı Dil Yapısıyla Giz Kitap Yusuf Kayaalp Seti

Akıcı Dil Yapısıyla Giz Kitap Yusuf Kayaalp Seti

Akıcı bir biçimde yazılan kitap türleri, okuma sırasında insanlara kolaylık tanır. Yazılan her cümlenin anlaşılır nitelikte olması, içeriğin kalitesini öne çıkaran unsurlar arasında bulunur. Giz Kitap Yusuf Kayaalp seti iki farklı kitap şeklinde satışa sunulur. Akıcı bir biçimde yazılan bu kitaplar, okuyuculara muhteşem bir deneyim yaşatır. Bir deha olan Mete Han, akıl hocası sayesinde çeşitli konularda bilgi alarak güçlenir. Bu sayede devletini kurtaracak birbirinden farklı yol dener. Düşmanlara karşı yenilmeden önde devletinin sonra da kendinin adını duyurur. Zaferlerin elde edilme aşamasını ve devletin zorluklar altında kurulma biçimini anlatan yazar, okuyucularından büyük ilgi görür. Giz Kitap Yusuf Kayaalp seti kullananlar kitabın akıcı yapısından ve tarih içerikli olmasından oldukça memnundur. Siz de pratik bir biçimde anlayabileceğiniz bir kitap arıyorsanız bu seti satın alabilirsiniz.

Avantajlı Giz Kitap Yusuf Kayaalp Seti Fiyatı

Avantajlı Giz Kitap Yusuf Kayaalp Seti Fiyatı

Giz Kitap Yusuf Kayaalp seti fiyatı kitapların yapısı ve sayfa sayısı göz önünde bulundurularak belirtilir. Kaliteli bir biçimde basılan bu kitapların sayfaları, kaliteli kağıtlara sahiptir. Bu sayede herhangi bir biçimde yırtılmaz. Kut’lu Dav Mete Han 208 sayfadır. Okuyuculara eşsiz bir deneyim yaşatarak tarih ile ilgili gerçekleri anlatır. Cengiz Han ve Kurtları kitabı ise 352 sayfadan oluşur. Her iki kitapta da birbirini takip eden sıralı konular mevcuttur. Bu nedenle set şeklinde satışa sunulur. Avantajlı bir biçimde müşterilere sunulan bu kitap, pek çok okuyucu tarafından oldukça rağbet görür. Trendyol sayesinde ürünü, bütçenize uygun bir biçimde satın alabilirsiniz. Aynı zamanda müşteri deneyimlerini de inceleyebilirsiniz. Giz Kitap Yusuf Kayaalp seti yorumları ürünün alt kısmında yer alır. Bu sayede kolaylıkla ulaşabilir, ekonomik ve güvenli bir sürece sahip olabilirsiniz.