En Çok Satanlar

Popüler Ürünler

En Yeniler

Daha fazla ürün

Alpinist

Alpinist, 1994 yılından bu yana yamaç paraşütü, bungee jumping ve rafting gibi ekstrem sporlarla ilgilenen macera severler ile kamp tutkunları için her türlü ürünü tedarik ediyor. İhtiyaca yönelik ürünlerin sizinle buluşabilmesi için yoğun bir çaba harcayan Alpinist, Ankara İzmir fark etmeksizin Türkiye'nin dört bir köşesine Trendyol ayrıcalıklarıyla ulaşıyor.

Siz de her türlü doğa aktivitelerinizi ve outdoor giyim tarzınızı destekleyen Alpinist'te Muna Tech, Jack Wolfskin, Nikwax, Deuter, Leatherman, Freelite, Helinox, Black Diamond, Merrel, Lowa, Platypus, Victorinox ve Loft gibi seçkin markaların ürünlerini zengin bir çeşitlilikle bulabilirsiniz. Alpinist'ten Salomon Quicklace akıllı bağcık, Sandfox tozluk, Thermarest Prolite köpük mat, Chiruka Vibram ayakkabı, Hannah tişört, Morakniv bıçak, Wibram kadın bot, MSR Hubba Hubba çadır, The North Face Box ya da Face Lite giyim ürünleri ve daha nice farklı markanın farklı outdoor ürünlerini kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün sayfalarında yer alan Alpinist yorumlarını okuyarak diğer kullanıcıların marka ve ürünler hakkındaki görüşlerini öğrenebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol'un sunduğu Alpinist iletişim kanalını kullanarak markayla irtibata geçebilir ve aklınızdaki tüm soruların cevabını alabilirsiniz.

Alpinist'in Outdoor Ürünleriyle Güvenli ve Eksiksiz Bir Kamp Deneyimi Yaşamaya Hazır mısınız?

Alpinist'in Outdoor Ürünleriyle Güvenli ve Eksiksiz Bir Kamp Deneyimi Yaşamaya Hazır mısınız?

Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak ve iş, okul gibi sorumlulukların stresini atmak için ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü kamp gerecine Trendyol Alpinist ekipmanlarıyla ulaşmak mümkün. Siz de Alpinist'ten camping malzemeleri satın alarak doğada daha konforlu ve güvenli bir şekilde barınabilir ve gittiğiniz yerin hava koşullarına kolayca adapte olabilirsiniz.

İyi bir kamp süreci geçirebilmeniz için gerekli olan Alpinist çadır ve tulum ürünleri açık havada daha konforlu bir konaklama imkanı sağlıyor. Tek kişilikten 8 kişiliğe kadar çıkan Alpinist festival çadırı ve kamp çadırı modelleriyle kampların, müzik festivallerinin ve diğer tüm açık hava etkinlerinin tadını doyasıya çıkarabilir ve çılgınlar gibi eğlenebilirsiniz.

Farklı ebat, renk, materyal ve ısı dereceleri ile satışa sunulan Alpinist uyku tulumu modellerinin seçimi de planlanan aktivitenin niteliğine göre değişiyor. Eğer gece sıcaklığı sıfırın altına düşen bir yerde kamp yapmayı düşünüyorsanız, Alpinist'in kaz tüyü uyku tulumu modellerini tercih edebilirsiniz.

Çadırın içinde veya çevresinde kullanabileceğiniz Alpinist bivak torbası, ayakkabı, çadır polü, kamp lambası, şişme yastık, çadır kazığı, mat ve sandalye ürünleri ise tamamlayıcı ekipmanlar arasında yer alıyor. Doğanın içinde pratik bir şekilde yemek yapabilmek ve hazırladığınız yemekleri kolayca tüketebilmek için Alpinist'ten soyacak, spork ve yakıt ocağı alabilirsiniz.

Alpinist'in sapsız bıçak, bileme taşı ve kamp baltası malzemelerini de ateş yakma, savunma ve ilk yardım gibi hususlarda kullanabilirsiniz. Ayrıca doğayı daha yakından incelemek isterseniz Alpinist'in büyüteç ve teleskop ürünlerini kullanabilirsiniz.

Alpinist'in Giyim Ürünleriyle Doğada Geçirdiğiniz Zaman Daha Keyifli Olacak

Alpinist'in Giyim Ürünleriyle Doğada Geçirdiğiniz Zaman Daha Keyifli Olacak

Alpinist, outdoor aktiviteler sırasında da tarzını fark ettirmek isteyen kişiler için birbirinden şık giyim ürünlerine imza atıyor. Siz de Alpinist'in dağcılık malzemeleri ve dağcı kıyafetleri ile hem zorlu doğa koşullarına ayak uydurabilir hem de tarzınızla göz kamaştırabilirsiniz.

Doğa etkinlikleri için özel olarak tasarlanan Alpinist pantolon modelleriyle özgürce hareket edebilirsiniz. Dayanıklı ve özel kumaşlardan üretilen Alpinist destekli polar, mont ve yelek ürünleriyle dondurucu soğuklarda bile gönül rahatlığıyla açık havaya çıkabilirsiniz.

Teri emen yapısı ile yaz aylarının kurtarıcısı olan Alpinist t-shirt modelleriyle de keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Alpinist'in eldiven, kemer ve balaclava gibi aksesuarlarını ise hem kıyafetlerinizi tamamlamak hem de hava koşullarına ayak uydurmak için kullanabilirsiniz.

Ayrıca Alpinist'te bot, sprey, çanta, kılıf, harita çantası ve kamuflaj kıyafeti gibi farklı ürünleri de bir arada bulabilirsiniz. Her türlü doğa aktivitesinde size keyifli deneyimler sunan Alpinist ürünlerini incelemek için markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilir ve Alpinist indirimleriyle tanışabilirsiniz. Alpinist kampanyalarını ve fırsatlarını kaçırmamak için markayı Trendyol'da takip etmeyi unutmayın!