En çok satanlar

Görselli Yorumlar

En çok satanlar

Popüler Ürünler

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Elmas Süs

Elmas Süs; söz, nişan, kına, düğün, doğum günü ve mevlüt gibi organizasyonlara yönelik süsleme malzemeleri ve hediyelik ürünler satan bir marka. Müşteri memnuniyetine önem veren Elmas Süs, ürünlerini Trendyol aracılığıyla binlerce kullanıcının beğenisine sunuyor. Siz de özel gün organizasyonlarınız için ihtiyaç duyduğunuz pek çok ürünü, Trendyol Elmas Süs mağazasında bulabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri tek tıkla sepetinize ekleyerek Trendyol güvencesiyle evinizden çıkmadan satın alabilirsiniz. Alışverişiniz sırasında ürün sayfalarında yer alan Elmas Süs yorumlarına göz atarak Trendyol kullanıcılarının alışveriş deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Trendyol'a özel "Satıcıya Soru Sor" özelliğini kullanarak Elmas Süs ile iletişim kurabilir, ürünler ve siparişlerinizle ilgili destek alabilirsiniz.

Hem Kaliteli Hem de Şık Elmas Süs Malzemeleri Trendyol'da Boy Gösteriyor!

Hem Kaliteli Hem de Şık Elmas Süs Malzemeleri Trendyol'da Boy Gösteriyor!

Elmas Süs süs malzemeleri arasında farklı organizasyonlara yönelik onlarca ürün yer alıyor. Elmas Süs; süs balonu ve süs mumlarını onlarca renk, şekil ve boyut seçeneğiyle sizlere sunuyor. Siz de doğum günü, mevlüt, diş buğdayı ve baby shower gibi çeşitli organizasyonlar için ihtiyaç duyduğunuz süs malzemelerini Trendyol Elmas Süs mağazasından satın alabilirsiniz. Hem kızlar hem de erkekler için uygun süs malzemeleriyle unutulmaz bir baby shower düzenleyebilir ya da eğlenceli bir doğum günü partisi organize edebilirsiniz. Harf ve rakam detaylı balonlarla çocuğunuzun adını ve yaşını ön plana çıkarabilir, rengarenk balonlarla da parti alanını göz alıcı bir şekilde donatabilirsiniz.

Elmas Süs nişan malzemeleri ve kına malzemelerine de ürünleri arasında geniş bir yer veriyor. Siz de Elmas Süs'ün nişan tepsisi, söz tepsisi, kına örtüsü, kına eldiveni ve jardinyer modelleri arasında hem zevkinize hem de bütçenize uygun seçenekler bulabilirsiniz. Jardinyer modelleri sayesinde pasta, börek ve kurabiye gibi lezzetli ikramların ve mum, vazo ve biblo gibi dekoratif eşyaların bir arada yer aldığı etkileyici masalar oluşturabilirsiniz. Birbirinden güzel söz, nişan, kına ve düğün malzemeleriyle en özel günlerinizi unutulmaz kılabilirsiniz.

Siz de Elmas Süs Kampanyalarıyla Bütçenizi Yormadan Alışveriş Yapabilirsiniz!

Siz de Elmas Süs Kampanyalarıyla Bütçenizi Yormadan Alışveriş Yapabilirsiniz!

Elmas Süs; kurdele, boncuk, püskül, tüy, keçe ve etiket gibi çok çeşitli ürünleri de sizlerle buluşturuyor. Süs malzemeleriyle öne çıkan Elmas Süs; kapı süsü ve sepet modellerini de hem süslü hem de süssüz olarak sizlere sunuyor. Elmas Süs; ahşap etiket, pleksi etiket ve kağıt etiket modellerine etiket kategorisinde yer veriyor. Siz de Elmas Süs'ün çikolata etiketi, tef etiketi ve Yasin üstü etiket modelleri arasında hem bütçenize hem de beğeninize uygun seçenekler bulabilirsiniz. Elmas Süs'ün biblo bebek, deniz kabuğu ve hayvan figürlerini kaliteli yapıları sayesinde çeşitli süslemeler için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Elmas Süs'ün ayakkabı süsü, diş süsü gibi sevimli süs malzemelerini ise baby shower ve diş buğdayı partisi gibi organizasyonlar için kullanabilirsiniz. Ayrıca Elmas Süs'ün papatya, gül, şakayık, lale, lavanta, gala ve ortanca gibi yapay çiçek çeşitlerini de inceleyebilirsiniz.

Elmas Süs; şişe, kavanoz, mika kutu ve külah gibi ürünlere de geniş yelpazesinde yer veriyor. Elmas Süs'ün kolonya şişesi, iksir şişesi, tıpalı şişe ve kapaklı şişe modellerini hem kuru çiçek ve boncuk gibi katı malzemeler hem de kolonya ve gül suyu gibi sıvı malzemeler koymak için güvenle tercih edebilirsiniz. Kavanoz, mika kutu ve külah modellerini de misafirlerinize şeker ve çikolata gibi lezzetli ikramlıklar sunmak için kullanabilirsiniz. Elmas Süs'ün ayna, magnet, anahtarlık ve tef gibi ürünlerini de özel günlerinizde yanınızda olan sevdiklerinize hoş bir hatıra hediyesi olarak dağıtabilirsiniz. Ayrıca Elmas Süs taş kalıbı modelleriyle kolayca hazırlayabileceğiniz kokulu taşları da özel gün hediyesi olarak tercih edebilirsiniz. Markanın Trendyol mağazasını takip ederek Elmas Süs fırsatlarını yakalayabilir, böylece Elmas Süs indirimlerinden yararlanarak beğendiğiniz ürünleri avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.