Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Elba

Elba, dekoratif ve hediyelik ürünler ile mutfak malzemelerini kullanıcılarla buluşturan bir mağaza. Elba ürünleri içerisinde LED ışıklar, oyun takımları, dekoratif saksı ve müzik kutuları, sevimli kumbaralar ve gece lambaları bulunuyor. Mağazanın zengin ürün çeşitliliği içerisinde mutfaklarınızda kullanabileceğiniz saklama kabı ve kahvaltılık seti gibi çeşitleri de bulabilirsiniz. Trendyol Elba mağazasına giriş yaparak aradığınız hediyelik, dekorasyon ve mutfak ürünleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Mağazayı takip ederek en yeni Elba kampanyalarından haberdar olabilir, favori listenizdeki ürünleri tükenmeden birkaç tıkla satın almanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Hediye ve Dekoratif Ürünlerde Trendyol'a Özel Elba Fırsatlarını Kaçırmayın!

Hediye ve Dekoratif Ürünlerde Trendyol'a Özel Elba Fırsatlarını Kaçırmayın!

Elba, ister evlerinizde kullanabileceğiniz ister sevdiklerinize hediye olarak verebileceğiniz ürünlere koleksiyonunda geniş bir yer veriyor. Cam kürelerden LED ışıklara, müzik kutularından çeşitli figürlerde yumuşak yastıklara, sevimli tasarımlarda mumluk ve dekoratif objelere kadar birçok sevimli ürün Trendyol'a özel avantajlı fiyatlarla kapınıza geliyor. Gece lambası çeşitlerinde zengin renk seçenekleri ve tasarımlar içerisinden en beğendiğiniz modeli favori listenize ekleyebilirsiniz. Zarif müzik kutuları; piyano, balerin ve romantik aşıklar tasarımlarıyla en güzel müzikleri bir araya getiriyor. Mumluk, gece lambaları ve peri LED ışıkları odalarınızın atmosferinde unutulmaz görüntüler oluşturuyor. Elba; balkabağı, kitap ve kaktüs gibi çeşitli figürlere sahip biblolar ile evlerinizde rengârenk dokunuşlarda bulunuyor.

Markanın dekoratif ürünleri içerisinde yer alan kar küreleri, ışık özellikleri ile dikkat çekiyor. Sevimli şekilleriyle her yaştan sevdiğinizi mutlu edebilecek kumbara çeşitleri de Trendyol Elba mağazasında sizleri bekliyor. Siz de beğendiğiniz ürünlerde Elba yorumlarını okuyarak diğer Trendyol kullanıcılarının deneyimlerinden yararlanabilir, siparişlerinizi gönül rahatlığıyla oluşturabilirsiniz.

Mutfaklarınızda İhtiyacınız Olan Malzemelerde Elba Kalitesinden Yararlanın!

Mutfaklarınızda İhtiyacınız Olan Malzemelerde Elba Kalitesinden Yararlanın!

Elba, mutfaklarınızda kullanabileceğiniz saklama kapları, kahvaltı setleri, kahve karıştırıcı, ahşap yemek çubukları, kek kalıbı gibi çeşitli ürünlere ev sahipliği yapıyor. Mağazanın ürün çeşitliliğinde yer alan termos saklama kapları; ikili, üçlü ve dörtlü mandallı seçenekleri ve geniş hacmiyle kullanım kolaylığı sağlıyor. Birbirinden canlı renklere sahip saklama kapları, kaliteli malzemeleri sayesinde uzun ömürlü kullanım imkanı sunuyor. Bej ve ahşap renk kapaklara sahip şık görünümlü kahvaltılık seti de mağaza ürünleri içerisinde yerini alıyor.

Trendyol mağazasına giriş yaparak daha fazla ürünü inceleyebilir, sipariş süreci ve ürünlerle ilgili merak ettiklerinizi Elba ile iletişim kurarak satıcıya sorabilirsiniz. Mağazayı takip ederek Elba indirimlerini yakalayabilir, favori ürünlerinizi tükenmeden satın alabilirsiniz.