Daha fazla ürün

Ayakkabix

2014 yılında İstanbul'un Ataşehir ilçesinde kurulan Ayakkabix; kadın, erkek ve çocuk kategorilerinde ayakkabı üretimi yapan bir marka. Son derece geniş bir ürün yelpazesine sahip olan marka, ürün seçimi konusunda yüksek seviyede hassasiyet göstererek kullanıcılarını en iyi ürünlerle buluşturmaya özen gösteriyor. Ayakkabı sektöründe dünyanın önde gelen markaları ile iş birliği sağlayan Ayakkabix, her zevke hitap edecek birbirinden şık ürünleri avantajlı fiyatlarla sizlere sunuyor.

Trendyol mağazası aracılığıyla ürünlerini Türkiye'nin dört bir noktasına hızlı kargo yöntemiyle ulaştıran Ayakkabix'te Polo, Lumberjack, Ceyo, Darkwood, Hammer Jack, Twigy, Dockers, Kinetix, Greyder, Marco Jamper, Pierre Cardin, Nike, Birkenstock ve Slazenger gibi dünya markalarının en beğenilen ürünleri yer alıyor. Koleksiyonlarını her sezon farklı modellerle zenginleştiren Ayakkabix, her bütçeye hitap edecek fiyatlarla kullanıcılarına kolaylık sunuyor. Siz de müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan markanın ürünlerine Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz. Dilediğiniz tarzda yüzlerce farklı seçenek sunan Ayakkabix'in fırsatları ve kampanyalarından faydalanmak içinse markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz.

Birbirinden Şık Ayakkabix Ayakkabı Modelleri ile Tarzınızı Tamamlayın!

Birbirinden Şık Ayakkabix Ayakkabı Modelleri ile Tarzınızı Tamamlayın!

Ayakkabılar; mevsim, hava koşulları ve kullanım alanlarına göre farklılıklar gösterebiliyor. Trendyol Ayakkabix mağazası ise her zevke ve her amaca hitap eden birbirinden şık ayakkabı modellerini sizlere sunuyor. Ayakkabix'te bez ayakkabı, ortopedik ayakkabı, hafif ayakkabı, stiletto, kauçuk tabanlı ayakkabı, klasik ayakkabı, yürüyüş ayakkabısı, sandalet ve babet gibi farklı amaçlara göre tasarlanan pek çok farklı ürün seçeneği bulunuyor. Tüm bu ürünlere ek olarak markanın Trendyol mağazasında Ayakkabix Tems, Dragon, Role ve Almera gibi modeller de kullanıcıya sunulan seçenekler arasında yer alıyor. Şıklığınızı ve ayak sağlığınızı düşünerek en doğru ürünleri tasarlayan Ayakkabix ile siz de tarzınıza kusursuz bir dokunuş sağlayabilirsiniz.

Ayakkabix Bot Modelleri ile Zorlu Hava Koşullarına Meydan Okuyun!

Oldukça geniş bir ürün gamına sahip olan Ayakkabix, bot kategorisinde bulunan modellerle de beğeni topluyor. Markanın dayanıklı yapısıyla ön plana çıkan bot modelleri, şık ve etkileyici görünümüyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Trendyol mağazası üzerinden kullanıcıya sunulan bot kategorisinde Ayakkabix outdoor bot, postal, kar botu ve çizme gibi farklı seçenekler bulunuyor. Trendyol Ayakkabix mağazasının su geçirmeyen ve kaymaz tabanlı bot modelleri ile kar, yağmur ve çamur gibi kış aylarının zorlu hava şartlarına meydan okuyabilir ve uzun doğa yürüyüşlerinin keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz.

Marka ve ürünleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için Trendyol'un daha iyi bir hizmet amacıyla oluşturduğu "Satıcıya Soru Sor" özelliğini kullanarak Ayakkabix'le iletişime geçebilir ve sorularınızı yetkili birimlere direkt olarak yönlendirebilirsiniz. Ayakkabix yorum bölümünden de kullanıcı değerlendirmelerini okuyabilir veya kendi ürün deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

Ayakkabix Erkek Spor Ayakkabı Modelleri ile Konforu Hissedin!

Ayakkabix Erkek Spor Ayakkabı Modelleri ile Konforu Hissedin!

Üst segment ürünleri çok özel fiyatlarla kullanıcıya sunan Ayakkabix'in spor ayakkabı kategorisinde yer alan modeller, gerek şık tasarımı gerek fonksiyonelliği ile beğeni dolu bakışları üzerine çekiyor. Kadın, erkek ve çocuklar için farklı koleksiyonlar hazırlayan marka; spor ayakkabı modelleri ile benzersiz bir konfor sunuyor. Ayakkabix günlük erkek spor ayakkabısı modelleri; siyah, beyaz, lacivert ve mavi renklerinin ağırlıklı olarak kullanılmasıyla daha klasik bir tarz sunuyor. Ayakkabix kadın spor ayakkabı kategorisinde yer alan modeller ise pembe, mavi, krem, kırmızı ve yeşil gibi renklerle size daha canlı ve eğlenceli bir görünüm kazandırıyor.

Hem kendiniz hem de sevdikleriniz için eşsiz tasarımlar sunan markanın Trendyol mağazasında; bot, çizme, spor ayakkabı ve klasik ayakkabının yanı sıra, Ayakkabix terlik, bağsız spor ayakkabı, panduf, kışlık terlik, sneaker, dolgu topuklu ayakkabı, yelek, valiz, sırt çantası ve telefon kılıfı gibi farklı ürün grupları da yer alıyor. Siz de geniş ürün skalasıyla göz dolduran Ayakkabix'in indirimlerinden yararlanmak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz.