Seçili Ürünler

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

BANCO

1987 yılından bugüne koşulsuz tüketici memnuniyeti ilkesi ile çalışan Banco, geniş ürün yelpazesi ve bütçe dostu fiyatlarıyla sizlere avantajlı bir alışveriş deneyimi sunuyor. Elektronik eşyadan mobilyaya yüzlerce ürüne ev sahipliği yapan Banco; İzmir, İstanbul, Antalya demeden ürünlerini Trendyol aracılığıyla Türkiye'nin her yerine ulaştırıyor.

Siz de Banco'nun online alışveriş imkanı sunduğu Trendyol mağazası aracılığıyla güvenli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Banco'da Note, Korkmaz, Altus, Vestel, Benetton, Braun gibi yüzlerce kaliteli ve güvenilir markanın ürünlerini inceleyebilir; beğendiğiniz ürünleri tek tıkla sepetinize ekleyebilir ve Trendyol'un hızlı kargo hizmetiyle ürünlerinizi en kısa sürede teslim alabilirsiniz. Ürün sayfasında yer alan Banco yorumlarını okuyarak diğer kullanıcıların marka ve ürünler hakkındaki fikirlerini öğrenebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol'un sunduğu Banco iletişim kanalını kullanarak markayla irtibat kurabilirsiniz. Birbirinden kullanışlı ve kaliteli ürünlere Banco indirimleriyle sahip olmak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz.

Banco Elektronik Eşya Seçenekleri Trendyol'da!

Banco Elektronik Eşya Seçenekleri Trendyol'da!

İnsan hayatını önemli ölçüde kolaylaştıran beyaz eşya, küçük ev aletleri, ev elektroniği, bilgisayar ve telefon ürünleri Banco kampanyalarıyla Trendyol'da kullanıcıları bekliyor. Siz de hayatı en çok kolaylaştıran ürünlerin başında gelen Banco beyaz eşya, ankastre set, ocak ve telefon modelleri ile tanışmak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz. Banco'nun çamaşır makinesi modelleri ile çamaşırlarınızı pratik ve konforlu bir şekilde yıkamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Yiyeceklerinizin uzun süre bozulmadan taze kalmasını sağlayabilmek için Banco'nun derin dondurucu modellerinden yardım alabilirsiniz.

Banco'nun set üstü ocak modelleri arasından mutfağınıza en uygun olanı seçerek birbirinden lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirebilirsiniz. Banco'nun kahve makinesi, tost makinesi, filtre kahve makinesi ve waffle makinesi gibi küçük ev aletleriyle ise hem kendiniz hem de misafirleriniz için harika atıştırmalıklar ve içecekler hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz Banco'nun televizyon, elektrik süpürgesi, vantilatör ve su sebili ürünlerini de alışveriş listenize ekleyerek ev elektroniği ihtiyaçlarınızı büyük ölçüde tamamlayabilirsiniz. Kişisel elektronik eşya ihtiyaçlarınız için ise Banco'da bilgisayar, tablet, cep telefonu ve laptop ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Banco Çelik Tencere, Halı ve Mobilya Modelleriyle Evinize Hayat Getiriyor!

Banco Çelik Tencere, Halı ve Mobilya Modelleriyle Evinize Hayat Getiriyor!

Banco halı, züccaciye, ev tekstili ve mobilya gibi evinizin ihtiyacına uygun yüzlerce ürünü en avantajlı fiyatlarla sizlerin beğenisine sunuyor. Evinizi konforlu ve şık ürünlerle taçlandırmak istiyorsanız Banco'da yatak odası takımlarına göz atabilirsiniz. Yatak odanızın şıklığını attıracak ve size harika bir uyku imkanı sunacak ürünler için Banco'da yatak örtüsü, nevresim takımları, pike takımı ve battaniye modellerine bakabilirsiniz.

Koltuk ve kanepelerin kirlenmesini önlerken salonunuza yenilik getirecek ürünler için ise Banco'da koltuk, çekyat ve kanepe örtüsü modellerini inceleyebilirsiniz. Banco'nun çelik tencere, fincan takımı, yemek takımı, kalıp ve fırın kabı ürünleriyle mutfağınızın eksiklerini tamamlayabilirsiniz. Bu ürünlere set halinde sahip olmak istiyorsanız da Banco'nun çeyiz setlerini tercih edebilirsiniz.

Banco Geniş Ürün Seçenekleriyle Trendyol'da İhtiyaçlarınıza Çözüm Sunuyor!

Elektronik eşya ve ev yaşam ürünlerinin yanı sıra koleksiyonunda farklı kategorilerden ürünlere de yer veren Banco; giyim, saat, hırdavat, valiz, parfüm ve oyuncak ürünlerini de sizlerle buluşturuyor. En trend giyim ve aksesuar ürünleri için Banco'da ayakkabı, akıllı saat, pantolon ve çanta ürünlerini inceleyebilirsiniz. Dilerseniz Banco'da Vakko çanta aksesuar ürünlerine de göz atarak daha fazla seçeneğe ulaşabilirsiniz.

Kişisel bakımınızı en doğru ve güvenilir bir şekilde yapmak için Banco'da epilasyon aleti ve tıraş makinesi ürünlerini tercih edebilirsiniz. Banco'nun saç düzleştirici ve saç düzleştirici tarak ürünleriyle ise saçlarınıza kolayca şekil verebilirsiniz. Banco'da akülü araba, scooter ve paten gibi eğlenceli araç ve oyuncaklar da yer alıyor. Siz de seçtiğiniz ürünün sayfasına girerek Banco bisiklet fiyatları ve diğer ürünlerin fiyatlarını görüntüleyebilir, kolayca siparişinizi verebilirsiniz. Ayrıca markanın Trendyol sayfasını takip ederek Banco fırsatlarından anında haberdar olabilirsiniz.