Daha fazla ürün

Bozdan Teknoloji

Bozdan Teknoloji

Bozdan Teknoloji, 15 yıllık satış deneyimini daha profesyonel boyutlara taşımayı hedefleyen bir mağazadır. Güvenilir markaların teknoloji ürünlerini kullanıcıya sunan mağaza, ülkenin birçok yerine hizmet vermeyi amaçlar. 2017 yılından itibaren daha kurumsal bir yapıya kavuşan firma, birçok yerde açtığı mağazalar ile sektörde kendine önemli bir yer bulur. Teknoloji meraklısı tüm kullanıcılara farklı cihazlarla hitap eden mağazada bilgisayar çeşitleri, kulaklık, monitör, mouse, tablet ve daha birçok cihaz bulabilmek mümkündür. Saygın markaların ürünlerini tek çatı altında toplayan Bozdan bilgisayar ürünleriyle her geçen gün daha fazla kullanıcıya ulaşır. Satış ve pazarlama alanındaki girişimleri sayesinde birçok markanın tanınmasında önemli bir rol üstlenir. Kullanıcılar için büyük markaların cihazları yanı sıra yeni firmaların da modellerine raflarında yer verir. Firmanın Trendyol mağazası çok geniş kitleye hizmet sunarak tüm ürünlere kolayca ulaşabilme olanağı sağlar. Aradığınız teknolojik ürünleri fiyat ve model karşılaştırması yaparak rahatlıkla satın alabilirsiniz. Tüm cihazların özelliklerini platform üzerinden değerlendirebilir ve aralarındaki fiyat farklılıklarını kolaylıkla görebilirsiniz. Trendyol indirimleri ve kampanyalarından yararlanarak ihtiyaç duyduğunuz cihazları kolayca alabilirsiniz. Bozdan Teknoloji mağazası sizlere farklı markaların üretmiş olduğu teknolojik cihazları bir arada sunar ve gereksinimlerinize uygun olanı seçebilme olanağı verir. Beğenilen cihazları daha sonra satın almak için favorilerinize ekleyebilir ve ürün takibini kolayca yapabilirsiniz.

Bilgisayar kullanımı her yaş grubu için oldukça önemlidir. Okulda, evde, işyerinde, seyahatlerde hayatı kolaylaştıran cihazlardır. Teknolojik gelişmelere bağlı olarak özellikleri sürekli değişen bu cihazlar dünyanın saygın markaları tarafından üretilir. Bozdan Teknoloji masaüstü bilgisayar modelleriyle ev ve iş yeri kullanımına uygun seçenekler sunar. Monitör, kasa, mouse, hoparlör ve kamera sistemlerinden oluşan bu cihazlar ile birçok işinizi yapabilirsiniz. Kasa içerisinde bulunan çeşitli donanım parçaları sayesinde bilgisayar modelleri kolay kolay arızalanmaz. Kaliteli parçaların bir araya gelmesiyle tasarlanan bu bilgisayar modelleri hem görüntü hem de ses konusunda yüksek standartlara sahiptir. 21,5 inç, 22-24 inç, 25+ inç ekran boyutları arasından istediğiniz ürünü seçebilirsiniz. USB ve Wi-Fi bağlantılarına sahip olan cihazlar yüksek kapasiteli tasarımlardır. Dikkati çeken çözünürlük özellikleri sayesinde oyun oynamanın, film izlemenin keyfini yaşayabilirsiniz. Bozdan Teknoloji laptop modellerinde yeni nesil tasarımları kullanıcı ile buluşturur. İstediğiniz her yere taşıyabileceğiniz bu cihazlar sayesinde her zaman işlerinizi yapabilme imkanı bulursunuz. Yüksek kalitede ekran kartlarına sahip olan laptop modelleri dahili, harici, yüksek seviye harici ekran kartı tipinde tasarlanır. 16 GB ve 32 GB seçenekleri ile sunulan laptopların bellek kapasiteleri daha sonra da artırılabilir özelliktedir. Kişisel ya da iş amaçlı olarak rahatlıkla kullanılabilecek cihazlardır. 4-6 saat aralığında kullanım süresi olan cihazlar farklı işlemci modellerine sahiptir. Full HD görüntü kalitesi sayesinde laptop modelleri çok rahat bir kullanım sunar. Farklı markalar tarafından üretilen masaüstü ve laptop bilgisayar modelleri sayesinde her türlü işinizi kolayca yapabilirsiniz. Trendyol’un dönemsel kampanyalarından yararlanabilir ve ürünleri uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Değişik renk seçenekleri arasından zevkinize hitap eden modeli tercih edebilirsiniz. Benzersiz tasarımları ile bilgisayar modelleri, oyun oynamak, film ve dizi izlemek için idealdir. Aynı zamanda bu cihazlar ile görüntülü görüşmeler yapabilir ve sizin için önemli olan dokümanlarınızı güvenli şekilde saklayabilirsiniz. Trendyol’da yer alan mağazadan yüksek kapasiteli bilgisayar modellerini inceleyebilirsiniz.

