Daha fazla ürün

ELEGANCEV

Elegancev kaliteli ev gereçlerini, avantajlı fiyatlarla kullanıcılara sunan bir marka. Trendyol Elegancev mağazasında metal, cam, plastik ve bambu gibi dayanıklı materyallerden üretilen yüzlerce ev gereci yer alıyor. Elegancev ürünleri, mutfaktan banyoya kadar evinizin çeşitli alanlarında işinizi kolaylaştırıyor. Siz de ihtiyaç duyduğunuz ev gereçlerini, Trendyol Elegancev mağazasında bulabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri, Elegancev indirimleriyle satın alarak avantajlı alışveriş yapabilirsiniz. Alışverişiniz sırasında Elegancev yorumlarını okuyarak marka ve ürünler hakkında fikir edinebilirsiniz. Ayrıca Trendyol'un sunduğu Elegancev iletişim kanalını kullanarak markayla irtibat kurabilirsiniz.

Birbirinden Güzel Ev Gereçleri Trendyol Elegancev Mağazasında!

Birbirinden Güzel Ev Gereçleri Trendyol Elegancev Mağazasında!

Elegancev buzdolabı düzenleyici, nihale, cam kavanoz, sepet ve kek kalıbı gibi çeşitli ürünlere geniş yelpazesinde yer veriyor. Siz de Elegancev cam kavanoz modellerini; çay, şeker ve makarna gibi çeşitli gıdalar saklamak için kullanabilirsiniz. Cam, metal ve bambu kapaklı seçenekleri bulunan şık modeller arasından zevkinize ve bütçenize uygun bir cam kavanoz seti seçebilirsiniz. Elegancev sepet modellerini de ekmek saklamak ve servis etmek için kullanabilirsiniz. Oval ve dikdörtgen formlara sahip sepet modelleri arasında mutfak dekorasyonunuza uygun bir model bulabilirsiniz.

Elegancev bambu ürünler arasında kesme tahtası, kaşıklık, keyif tepsisi, sunum tabağı ve bulaşıklık gibi pek çok model yer alıyor. Siz de hem sağlıklı hem de dayanıklı bambu ürünler arasından zevkinize ve bütçenize uygun modeller seçebilirsiniz. Katlanır ayaklı keyif tepsisiyle yatak odasından salona kadar dilediğiniz her yerde kendiniz ve sevdikleriniz için şık sofralar kurabilirsiniz. Döner tabanlı ve bölmeli sunum tabağı modelleriyle etkileyici sunumlar yapabilirsiniz. Elegancev, örtü modelleriyle yemek masalarına şıklık katıyor. Desenli ve desensiz masa örtüsü modelleri, farklı şekil ve boyut seçenekleriyle öne çıkıyor. Yuvarlak ve dikdörtgen masa örtüsü modelleri arasından zevkinize uygun bir ürün seçebilirsiniz. Birbirinden şık ve kaliteli masa örtüsü modellerini, hem mutfakta hem de yemek odasında kullanabilirsiniz.

Elegancev seramik banyo aksesuarlarıyla banyonuza şıklık katmaya geliyor. Katı sabunluk, sıvı sabunluk, diş fırçalık, pamukluk, çöp kutusu ve tuvalet fırçası gibi parçalardan oluşan seramik banyo setleri, göz alıcı tasarımlarının yanı sıra avantajlı fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Siz de birbirinden farklı renk ve desen seçenekleri bulunan seramik banyo aksesuarları arasından beğendiğiniz modeli kolayca sepetinize ekleyebilirsiniz. Dilerseniz metal ve plastik gibi farklı materyallerden üretilen Elegancev tuvalet fırçası ve sabunluk modellerini de inceleyebilirsiniz.

Elegancev Ürünleri Hem Kullanışlı Hem de Kaliteli!

Elegancev Ürünleri Hem Kullanışlı Hem de Kaliteli!

Elegancev makarna süzgeci, kapı askısı, saklama kabı, french press, fincan takımı ve çay seti gibi ürünlere de koleksiyonlarında yer veriyor. Siz de çeşitli boylardan oluşan saklama kabı setleriyle gıdalarınızı güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Birbirinden şık modellere sahip çay seti ve kahve fincanı takımlarıyla çay ve kahve saatlerinize keyif katabilirsiniz. Elegancev tabak modelleri arasında pasta tabağı ve salata tabağı gibi farklı tabak çeşitleri yer alıyor. Birbirinden güzel tabak modelleri tekli, 3'lü ve 6'lı paket seçenekleriyle satışa sunuluyor. Yaldız detaylı ve rengarenk desenli tabak modelleri arasından dilediğinizi seçebilir, modern tasarımların şıklığını sofralarınıza taşıyabilirsiniz.

Elegancev kevgir, kepçe, kaşık ve spatula gibi parçalardan oluşan silikon kaşık seti modellerini metal ve ahşap stant seçenekleriyle beğeninize sunuyor. Siz de Elegancev silikon kaşık seti modelleri arasından bütçenize en uygun olanı seçebilirsiniz. Hem sağlam hem de kullanışlı mutfak gereçlerini, yemek yaparken ve servis ederken keyifle kullanabilirsiniz.

Markanın Trendyol mağazasını takip ederek Elegancev kampanyalarından haberdar olabilirsiniz. Böylece Elegancev fırsatlarını yakalayarak özel fiyatlarla alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri evinizin konforunda sipariş edebilir, satın aldığınız ürünlere Trendyol güvencesiyle kısa sürede kavuşabilirsiniz.