Seçili Ürünler

Görselli Yorumlar

Seçili Ürünler

Daha fazla ürün

esenshop

İstanbul'da kurulan Esenshop; yıllar içerisinde edindiği birikim ve tecrübeyle oluşturduğu geniş müzik arşivini, müzik severlerin beğenisine sunuyor. Plak tutkunlarının farklı dönemlere ve türlere ait pek çok seçeneği bir arada bulacağı Esenshop, online alışveriş fırsatlarıyla Türkiye'nin dört bir yanına ulaşmak için artık Trendyol'da!

Siz de değerini hiç yitirmeyen pek çok ölümsüz plağı, Esenshop ürünleri arasında bulabilir ve koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz. Türk ve dünya müziğinin farklı türlerine ait yüzlerce şarkıyı dinleyerek oldukça keyifli vakitler geçirebilirsiniz. En güncel Esenshop indirim ve kampanyalarından haberdar olabilmek için mağazayı Trendyol'da takip edebilir ve beğendiğiniz ürünleri favorilerinize ekleyebilirsiniz.

İşte Trendyol Esenshop mağazasında bulabileceğiniz bazı müzik türleri:

  • Türk sanat müziği
  • Arabesk
  • Alternatif
  • Elektronik
  • Fantezi
  • Halk
  • Jazz
  • Klasik
  • Nostalji
  • Pop
  • Rock

Esenshop Müzik Ürünleri ile Ruhunuzu Dinlendirin!

Esenshop Müzik Ürünleri ile Ruhunuzu Dinlendirin!

Sizi bambaşka yerlere götüren ve ruhunuzu dinlendiren şarkıları, pikap nostaljisiyle taçlandırmak istiyorsanız Trendyol Esenshop mağazası tam size göre! Farklı dönemlerde ve türlerde eserler veren, yerli ve yabancı pek çok sanatçının plaklarını Esenshop ürünleri arasında bulup inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz tüm Esenshop plak ve DVD ürünlerini, Trendyol ayrıcalıklarıyla satın alabilir; evinizin konforunda online alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Türk sanat müziğinin en önemli isimlerinden Zeki Müren, Muazzez Abacı gibi pek çok değerli sanatçının unutulmaz şarkılarını Esenshop plakları ile ölümsüzleştirebilirsiniz. İz Bırakanlar, Seçme Alaturka Şarkılar, Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar gibi derleme albüm ve plakları da Esenshop ürünleri arasında bulabilir ve geçmişin tozlu sayfaları arasında eşsiz zamanlar geçirebilirsiniz. Dilerseniz Coşkun Sabah, Ferdi Özbeğen gibi fantezi müzik sanatçılarının eserlerine göz atabilirsiniz. Ayrıca Esenshop'un Orhan Gencebay, Ümit Besen, Müslüm Gürses, İbrahim Tatlıses, Hakan Taşıyan albümlerini de inceleyebilirsiniz.

Pal Plak, Gereksiz Şeyler Plak gibi başarılı markaların ürünlerini de bünyesinde barındıran Esenshop Sibel Can, Ferdi Tayfur, Hüseyin Ekinci gibi isimlerin albümlerini de beğeninize sunuyor. Tam bir nostalji tutkunu olduğunuzu düşünüyorsanız Erol Evgin ve Tanju Okan'ın eşsiz eserlerine de Esenshop plak seçenekleri arasında rastlayabilirsiniz. Siz de 70'ler, 80'ler ve 90'larda iz bırakan pek çok ses sanatçısının eserlerini Esenshop fırsatlarıyla kaçırılmayacak fiyatlara satın alabilmek için markanın Trendyol mağazasını hemen ziyaret edebilirsiniz.

Esenshop Yerli Müzik Albümlerine Trendyol Ayrıcalıklarıyla Sahip Olun!

Esenshop Yerli Müzik Albümlerine Trendyol Ayrıcalıklarıyla Sahip Olun!

Esenshop'un plak, DVD ve CD formlarında sunduğu yüzlerce yerli albümle Türk müziğinin farklı türleri arasında keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Türk sanat müziği ve fantezi müzik ürünlerinin yanı sıra rock, alternatif, jazz, elektronik müzik türlerinin klasik ve modern örneklerini markanın Trendyol mağazasında bir arada görebilirsiniz.

Yerli rock müziğin öncülerinden Cem Karaca'nın, Barış Manço'nun ve en başarılı örneklerini veren gruplardan biri olan MFÖ'nün albümleri de Trendyol Esenshop mağazasında sizi bekliyor. Rock müziğin efsanesi Yavuz Çetin'in plaklarını da koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz. Tercihinizi alternatif müzikten yana kullanacaksanız Jehan Barbur ve Bülent Ortaçgil'in plak ve albümlerini inceleyebilirsiniz. Ezginin Günlüğü, Yeni Türkü, Adamlar gibi müzik gruplarının albümlerini de satın alabilir ve müzik hafızanızı renklendirebilirsiniz.

Trendyol Esenshop mağazasında pop müziğin Türkiye'deki seyrine de şahit olabilirsiniz. Pop türünde kendilerine özgü eserler veren Ajda Pekkan, Hümeyra, Zerrin Özer, Sezen Aksu, Levent Yüksel, Cem Adrian gibi pek çok sanatçının albüm plaklarını inceleyerek en beğendiklerinizi sepetinize ekleyebilirsiniz. Satın aldığınız tüm ürünleri Trendyol'un hızlı gönderim ayrıcalıklarıyla en kısa sürede kapınızdan teslim alıp dinlemeye başlayabilirsiniz. Esenshop kargo takip sürecini Trendyol üzerinden kolayca görüntüleyebilirsiniz.

Farklı türlerdeki yerli albümlerle birlikte dünya müziğinin pek çok başarılı isminin DVD ve plaklarına da Trendyol Esenshop mağazasında ulaşabilirsiniz. Pink Floyd, Metallica, Frank Sinatra, Farid Farjad gibi bambaşka müzik türlerinin en başarılı örneklerini veren sanatçılarının albümlerini de koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz.

Dilerseniz Trendyol kullanıcılarının ürün ve alışveriş deneyimlerini öğrenmek için Esenshop yorumlarını okuyabilirsiniz. Trendyol üzerinden Esenshop ile iletişime geçerek mağazaya sorularınızı iletebilirsiniz.