En Yeni Matara Çeşitleri

MinBag

Yazmak Güzeldir..

Melodikalarda Fırsat İndirimi!

Versatil Kalemler

Daha fazla ürün

EKM

Ekm

EKM, kırtasiye alanında birçok ünlü markanın hem çocuklara hem de yetişkinlere uygun araç ve gereçlerini kullanıcılara sunar. Marka içinde mevcut olan her ürün kaliteli üretimleri ile sizlere uzun yıllar kullanım imkanı sunar. EKM online olarak alışveriş yapacağınız geniş bir mecraya sahiptir. Kaliteden ödün vermeden sizlere sunulan her içerik, sağlık açısından da kullanıma uygundur. Hiçbir üründe kanserojen maddeye yer verilmez. EKM defter ilkokuldan liseye kadar olan çocuklar için geniş bir ürün çeşitliliğine sahiptir. Ayrıca ajanda ya da not defteri olarak kullanacağınız bir dağılıma da yer verir. EKM ajanda farklı boyutlarda ve çizgili ya da düz olacak şekilde tasarlanan içeriklere sahiptir. İsteğe göre tercihinizi yapıp ürününüzü rahatça kullanabilirsiniz. Bazı ajandalar kapatılan bir düğme aparatına da yer verir. Özellikle iş hayatında kullananlar için öne çıkar. EKM kalem tahta seçeneklerinden dolma kalemlere kadar geniş bir dağılıma sahiptir. Farklı renkleri mürekkeplerle bir araya getirerek sizlere sunar. Ayrıca uçlu kalem kullananlar için de birçok tasarıma yer verilir. EKM kalem ucu 0.5’ten 0.9’a kadar olan seçeneklerle sizlere sunulur. Üstelik her bir uç dayanıklı ve kırılmaz bir tasarıma sahiptir. Kullanım anında sizlere kolay bir yazım imkanı sunar. Marka içinde kırtasiye alanında her ihtiyacınıza cevap veren içerikler mevcuttur. Trendyol aracılığı ile mağazaya göz atarak ihtiyacınızı en doğru şekilde karşılayabilirsiniz.

Marka içinde mevcut olan her bir içerik yüksek kalite imkanı ile sizleri bekler. Ekm zımba ile etrafa dağılan kağıtları zımbalayıp bir araya toplayabilirsiniz. Zımbalar dayanıklı bir üretimden geçtiği için bozulması ya da tam olarak kağıda entegre olmaması gibi bir durum yaşamazsınız. En kalın kağıtlar için bile kolaylıkla zımbalama işlemini yerine getirir. Ekm delgeç ile dosyaları delerek belirli zımbalama alanı açabilirsiniz. En az üç delik açan ürünler de mevcuttur. En kalın kağıt ebadında bile rahat bir kullanımı sizlere sunar. Kalite standardına uygun bir gelişime sahiptir. Ekm yapıştırıcı ile deforme olan ya da yırtılan bir kitap ve defter sayfasını anında yapıştırabilirsiniz. Seçenekler kuvvetli bir yapıştırıcı etkisine sahip olduğu için sizlere bu alanda etkili ürün yelpazesi sunulur. Yapıştırdığınız yüzey dayanıklı bir hale gelerek tekrar deforme olmaz. Böylece uzun süreli bir dayanıklılığı elde edersiniz. Ekm’nin sunduğu markalar içinden güvenle seçtiğiniz yapıştırıcı etkisini kaybetmeden uzun süreli bir kullanım sağlar. Ekm silgi kullanışlı ve pratik olan bir içeriği sizlere sunar. Silgi, özellikle okullarda çok fazla kullanılan materyallerin başında gelir. Ancak güçlü bir silgi ile işlemi daha kolay hallederek zaman kazanabilirsiniz. Marka özellikle bu alanda iz bırakmayacak kadar etkili silme gücüne sahip ürünleri bir araya getirerek sizlere sunar. Farklı renkler ve boyutlar eşliğinde birçok çeşide tek seferde ulaşarak hızlıca sahip olabilirsiniz. Sadece ihtiyacınızı belirleyerek farklı boyutları tedarik edebilirsiniz. Ekm oyun hamuru küçük çocuklar için çok sevilen bir üründür. Farklı hamur çeşitleri çoklu modeller eşliğinde bir araya gelir. Üstelik her biri farklı renklere sahip olduğu için kullanıcılara rengarenk bir ürün yelpazesi sunulur. Çocukların çok sevdiği oyun hamuru ile onların vakitlerini daha kaliteli geçirmeleri için yardımcı olabilirsiniz. Bunlara ek olarak ürünler bilişsel becerilerinin de gelişmelerinde destek sağlar. Böylece oyun alanlarını onlar için daha verimli bir hale getirip dolu dolu geçirmelerine de yardımcı olursunuz. Daha birçok içeriğe Trendyol üzerinden göz atarak ihtiyacınızı kaliteli ürünlerle giderebilirsiniz.

