Ürün Alanı Başlığı

Daha fazla ürün

Eroğlu

Eroğlu, marangoz ve hırdavat ürünlerinde zengin ürün gamına sahip bir mağaza. Eroğlu; hızar makinesi, marangoz tezgahı, şarjlı matkap, torna makinesi, testere motoru, fleks makinesi ve çok daha fazla ürüne Trendyol mağazasında yer veriyor. En kaliteli markaların ürünlerine ev sahipliği yapan Eroğlu'nda sunta kesici, titreşimli zımpara, çalışma tezgahı ve mini testereler başta olmak üzere marangozların ihtiyacı olan her şeyi bulabilirsiniz. Eroğlu marangoz aletlerinde geniş seçeneklerin yanı sıra alet çantanızın olmazsa olmazı ürünler ile bahçe ve tadilat işlerinde kullanacağınız malzemelere de koleksiyonunda yer ayırıyor. Eroğlu'nun küçük hızar, kürek sapı, keser sapı, şerit testere, darbeli matkap, çivi çakma aleti ve daha fazla ürününü Trendyol mağazasında inceleyebilirsiniz.

Eroğlu makine ve hırdavat ürünlerinde Trendyol mağazasına özel avantajlı fiyatlardan ve fırsatlardan yararlanmak için mağazayı ziyaret edebilirsiniz. Eroğlu'nun A-tech, Felisatti, Öztürk, CAPPAC ve Dinçmak gibi makine ürünlerinde önde gelen markaların ürünlerine yer verdiği Trendyol mağazasında güvenle alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Eroğlu; Bursa'dan Adana'ya, Mersin'den Samsun'a Türkiye'nin dört bir yanına siparişlerinizi Trendyol aracılığıyla kısa sürede ulaştırıyor. Siparişler hakkında sorularınızı Trendyol üzerinden Eroğlu iletişim seçeneğini kullanarak satıcıya sorabilirsiniz. Makine ve hırdavat malzemelerinde Trendyol'a özel Eroğlu kampanyalarını incelemek için mağazaya hemen giriş yapabilirsiniz.

Tüm Hırdavat Ürünlerinde Eroğlu Fırsatları Trendyol Mağazasında Sizi Bekliyor!

Tüm Hırdavat Ürünlerinde Eroğlu Fırsatları Trendyol Mağazasında Sizi Bekliyor!

Eroğlu; şarjlı testere, çivi çakma tabancası, silikon, silikon tabancası ve matkap gibi iş çantalarının önemli ürünlerine koleksiyonunda geniş bir yer ayırıyor. Mağazada; son kalite, çift akülü, darbeli ve şarj edilebilir matkaplar içerisinden dilediğiniz ürünü seçebilirsiniz. Vidalama uç setleri, matkap bıçağı, matkap ucu seti ve bits uç adaptörü gibi tamamlayıcı parçaları da bir arada sunan Eroğlu; Dewalt, Özhür ve NKM gibi markalarla iş birliği yapıyor. Farklı boyutlarıyla dekupaj testerelerinde kullanabileceğiniz normal kesim bıçak modelleri, 5'li ve 10'lu avantajlı paketleriyle Trendyol Eroğlu mağazasında sizi bekliyor. Taş menteşe bıçağı, likit teflon, jilet top bilyası, ahşap ve plastikler için kullanabileceğiniz hızlı kesim tilki kuyruğu bıçağı ve daha fazla hırdavat ürünü için Trendyol Eroğlu mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Trendyol Eroğlu mağazasında iskelet gövde silikon tabancası ile normal gövde silikon tabancaları ve silikonlar arasından dilediğiniz ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz. Hızlı bağlantı adaptörüne uygun ve göstergeli alüminyum lastik şişirme tabancası ihtiyaç duyduğunuz anlarda gününüzü kurtarıyor. Eroğlu'nun dekupaj testere, mini hızar, karıştırıcı ve daha fazla hırdavat ürününde birbirinden kaliteli malzemelerini Trendyol'da değerlendirebilirsiniz. Aradığınız üründe Eroğlu indirimlerinden haberdar olmak için mağazayı Trendyol üzerinden takip edebilirsiniz.

Mobilya ve Tadilat İşlerinde Eroğlu Ürünleriyle Farkı Yakalayın!

Mobilya ve Tadilat İşlerinde Eroğlu Ürünleriyle Farkı Yakalayın!

Eroğlu; flex makinesi, şarjlı dekupaj, kilit açma makinesi, hızar testere, hava kompresörü, gönye kesme makinesi gibi malzemelerde Trendyol ile farkını ortaya koyuyor. Mobilyacılar için vazgeçilmez ürünlere ev sahipliği yapan Eroğlu'nun mobilya aletleri kategorisini inceleyerek aradığınız çeşidi kısa sürede bulabilirsiniz. Eroğlu, Intowood programına uygun mobilya seçeneklerinde göz alıcı ürünleriyle eksiklerinizi tamamlamanıza yardımcı oluyor. Eroğlu; planya, sunta kesme ve marangoz el rendesi gibi ürünleriyle marangozların vazgeçilmez malzemelerini bir araya getiriyor. Eroğlu ahşap tezgah kesme ürünlerine ve ahşap oyma seti ile ahşap delik testerelerine de Trendyol mağazasında yer veriyor.

Eroğlu; kenar yapıştırma, vidalama ve zımparalama ürünleriyle mobilyalarda kusursuz görünüm için ihtiyacınız olan her malzemeyi sunuyor. Elektrik elektronik ve inşaat sektöründe de kullanılabilen pafta makinesi çeşitlerinde yüksek gücüyle verim alabileceğiniz modelleri mağazada bulabilirsiniz. Siz de Trendyol mağazasına giriş yaparak Eroğlu'nun Turanlar, Artemak, Ayza ve Aydın Trafo sanayi ve makine markalarının ürünlerine yer verdiği koleksiyonunu inceleyebilirsiniz. Satın almayı düşündüğünüz çeşitlerde diğer Trendyol kullanıcılarının Eroğlu yorumlarını okuyarak ürünler hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.