En çok satanlar

Ürünleri Keşfet

Daha fazla ürün

ACARLAR

Acarlar, kullanıcıların ihtiyaçlarına ve beklentilerine cevap verebilecek mutfak çözümlerini avantajlı fiyatlarla sizlerin beğenisine sunuyor. Tüketicilerine güvenilir bir markadan alışveriş yapma rahatlığını sağlayan Acarlar, her gün ihtiyaçlarınızı daha iyi anlamak ve doğru ürünleri sizlerle buluşturabilmek için önemli çalışmalar yapıyor. Acarlar Home bünyesinde yer alan birbirinden kullanışlı ve kaliteli ürünler Trendyol üzerinden de satışa çıkarılıyor. Sektördeki tüm yenilikleri yakından takip edip tüketicisine sunan Acarlar İstanbul, Aydın, Ankara, Antalya fark etmeksizin ürünlerini Türkiye'nin her yerine ulaşıyor. Siz de Acarlar'ın online alışveriş imkanı sunduğu Trendyol mağazasına girerek aradığınız ürüne hemen ulaşabilir ve alışverişinizi dakikalar içinde yapabilirsiniz. Acarlar kampanyaları ve fırsatlarını kaçırmamak için markayı Trendyol'da takip edebilirsiniz. Aklınızdaki tüm sorular için Trendyol üzerinden Acarlar ile iletişime geçebilirsiniz.

Mutfak İçin Gerçek Çözümler Sunan Acarlar Ankastre Ürünleri Trendyol'da!

Mutfak İçin Gerçek Çözümler Sunan Acarlar Ankastre Ürünleri Trendyol'da!

Acarlar, mutfakların temel ihtiyaçları arasında yer alan ankastre setlerini Trendyol ayrıcalıklarıyla beğeninize sunuyor. Fonksiyonelliği ile mutfak işlerinizin en büyük yardımcısı ve kurtarıcısı olan bu ürünlerle tanışmak için Trendyol Acarlar mağazasını ziyaret edebilir, dilediğiniz ürünü sepetinize ekleyebilir ve Trendyol'un hızlı teslimat seçenekleriyle siparişlerinizi en kısa sürede teslim alabilirsiniz. Ankastre davlumbaz, set üstü ocak ve fırın şeklinde üçlü setler halinde satılan Acarlar ankastre set modelleri, mutfağınızı daha geniş ve kullanışlı bir hale getirmesinin yanı sıra şık bir dekor da sunuyor. Siz de kullanışlı ve modern görünümleriyle en çok tercih edilen Acarlar rustik ankastre set modelleri arasından dilediğinizi seçerek hayalinizdeki mutfağa kavuşabilirsiniz.

Acarlar ankastre, 5 gözlü ve elektrikli ocak gibi farklı renk, göz sayısı ve tasarıma sahip modelleriyle sizlere geniş seçeneklerle sunuyor. Acarlar'ın elektrikle çalışan ocak modelleri, estetik görünümleri ile mutfaklara modern bir görünüm katarken yemek pişirme süresini de kısaltıyor. Siz de homojen ısı dağılımı gibi pek çok imkanı kullanıcıya sunan Acarlar elektrikli ankastre ocak modellerinin sayesinde pişirdiğiniz yemeklerde benzersiz bir lezzet deneyimi yaşayabilirsiniz. Yemek pişirdikten sonra oluşan kokuların, atık ısının ve nemin filtrelenmesi için de Acarlar'ın davlumbaz veya sürgülü aspiratör modellerinden yardım alabilirsiniz. Acarlar fırın ve bulaşık makinesi gibi evlerin vazgeçilmez ürünlerini de alışveriş sepetinize ekleyerek beyaz eşya ihtiyaçlarınızın büyük bir kısmını tamamlayabilirsiniz. Acarlar ürünleri hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilmek için markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Acarlar Çeşme ve Evye Modelleriyle Tanışmaya Hazır mısınız?

Acarlar Çeşme ve Evye Modelleriyle Tanışmaya Hazır mısınız?

Acarlar, beyaz eşya ürünlerinin yanı sıra mutfak tezgahınız için olmazsa olmaz musluk ve evye modellerinin satışını da gerçekleştiriyor. Siz de mutfakta önemli bir yere sahip olan tezgah parçaları için Acarlar'da çeşme ve evye modellerine göz atabilirsiniz. Özellikle bulaşıkların yıkanması için kullanılan Acarlar mutfak evyesi modelleri kullanıcıların mutfak alışkanlıklarına, ürünün montajına ve malzemesine göre çeşitlilik gösteriyor. Lavabonuzun dizaynına, şekline ve sayısına bağlı olarak tezgah üstü, tezgah altı, tek gözlü ya da çift gözlü şeklinde sınıflandırılan Acarlar evye modelleri, mutfak ortamına mükemmel bir şekilde entegre oluyor. Siz de mutfağınız için kolay kolay bozulmayan, rengi solmayan, ısıya ve temizleyici maddelere dayanıklı bir evye arayışı içerisindeyseniz Acarlar'da granit evye modellerine bakabilirsiniz.

Mutfaktaki su ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayabilmek için ise Acarlar'da spiralli mutfak bataryası ve Artema musluk modellerine göz atabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol'da Acarlar mutfak batarya ve evye fiyatlarını inceleyerek alışveriş sürecinizin planlamasını rahatlıkla yapabilirsiniz. Dünyanın önde gelen markalarını sizlere buluşturan Acarlar'da Franke, Ukinox, Samsung, Teka ve Dominox markalarının ürünlerine göz gezdirerek daha fazla mutfak eşyasına ulaşabilirsiniz. Ürün sayfalarında yer alan Acarlar yorumlarını okuyarak diğer kullanıcıların alışveriş deneyimlerini ve ürünler hakkındaki görüşlerini öğrenebilirsiniz. Mutfak dizaynınıza estetik bir görüntü getirecek ürünlere Acarlar indirimleriyle sahip olabilmek için markanın Trendyol mağazasını takip etmeyi unutmayın!