En çok satanlar

Daha fazla ürün

Derya Home

Derya Home; 30 yılı aşkın süredir, evinizin tüm ihtiyaçları için Türkiye'nin en çok tercih edilen markalarını sizinle buluşturuyor. Trendyol Derya Home mağazası; ev tekstili, beyaz eşya, mutfak gereçleri, halı ve çok daha fazlasını bir arada bulabileceğiniz geniş bir ürün yelpazesine sahip. Siz de hemen mağazayı ziyaret edip binlerce ürün arasından beğendiklerinizi Derya Home fırsatları ve Trendyol ayrıcalıklarıyla satın alabilirsiniz.

Derya Home indirimleri ve kampanyalarını kaçırmamak için mağazanın Trendyol sayfasını takip edebilir ve beğendiğiniz ürünleri favorilerinize ekleyebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol kullanıcılarının Derya Home yorumlarını okuyarak alışveriş deneyimleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Alışverişinizden sonra Derya Home sipariş takip ve iade süreçlerini Trendyol güvencesiyle kolayca yönetebilirsiniz. Trendyol üzerinden Derya Home iletişim seçeneklerini kullanarak mağazayla ilgili her konuda destek alabilirsiniz.

Derya Home Elektronik Ev Aleti Seçeneklerinde Kaçırılmayacak Fırsatlar!

Derya Home Elektronik Ev Aleti Seçeneklerinde Kaçırılmayacak Fırsatlar!

Tüm küçük ev aletleri ve beyaz eşya ihtiyaçlarınıza karşılık veren Derya Home Bosch, Philips, Electrolux, Remington gibi popüler elektronik eşya markalarının ürünlerini avantajlı fiyatlarla beğeninize sunuyor. Siz de şimdi Derya Home'u ziyaret ederek hayatınızı kolaylaştıracak tüm ürünleri kolayca satın alabilir ve Trendyol'un hızlı kargo seçenekleriyle ürünlerinizi en kısa sürede teslim alabilirsiniz.

Tüm ev işlerinizi pratik ve hızlı bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olan Derya Home elektronik ev aleti seçenekleri ile daha az yorulup kendinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Şarjlı el süpürgesi, mutfak robotu, su ısıtıcı, kahve makinesi gibi onlarca ürün için pek çok farklı modeli Trendyol Derya Home mağazasında bir arada bulabilirsiniz.

Derya Home Yatak Örtüsünden Mutfak Robotuna Tüm İhtiyaçlarınız İçin Trendyol'da!

Derya Home Yatak Örtüsünden Mutfak Robotuna Tüm İhtiyaçlarınız İçin Trendyol'da!

Derya Home'un geniş ürün yelpazesinde elektronik aletler, mutfak gereçleri gibi ev tekstili ürünlerini de bulabilirsiniz. Derya Home yatak örtüsü ve nevresim takımı modellerinin şık tasarımları ile yatak odanızın havasını değiştirip güne daha mutlu başlayabilirsiniz. Derya Home halı, mobilya seçeneklerini inceleyerek evinizi kaliteli ürün ve avantajlı fiyatlarla dekore edebilir, çok daha keyifli bir yaşam alanına dönüştürebilirsiniz.

Siz de Karaca'nın ev tekstili ürünlerindeki kalitesini Derya Home indirimleriyle evinize taşıyabilirsiniz. Birbirinden şık yatak örtüsü takımlarının yanı sıra; %100 pamuktan üretilen nevresim takımlarını, yumuşacık battaniyeleri ve uyku setlerini de Trendyol Derya Home mağazasında bulabilirsiniz. Bornoz takımı, hamam seti, nakışlı salon takımları ve çeyiz seti gibi pek çok seçenek de Derya Home ürünleri arasında.

Derya Home Yemek Takımı Seçenekleriyle Göz Kamaştıran Sofralar Kurun!

Derya Home yemek takımı ve pişirme gereçleri için de göz alıcı yüzlerce ürünü beğeninize sunuyor. Günlük kullanımlarınız veya özel davetleriniz için özenle tasarlanmış, kaliteli ürünleri Trendyol Derya Home mağazasında bulabilir ve en beğendiklerinizi sepetinize ekleyebilirsiniz. Derya Home ürünleri arasında şık yemek ve kahvaltı takımlarıyla birlikte ışıl ışıl çatal, kaşık, bıçak takımlarını da bulabilirsiniz. Derya Home'un Jumbo, Porland, Karaca, Aryıldız gibi markalarına ait sofra takımı ürünlerinden dilediğinizi seçip bir arada kullanarak tamamen size ait bir sofra stili oluşturabilirsiniz.

Sağlığınızı ve yemeklerinizin lezzetini doğrudan etkileyen pişirme gereçleri için Derya Home Karaca, Tefal, Emsan markalarının birbirinden güvenilir ürünlerini mutfağınıza taşıyor. Siz de Derya Home tava, çaydanlık, tencere ürünlerini gönül rahatlığıyla tercih edip uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz. Dilerseniz tava ya da tencerelerinizi set hâlinde satın alarak mutfağınızda uyum da sağlayabilirsiniz.

Trendyol Derya Home mağazası; mutfaktan yatak odasına keyifle yaşanabilir, konforlu ve şık bir evin tüm ihtiyaçları için doğru adres! Siz de aradığınız tüm ürünleri Derya Home fırsatları ve Trendyol ayrıcalıklarıyla satın alabilmek için alışverişe hemen başlayın!