Huawei Turkcell 3G Vınn

247 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Huawei Turkcell 3G Vınn

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALACAHAN TEKNOLOJI HİZMETLERİ SAN TİC Satıcı Ünvanı: ALACAHAN TEKNOLOJİ HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Mersis Numarası: 0047002682100011 Vergi Kimlik Numarası: 0470026821
    Bu ürün ALACAHAN TEKNOLOJI HİZMETLERİ SAN TİC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Huawei Turkcell 3G Vınn MF 667 21,6 3G Modem

Son yıllarda eğlenceden iş yaşamına, eğitimden sağlığa tüm işler yürütülürken internete ihtiyaç duyulur. Bunu yaparken de kimi zaman hareket halinde olmak işlerin kesintiye uğramasına yol açar. Huawei Turkcell 3G Vınn MF 667 21,6 3G modem ile bu durum sorun olmaktan çıkar. Dilediğiniz her an her yerden ve kesintisiz bir biçimde internete bağlanabilmenin özgürlüğünü yaşarsınız. Turkcell Vınn MF667 ile Turkcell 3G şebekesi üzerinden hiçbir zaman ve mekan sınırı olmaksızın internete, e-postalarınıza, dilediğiniz sosyal medya uygulamalarına ve hatta şirketinizin kurumsal ağına bile ulaşabilirsiniz, böylece kesintisiz internetin keyfini doyasıya yaşarsınız. Turkcell MF667, Turkcell’in geniş kapsama alanı sayesinde ulaşılması güç noktalarda bile kesintisiz internet erişimi keyfi sunar ve hareket özgürlüğünüze destek olur. Ürünün öne çıkan özellikleri şu şekildedir:

  • Tak çalıştır sistem
  • Yer kaplamayan yapı
  • Güç kaynağı gerektirmeyen tasarım

İlgi Çekici Turkcell MF667 Genel Özellikleri

İlgi Çekici Turkcell MF667 Genel Özellikleri

Huawei Turkcell 3G Vınn MF667 21,6 3G modem dilediğiniz her yerden kesintisiz ve hızlı internete ulaşmanıza yardımcı olur. Yüksek verimlilikle ve hızla çalışan Turkcell marka Vınn MF667, Turkcell GPRS / EDGE şebekesi kapsamında EDGE hızıyla kullanılabilir. USB girişi sayesinde istendiği takdirde dizüstü bilgisayarlarda ya da masaüstü bilgisayarlarda rahatlıkla kullanılabilir. Huawei Turkcell Vınn MF667 21,6 3G modem, bilgisayara takıldığı anda kendi kurulumunu kendisi yapar ve ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. Böylece hem zaman kazanmış hem de kurulum işlemleriyle uğraşmamış olursunuz. Huawei Turkcell Vınn MF667 21,6 3G modem 21,6 Mb/s indirme hızı ve 7,2 Mb/s veri yükleme hızı ile internette yapacağınız işlemleri rahatlıkla ve hızla yapmanıza olanak sunar, bu sayede zamandan tasarruf etmenizi sağlar.

Huawei Turkcell 3G Vınn ile Hayata Bağlanma İmkanı

Huawei Turkcell 3G Vınn ile Hayata Bağlanma İmkanı

İnternet, özellikle son yıllarda iş yaşamının vazgeçilmez bir parçası haline gelir. Günün her saatinde araştırma yapmak, dosya paylaşmak, fotoğraf göndermek ve almak için sürekli olarak internet kullanılır. Huawei Turkcell 3G Vınn MF 667 21,6 3G modem kullananlar ihtiyaç duydukları her yerde ve her zaman internete bağlanarak tüm ihtiyaçlarını kolaylıkla giderebilirler. Huawei Turkcell 3G Vınn MF 667 21,6 3G modemin sorunsuz çalışabileceği işletim sistemleri ise Windows’un sahip olduğu tüm sürümlerin yanı sıra Mac iOS olarak belirlenerek üretilir. Bu sistemler dahilinde Huawei Turkcell 3G Vınn MF 667 21,6 3G modemi sorunsuz biçimde kullanabilir, kısa mesaj alıp gönderme özelliği sayesinde kısa mesajlarınız için de tercih edebilirsiniz. Çalışmak için herhangi bir driver yüklemesine ihtiyaç duymaması sayesinde cihazınıza taktığınız anda kendiliğinden hazır hale gelir.

Turkcell 3G Vınn ile Yüksek Hızlı İnternet Keyfi

Turkcell 3G Vınn ile Yüksek Hızlı İnternet Keyfi

Huawei Turkcell 3G Vınn MF 667 21,6 3G modem fiyatı belirlenirken ürünün teknolojisi ve üretim maliyetleri dikkate alınır. Ortalama bir USB bellek boyutlarındaki bu ürün ile EDGE teknolojisi sayesinde yüksek hızlı internetin keyfini doyasıya çıkarmak mümkündür. Ayrıca kolaylıkla bir cebe sığabilecek kadar da küçük olması, taşınması ve kolaylıkla kullanılabilmesi açısından oldukça faydalıdır. Huawei Turkcell 3G Vınn MF 667 21,6 3G modem yorumları ile bu beklentileri fazlasıyla karşıladığını gösteren bir üründür. Turkcell 3G Vınn ürününü şarj etmeniz gerekmez, dolayısıyla da batarya sorunu yaşamazsınız. Huawei Turkcell 3G Vınn MF 667 21,6 3G modem kampanya dönemleri takip edilerek indirimli ve avantajlı fiyatlarla güvenli ve hızlı alışveriş deneyimi sunan Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilir, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.