En Çok Arananlar

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Albashop

Albashop

Albashop, 1978 yılında Türkiye'de İstoç bölgesindeki genel müdürlüğü ile hizmet veren büyük bir kuruluştur. İstanbul'da 4 tane mağazası ile mükemmel hizmete önem veren firma Kısık Balık olarak da yıllardır adını duyuran kuruluşlardan biridir. Mağaza, çok güçlü markaların yer aldığı dağıtım ağına sahip olmakla birlikte ekonomik ve kaliteli yapısı ile kullanıcılara doğrudan ya da bayi aracılığıyla ulaşma imkanı sağlar. Günümüzde ise Trendyol üzerinden herkesin kolaylıkla ulaşabileceği konumdadır. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefleyen mağaza, güzel ve temiz bir doğa oluşturmak noktasında katkıda bulunur. Kurulduğu andan itibaren yurt içinde veya yurt dışında güvenilir iş ortakları ile çalışan dünyaca ünlü bir isimdir. Mağaza ister amatör ister profesyonel balıkçılığın tüm ihtiyaçlarını karşılayan bir yapıdadır. Balıkçılık malzemeleri arıyorsanız mağazanın ürünlerini seçerek doğru bir tercih yapabilirsiniz. Oltadan yem seçeneğine, şamandıradan dalış için gerekli malzemelerin hepsine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Olta makinesi, kamış, misina ve iğne gibi birçok balıkçılık malzemesine mağazanın bünyesinde ulaşarak suni yem ile balık tutmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Başlangıç noktasında Albastar olta çeşitleri arasında kendinize uygun olanı seçebilirsiniz. Ayrıca tutulan balık sayısında artış oldukça daha fazla keyif almaya başlarsınız. Misinanın daha uzağa atılmasına yardımcı olan oltalar, esnek yapısı sayesinde dayanıklı ekipmanlar arasında yerini alır. Bu noktada doğru ekipmanı seçmek için deneyiminizi ön planda tutarak hareket etmelisiniz. Yeni başlayanlar için orta dereceli oltalar idealdir. Şamandıra adıyla tanınan olta mantarı, yemin yüzey kısma yakın olmasına yardımcı olur. Balığın yemi yakaladığı anı Albastar şamandıra ile hissedebilirsiniz. Şamandıraların özelliği balığın yemi yedikten sonra batmasıdır. Böylece kusursuz bir balık tutma deneyimi elde edilir. Mağazanın tüm balıkçılık ekipmanlarına Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Balıkçılık yeleğinden eldivene, fırdöndüden kamışa, olta makinalarından paletlerine kadar çok sayıda ürüne ulaşmanıza yardımcı olan mağaza, Trendyol'da elinizin altındadır. Ürünleri inceleyerek aradığınız malzemelere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Balıkçılığın en temel malzemesi olan Albashop olta iğnesi tekne ile balık tutmak isteyenler için ideal bir üründür. Olta iğnesine ek olarak çeşitli büyüklükte balıkları yakalamak için mağazanın birbirinden farklı çeşitleri olan iğneleri satın alabilirsiniz. Ayrıca canlı yem kullanmak isteyenler için küçük iğneler tercih etmek gerekir. Bir balık tutma çantasının vazgeçilmez parçası olan Albashop yem çeşitleri ise oldukça rağbet görür. Farklı balıklar için farklı yem çeşitleri kullanarak su ve hava koşullarına göre balık tutmayı kolaylaştırabilirsiniz. Keskin uçlarının yanı sıra farklı dış görünüşlü yapıları sayesinde daha yırtıcı balıklar için tercih edilen Albashop kaşık çeşitleri, avlanmayı kolaylaştırır. Profesyonel balıkçılık için Albashop olta kamışı çeşitleri arasından ihtiyacınıza uygun olan ekipmana sahip olabilirsiniz. Balık malzemeleri, farklı işlevlerinin yanı sıra farklı markaları ile dikkat çeker. Albashop çanta çeşitleri oldukça rağbet gören ürünler arasındadır. Sahip olduğunuz malzemeleri bu çantada düzenli şekilde muhafaza edebilirsiniz. Trendyol'da ihtiyacınız olan balıkçılık malzemelerine makul fiyatlarla ulaşabilir ve balık avını keyifli bir hobiye dönüştürebilirsiniz. Mağazanın suni yemleri ile balıkların dikkatini çekerek kolay şekilde onları tutabilirsiniz. Kaliteli malzemeden üretilen Albashop olta çeşitleri dayanıklı ve uzun ömürlü ürünler arasında yer alır. Performansınızı doğrudan etkileyen mağazanın bu tarz ürünlerine sahip olabilirsiniz. Ayrıca oltaların karışmasına engel olan malzemeyi oltaya monte etmek için kullanılan Albashop fırdöndü balık tutanlara kolaylık sağlar. Genel anlamda mızrağı andıran Albastar zıpkın çeşitleri su altında balık avlamayı kolaylaştırır. Zıpkınlar birden fazla modellere sahiptir. Bunların gövde kısımlarının ahşaptan ve alüminyumdan üretilmesi de önemli bir detaydır. Balık tutarken ihtiyaç duyduğunuz besinleri yanınızda Albastar çanta ile bulundurabilirsiniz. Balıkçılık ile ilgili her şeyi Trendyol aracılığıyla bulabilir, mağazanın birbirinden işlevsel ekipmanlarına sahip olabilirsiniz.

Albashop Ekipmanları ve Modelleri

Albashop Ekipmanları ve Modelleri

Profesyonel ya da hobi olarak başladığınız balık tutma işini keyifli hale getirmek için mağazanın olta çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Olta, kamış, zıpkın, çapari, misina ve şamandıra gibi aradığınız bütün ürünlere ulaşabilir ve balıkçılık aksesuarları ile balık tutma deneyimini yaşayabilirsiniz. Yüksek kalite ve performans sağlayarak kendini geliştirebilir, kısa sürede daha fazla sonuca ulaşma imkanı yakalayabilirsiniz. Mağazanın olta çeşitleri arasında teleskopik ve spin olta seçenekleri pratiklik açısından oldukça iyi performans sunar. Balık avlama deneyiminizi daha pratik hale getirmenize yardımcı olur. Kaliteli malzemelerden üretilen Albastar balıkçılık ürünlerini güvenle kullanabilirsiniz. Avlanmak istediğiniz alana uygun kamış seçenekleri ile mükemmel bir deneyim yaşayabilirsiniz. Albastar kamış çeşitleri ile istediğiniz bir göl kenarında ya da teknede balık tutmayı kolaylaştırabilirsiniz. Misinanın dahi etkili olduğu balık tutma işinde doğru malzeme, hem zamandan tasarruf etme hem de daha fazla verim alma noktasında önem taşır. Mağazanın kendini geliştirerek her alana uygun tasarladığı ekipmanlarını deneyimlemek istiyorsanız Trendyol aracılığıyla ürünlere ulaşabilir ve satın aldığınız malzemeleri güvenle kullanabilirsiniz. Albastar çapari olta balıkçılığının çokça tercih edilen malzemesidir. Genellikle sürü halinde olan palamut, istavrit, lüfer ve çinekop gibi balıkları avlama işleminde oldukça başarılıdır. Dayanıklı yapısı sayesinde balık tutmayı kolaylaştıran bu malzemelerle hobinizi geliştirebilir ve lezzetli sofralar kurabilirsiniz. Balık avlarken kullanılan Albastar misina ve olta ipi önemli ürünlerdendir. Balığı çekmeye yarayan misinalar hafif kullanımı ile ekonomiktir ve bir hayli kullanışlıdır. Ayrıca balığın oltaya geldiğini anlamak için şamandıra seçebilir, daha pratik ve kolay avlanabilirsiniz. Keskin ve yırtıcı balıkları avlarken kullanılan Albastar kaşık çeşitleri ile rahatlığın tadını çıkarabilir ve pratik kullanım deneyimine sahip olabilirsiniz. Mağazanın ürünleri av deneyiminizi keyifli hale getirmek için geliştirilerek kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde üretilir. Ayrıca balık tutarken balıkçılık aksesuarlarından balıkçı kovası, eldiveni veya çantası gibi araçlara da ihtiyaç duyulur. Mağazanın birbirinden işlevsel ve profesyonel ürünlerine Trendyol'da ulaşabilirsiniz. İster göl kenarında ister sakin sularda Albastar şişme bot tercihi ile balık tutma deneyimini yaşayabilirsiniz.

Trendyol'a Özel Albashop Fiyatları

Trendyol'a Özel Albashop Fiyatları

Albashop balıkçılık malzemeleri fiyatları, kullanılan malzeme kalitesi ve kullanım alanları gibi unsurlara göre farklılık gösterir. Amatör olarak başlayanlar için daha uygun fiyatlı olan oltalar tercih edilebilir. Profesyonel balıkçılık için Trendyol'u takip ederek kampanyalı ürünlere ulaşabilir ve güvenle uygun fiyatlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Balıkçılık ekipmanlarının yanı sıra kullanılan Albashop aksesuar ürünleri de oldukça rağbet görür. Ayrıca Albastar yedek parça ürünlerine ek olarak balık kovasından sandalyeye kadar birçok ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Balık tutarken ellerinizin önemini vurgulayan Albashop eldiven çeşitlerini tercih ederek olası durumlara karşı koruma sağlayabilirsiniz. Teknede balık tutmayı istiyorsanız Albashop can yeleği tercih ederek güvenliğinizi sağlayabilirsiniz. Farklı özelliklere sahip mağazanın ürünlerine Trendyol'da ulaşabilirsiniz. Albastar sandalye tasarımları ile uzun süren avlanma sırasında oturarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Balık avlama işleminde kullanılan ürünlerin dışında dalış için gerekli malzemeler de sizlere sunulur. Albashop palet ve Albastar palet çeşitleri ile dalış keyfinizi daha akıcı bir yüzme ile destekleyebilirsiniz. Balık avı ekipmanları arasında kurtarıcı olan Albastar balık kovası yakalanan balıkları biriktirme işine yarar. Avlanma sırasında ani yağmur yağışı durumlarında Albastar çadır çeşitleri kurtarıcınız olabilir. Kaliteli ve dayanıklı yapılara sahip mağaza, avcılık esnasında kullanabileceğiniz her türlü ekipmanı ve aksesuarı kullanıcılara ulaştırır. Daha çok kıyı ve tekne balıkçılığında tercih edilen Albastar balık kepçesi balık avlama işleminizi kontrol altına almanıza yardımcı olur. Avlamak istediğiniz balık türüne göre çanta ve kova gibi aksesuarları Trendyol’da detaylı şekilde inceleyerek mağazanın ürünlerine ulaşabilirsiniz.