En yeniler

T-Shirt

Sweatshirt

Daha fazla ürün

Aksesuarix

2011 yılında İzmir'de kurulan Aksesuarix, sokak modasına ait en trend kıyafet ve aksesuarları sizlerin beğenisine sunuyor. Türkiye'nin online alışveriş sitesi Trendyol, Aksesuarix mağazalarını da parmaklarınızın ucuna taşıyor. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Aksesuarix, İzmir'den Türkiye'nin dört bir yanında bulunan milyonlarca kullanıcıya Trendyol ayrıcalıklarıyla ulaşıyor. Siz de sokak modasını yakından takip ediyor ya da sokak giyim tarzına ilgi duyuyorsanız Trendyol Aksesuarix mağazasına girebilir, beğendiğiniz tüm ürünleri kolayca sipariş verebilirsiniz. Alışverişiniz sonrası Aksesuarix kargo ve sipariş takip işlemlerinizi Trendyol üzerinden kolayca yürütebilirsiniz.

Gerekli durumlarda Aksesuarix iade işleminizi Trendyol güvencesiyle yaparak ürünlerinizi markaya teslim edebilirsiniz. Aklınızdaki tüm sorular için Trendyol üzerinden Aksesuarix ile iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol'da Aksesuarix yorumlarını okuyarak diğer kullanıcıların deneyim ve önerilerinden faydalanabilirsiniz.

Aksesuarix'te Redkeys Gibi Onlarca Sevilen Akımın Ürünlerine Ulaşabilirsiniz

Aksesuarix'te Redkeys Gibi Onlarca Sevilen Akımın Ürünlerine Ulaşabilirsiniz

Aksesuarix özgürlüğüne düşkün ve konforlu giyim seçeneklerini tercih eden erkek ve kadınların bir numaralı seçeneği haline gelen sokak giyim ürünlerini Trendyol üzerinden kullanıcılarla buluşturuyor. Ayrıca Aksesuarix'in sweatshirt, tişört ve şapka gibi pek çok ürününde hip hop, rock ve punk gibi müzik akımlarına uygun tasarımlar da yer alıyor. Siz de kendinizi hissettiğiniz gibi ifade etmek ve müziğin ruhunu stilinize yansıtmak istiyorsanız Aksesuarix'in Redkeys, Guns N Roses gibi pek çok temaya sahip özel tasarımlı ürünlerini inceleyebilirsiniz. Aksesuarix'in hip hop giyim ürünleriyle sokak stiline özgür ve yaratıcı bir bakış açısı kazandırabilirsiniz.

Sokak stilinin olmazsa olmazları arasında yer alan Aksesuarix oversize kesim sweatshirt ve tişört ürünleriyle siz de benzersiz kombinler oluşturarak kalabalıklardan sıyrılabilirsiniz. Sweatshirt ve tişörtlerinizi farklı kumaş, kesim ve boylara sahip Aksesuarix pantolon ve şort ürünleriyle kombinleyebilirsiniz. Kıyafetlerinizi biraz daha hareketlendirmek ve stilinizin ruhunu daha iyi yansıtmak istiyorsanız Aksesuarix'in zincir kolye, pantolon zinciri ve cap şapka ürünlerinden yardım alabilirsiniz. Kombininizi Aksesuarix'in çorap, çanta, ayakkabı ve bomber ceket ürünleriyle tamamlayarak tüm gün konforlu ve şık hissedebilirsiniz. Dilerseniz Aksesuarix'te No Future, Champion ve Vans gibi başarılı ve güvenilir markaların giyim ürünlerini inceleyerek daha fazla seçeneğe ulaşabilirsiniz. Ayrıca markanın Trendyol mağazasını takip ederek Aksesuarix indirimlerinden anında haberdar olabilirsiniz.

Aksesuarix'in Sweatshirt ve Sokak Giyim Ürünleri Trendyol'da!

Aksesuarix'in Sweatshirt ve Sokak Giyim Ürünleri Trendyol'da!

Gençlere yönelik benzersiz ve yaratıcı tasarımlarıyla dikkat çeken Aksesuarix; maske, eşofman, gözlük, yelek, cüzdan, takı, forma, anahtarlık, kolej ceket, telefon kılıfı, deniz şortu, ağız maskesi gibi farklı kategorilerdeki ürünlerini; Trendyol'un güvenli online alışveriş imkanlarıyla kapınıza kadar getiriyor. Siz de Aksesuarix ürünlerini incelemek için markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilir ve beğendiğiniz tüm ürünleri, Aksesuarix fırsatları sayesinde kaçırılmayacak fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Aksesuarix hoodie, t-shirt gibi bazı popüler giyim ürünlerini sevdiğiniz dizi ve film karakterleriyle buluşturuyor. Siz de Aksesuarix'in Rick and Morty gibi popüler animasyonlardan ilham alarak tasarladığı ürünleri sayesinde eğlenceli kişiliğinizi açığa çıkartabilirsiniz. Sokak giyiminde farklı dönemlerin çizgilerini yansıtan zamansız parçaları tercih ediyorsanız Aksesuarix'te gömlek, balıkçı yaka ve vintage giyim ürünlerini inceleyebilirsiniz. Aksesuarix'in ceket, yağmurluk, mont, hırka gibi dış giyim ürünleriyle hem soğuğa karşı korunabilir hem de kombininize göz alıcı bir şıklık katabilirsiniz. Tüm iç giyim ihtiyaçlarınız içinse Aksesuarix'te atlet, boxer ve içlik gibi ürün kategorilerine göz atabilirsiniz. Şapkasız ve çantasız sokağa çıkamam diyorsanız Aksesuarix'te bere, sırt çantası, bucket şapka ve omuz çantası modellerini de geniş seçeneklerle bulabilirsiniz. Aksesuarix'in kolye, yüzük, bandana, bileklik, zincir, saat gibi takı ve aksesuarlarıyla ise kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Stilinden ödün vermeyen, iddialı erkekler için Aksesuarix'te erkek tişört, şort, çanta, aksesuar ve takı ürünlerine göz atabilirsiniz.

Aksesuarix kampanyaları ve fırsatlarından daha erken haberdar olmak için markanın Trendyol mağazasını takip etmeyi unutmayın!