İşlevsel Yönleri ile Ekm Ürünleri ve Fiyatları

İşlevsel Yönleri ile EKM Ürünleri ve Fiyatları

Marka içinde mevcut olan her ürün, işlevsel ve kullanışlı olması ile öne çıkar. Ekm kutu oyunları ile çocuğunuzun bilişsel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunabilirsiniz. Oyun kutuları ile çocuğunuza güzel vakit geçirmesini sağlayan bir alan da yaratabilirsiniz. Böylece yaratıcı yönleri de ortaya çıkar. Ekm bant sağlam ve dayanıklı yapısı ile kullanışlı yönünü sizlere sunar. Okul araç ve gereçleri arasında en çok kullanılan materyallerden biri olan bantlar siyah ya da şeffaf olan şekilde dağılım gösterir. Boyutsal olarak da geniş ya da dar seçeneklere sahip modeller mevcuttur. İhtiyacınız doğrultusunda sizlere seçim yapabileceğin birçok seçenek sunulur. Ekm boya alanı oldukça çeşitli bir dağılıma sahiptir. Sulu, kuru ya da pastel boya çeşitlerine kadar birçok seçenek mevcuttur. Boya alanı geniş bir mecra olduğu için tüm ihtiyaçlar marka içinde sizleri bekler. Her bir içerik kaliteli ve kullanıma elverişli özelliğiyle öne çıkar. Ürünler, tedarik ettikten sonra kolay kullanımı ile öne çıkar. Ekm melodika ilkokul ve ortaokulda çokça kullanılan bir materyaldir. Müzik derslerinin vazgeçilmezi olarak işlev görür. Farklı renkleri ile kız ve erkek çocuklara özel tasarımları bulunur. Kolay kullanımı ile öne çıkar. Ekm çanta yetişkinlerden çocuklara kadar herkese özel olarak bir araya getirilen geniş bir içeriğe sahiptir. Yetişkinler için zincirli olan modellerinden sırt çantası olarak kullanılan tasarımlara kadar zengin bir dağılımı vardır. Çantalar çok fermuarlı olması ile kullanışlı bir özelliğe de sahiptir. Ayrıca farklı renk seçenekleri ile sizlere bu alanda geniş bir tercih olanağı tanınır. Daha ilk kullanımda ürünün kalitesini kendiniz keşfedebilirsiniz. Birçok çeşidi bulunan kırtasiye malzemelerine Trendyol ile yüksek kalite güvencesiyle sahip olabilirsiniz.

Trendyol’da EKM Mağazası

Trendyol’da EKM Mağazası

Markanın sunduğu ürün çeşitlerini rahatlıkla Trendyol’da bulabilirsiniz. Her bir içerik donanımlı ve kullanışlı olması ile sizlere kolaylık sağlar. Ekm maket kimi zaman gereksinim duyulan ve işlevsel yönü ile öne çıkan bir materyaldir. Bazı karton ya da kağıt kenarlarını en düzgün şekilde kırpmanızda sizlere yardımcı olur. Daha aktif ve pratik bir kullanıma sahip olduğu için şekilleri düzgün bir boyutta ortaya çıkarmada etkili olur. Bazı kalın ebatlı materyaller üzerinde de kullanım kolaylığı vardır. Üstünde yer alan mekanizması sayesinde kolaylıkla yukarıya çekip kullanabilirsiniz. İşiniz bittikten sonra da tekrar kapatıp muhafaza edebilirsiniz. Böylece her hangi bir kazanın olma durumu da engellenir. Ekm suluk kolaylık sağlayan iplik aparatına sahip olan ve okul çocukları tarafından kullanılan materyaldir. Marka bu alanda kolay açılıp kapanan bir mekanizmayı kullanıcılara sunar. Suyu yukarı çeken aparatı ile çocuklarının kullanımına kolay bir şekilde sunulur. Suluk modelleri kız ve erkek çocukları için farklı tasarımlara ve renklere sahiptir. Suyu içinde tüm kir ve tozlara karşı koruyarak muhafaza eder. Ekm klasör ile birçok bilgiyi muhafaza edeceğiniz ve bir araya toplayacağınız bir alan yaratabilirsiniz. Klasörler farklı renk seçenekleri ile sizlere sunulur. İçinde birçok dosya poşetini ve kağıdını muhafaza edebilen aralıklar bulunur. Orta kısmında yer alan demir aparatı ile dosya poşeti yırtılmadan saklanır. Bu tür aparatların çoğunu bir arada bulacağınız marka ile ihtiyacınızı anında giderebilirsiniz. Her içerik yüksek kalite ile tasarlanır ve sunulur. Böylece sorun yaşamanız önlenir. Trendyol ile tüm bu ürünlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Her bir materyal ihtiyaçlara cevap veren donanıma sahiptir. Sizlerde Trendyol ile bu ihtiyaçlara hızla ulaşabilir, kendinizin ya da çocuğunuzun hayatında kolaylık sağlayabilirsiniz.