Performansı Yüksek Kulaklık ve Mouse Çeşitleri

Performansı Yüksek Kulaklık ve Mouse Çeşitleri

Müzik dinlemek, telefon görüşmeleri yapabilmek ya da film izlerken sesleri daha iyi algılayabilmek için kulaklıklar son derece işlevseldir. Son yıllarda üretilen kulaklık modelleri farklı özellikleri ile yüksek kullanıcı beğenisi kazanır. Bluetooth modellerin yanı sıra kulak üstü, kulak içi ile oyuncu kulaklıkları da vardır. Bozdan Teknoloji kulaklık çeşitleri ile kullanıcıya konforlu tasarımlar sunar. Kulaküstü modeller daha çok oyun oynayan kullanıcıların tercih ettiği tasarımlardır. Terlemeyi önleyen materyallerden tasarlanan bu ürünler, uzun kullanımlara rağmen son derece konforludur. Bu modeller hem kablolu hem de kablosuz olarak tercih edilebilir. Kablosuz özelliğe sahip olanlar dışarıda kullanıma uygundur. Telefon ve tablet gibi cihazlara entegre olabilme imkanı bulunur. Bluetooth özelliği olanlar da yine kablo karmaşası olmadan rahat bir kullanım sunar. Bunlar kulak içi ya da kulak üstü olarak tercih edilebilir. Bluetooth özelliği sayesinde birden fazla cihaza bağlanabilir. Telefonlarınıza bağladığınızda gelen çağrılara daha hızlı şekilde yanıt verebilirsiniz. Yüksek ses kalitesi sayesinde rahatlıkla görüşmelerinizi yapabilirsiniz. Bu modeller araba kullanırken, spor yaparken, dinlenme saatlerinde kolay bir kullanıma sahiptir. Bozdan Teknoloji mağazasının ulaşılabilir fiyatları sayesinde rahatlıkla satın alabileceğiniz modeller, günlük hayatınızı oldukça kolaylaştırır. Gürültüyü tamamen dışarıda bırakan teknolojisi sayesinde her yaş grubu kullanıcıya hitap eder. Kaliteli markalar tarafından tasarlanan modeller arasında uygun fiyatlı birçok kulaklık bulunur. Her kullanıcı kendi bütçesine uygun bir modeli Trendyol’dan rahatlıkla satın alabilir. Kulaklık kadar önemli olan bir diğer ürün ise mouse çeşitleridir. Bozdan Teknoloji mouse modellerinde kablolu ve kablosuz seçeneklerden yararlanılabilir. Kullanım rahatlığı açısından kablosuz modeller birçok kullanıcıya hitap etse de ofis ve okul ortamlarında kablolu modeller de oldukça kullanışlıdır. Mağazanın tüm ürünlerine Trendyol’dan ulaşabilir ve karşılaştırma yapabilirsiniz.

Bozdan Teknoloji’de Monitör ve Tablet Fiyatları

Bozdan Teknoloji’de Monitör ve Tablet Fiyatları

Bilgisayar kullanımında son derece önemli olan parçalardan biri de monitörlerdir. Bozdan Teknoloji monitör çeşitlerinde her kullanıcıya uygun tasarımlar sunar. Monitörler, bilgisayarda yapılan tüm işlemleri görüntü olarak kullanıcıya yansıtan cihazlardır. İncecik tasarımları sayesinde masaların üzerinde yer kaplamayan bu cihazlar, farklı ekran boyutlarında tasarlanır. LCD ve plazma monitör modelleri kullanımı rahat ürünlerdir. Görüntü kalitesi yüksek olan cihazlar bilgisayar kullanımında önemli işlevlere sahiptir. Bozdan Teknoloji klavye modellerinde geniş bir ürün yelpazesi sunar. Kablolu ve kablosuz klavye çeşitleriyle kullanıcıyı buluşturan mağaza, ürün portföyünde ünlü markaların sevilen tasarımlarına yer verir. Oyuncu klavyesi olarak tasarlanan modellerde diğerlerine göre fazladan fonksiyon tuşları vardır. Hızlı yanıt süresi olan bu modeller oldukça dayanıklı tasarımlardır. Yumuşak tuşları sayesinde kullanımları son derece rahattır. Seçkin markalar tarafından üretilen klavye modelleri için mağazadan uygun fiyatlarla sipariş verilebilir. Ürünleri incelerken beğenilen monitörleri kaydedebilir ve karşılaştırmalar yaparak daha iyi karar verebilirsiniz. Maksimum performans ile kullanılabilecek olan teknoloji cihazları arasında tabletler de oldukça işlevseldir. Her yerde yanınızda taşıyabileceğiniz tablet modelleri sayesinde işlerinizi daha kolay takip edebilirsiniz. Farklı boyutlarda tasarlanan bu ürünler her yaş grubunun kullanabileceği şekilde tasarlanır. Bozdan Teknoloji tablet modellerindeki fiyat avantajları ile kullanıcıların beğenisini kazanır. Şık tasarımlara sahip olan cihazlar işlemci ve RAM kapasitesi yönünden beklentinizi fazlasıyla karşılayabilir. İnce ve hafif olmaları kolay taşınabilmelerini sağlar. Yüksek hafızaları sayesinde bilgi depolamada tercih edilen cihazlardır. Uzun yol seyahatlerinizde kolayca sırt çantanızda taşıyabilir ve her yerde kullanabilirsiniz. Pil ömrü uzun olan cihazlarda kamera ve ses sistemi de mevcuttur. Kulaklık gibi aparatları kolayca ekleyebilirsiniz. Android, iOS veya Windows işletim sistemiyle çalışan cihazları kullanmak oldukça pratiktir. Tablet modelleri çocukların oyun oynayabilmesi için de kullanışlı cihazlardır. Trendyol’dan tüm ürünleri inceleyebilir, kampanya ve indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz.