Lionesse Maske Fırçası No: 42

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
119,95 TL
Kurumsal Fatura
175,59 TL

Ürün Bilgileri

Lionesse Maske Fırçası No: 42

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MERCURE Satıcı Ünvanı: MERT C.D KOZMETİK PLASTİK KUYUMCULUK İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0618034391300019 Vergi Kimlik Numarası: 6180343913
    Bu ürün MERCURE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tarko - Lionesse maske fırçası no: 42
Geri Bildirim Ver

Lionesse 42 Maske Fırçası

Güzel ve genç gözüken bir yüze sahip olmak için düzenli şekilde cilt maskesi uygulamak oldukça önemlidir. Maskeyi hem eşit hem de hijyenik bir şekilde uygulamak ise istenilen sonucun alınmasına büyük katkı sağlar. Lionesse maske fırçası, cilt bakım uygulamalarının doğru ve pratik bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlar. Kaliteli malzemelerden üretilen Lionesse 42 maske fırçası, tüm cilt tiplerine uygundur. Yumuşak ucu sayesinde cilt üzerinde herhangi bir tahrişe neden olmaz. Bu sayede güvenle kullanılabilir. Lionesse fırça ile ellerinize maske bulaşmadan uygulama yapabilirsiniz. Çok daha hijyenik ve pratik bir uygulama imkânı sunan ürün ile cilt güzelliğinize katkıda bulunabilirsiniz.

  • Plastik saplı
  • Yüz kıvrımlarına uygun fırça tasarımı
  • Silikon fırça

Lionesse Maske Fırçası Kaliteli midir?

Lionesse Maske Fırçası Kaliteli midir?

Lionesse maske fırçası, kolay kavranabilen plastik bir sapa sahiptir. Bu sayede uygulama yapmayı kolaylaştırır. Maske yaparken kullanılan malzemenin ellere bulaşmasını önler. Yüksek kaliteli plastik malzemeden üretilen sap kısmı, kozmetik ürünlerin içerisinde bulunan bileşenlere karşı dayanıklıdır. Bu sayede kolay kolay deforme olmaz ve uzun süreli bir kullanım sunar. Lionesse maske fırçasının yüze temas eden uç kısmı da son derece kalitelidir. Yumuşak yapısı sayesinde hem kolay kullanılır hem de cilt yüzeyinde herhangi bir tahrişe neden olmaz. Ürünün fırça kısmı da sapı gibi kozmetik ürünlere karşı dayanıklıdır. Üstün kalitesi ve sunduğu pratik kullanım ile Lionesse No: 42 maske fırçası yorum olarak oldukça olumlu geri dönüşler almaktadır.

Lionesse Maske Fırçası Farklı Renkleri Var mıdır?

Lionesse Maske Fırçası Farklı Renkleri Var mıdır?

Lionesse maske fırçası, sahip olduğu beyaz renk ile oldukça hoş ve estetik bir görüntü ortaya koyar. Beyaz ucu ile maske ile fırça birbirinden rahat bir şekilde ayırt edilebilir. Fırçanın sapı ile ucu arasında siyah bir bölüm bulunur. Bu kısım da sap ve uç kısımlarının birbirinden ayırt edilmesini sağlar. Başarılı tasarımı ile Lionesse fırça, maske uygulamalarını çok daha kolay ve verimli şekilde yapmayı mümkün kılar. Siyah-beyaz renge sahip olması fırçanın temizliğinin de kolay ve doğru şekilde yapılmasına olanak sağlar. Kullanılan maskenin fırçadan tamamen temizlendiğine emin olmak mümkündür. Lionesse maske fırçasının beyaz sap kısmı son derece ideal ölçülere sahiptir. Ele tam oturan fırça sapı, uygulama esnasında kaymaz. Bu sayede maskenin istenmeyen alanlara bulaşmasına neden olmaz. Beyaz rengi ile Lionesse maske fırçası son derece pratik bir kullanım sunar.

Lionesse Maske Fırçası Nasıl Kullanılır?

Lionesse fırça, farklı yoğunluklardaki maskelerin uygulanması için tercih edilebilir. Temiz fırçayı maske içerisine daldırarak uygulama yapabilirsiniz. Lionesse maske fırçasının geniş ağız yapısı sayesinde uygulama yapmak son derece kolaydır. Maskenizi fırça yardımıyla eşit şekilde uygulamaya özen göstermelisiniz. Yüz hatlarına uyumlu tasarımı ile Lionesse maske fırçası bakım rutininizin süresini büyük ölçüde kısaltır. İşiniz bittikten sonra maske fırçasını su ile temizleyebilirsiniz. Oldukça pratik bir şekilde maske yapmanızı sağlayan fırçanın temizliği, hijyenik bir uygulama için son derece önemlidir. İdeal bir uzunluğa sahip olan fırçayı maskeyi karıştırmak için de kullanabilirsiniz. Bakım rutinlerinizi kolaylaştırmak için Lionesse maske fırçasını Trendyol üzerinden sadece birkaç tıklama ile hesaplı bir şekilde satın alabilirsiniz. Dilerseniz sipariş vermeden önce değerlendirmeler bölümünden gerçek kullanıcılar tarafından yapılan yorumları okuyabilirsiniz. Ödeme işlemi tamamlandıktan kısa süre sonra ürün, adresinize teslim edilmek üzere kargoya verilir. Tüm kargo sürecini Trendyol üzerinden takip edebilirsiniz.