Popüler Ürünler

Görselli Yorumlar

En yeniler

Videolar
Vileda Yeni Turbo 2in1 Temizlik Seti
32.2B
Just Home Hazal Mutfak Masası - Barok Ceviz
6641
Just Home Verona 2 Kapak 2 Çekmece Konsol - Safir
1227
Bood Süt Kahve Köpürtücü - Beyaz
144
Just Home Maya Açılır Kapanır Masa - Atlantik Çam
824

Daha fazla ürün

Evidea

2011 yılından bu yana ev eşyaları kategorisinde hizmet veren Evidea; züccaciye, banyo aksesuarları, dolap içi düzenleyiciler, ev dekorasyon ürünleri gibi binlerce farklı seçeneği tüketicilerle buluşturuyor. Yıllardır kaliteli ürün, güvenilir hizmet ilkeleriyle çalışan Evidea; şubelerini, Trendyol'un online alışveriş ayrıcalıklarıyla evlerinize taşıyor.

Ev alışverişi yapmak isteyenler için geniş bir ürün yelpazesi sunan Evidea Neomarin ve diğer mağazalarını Trendyol'da tek bir çatı altında topluyor. Evidea Ankara, İzmir, Bursa, Konya, İzmit, Antalya, İstanbul, Sakarya, Gaziantep, Van demeden ürünlerini Trendyol üzerinden Türkiye'nin dört bir yanında bulunan milyonlarca kullanıcıya ulaştırıyor. Siz de evinizin farklı ihtiyaçları için Evidea'nın; saat, kırlent, ütü masası, runner, termos, havlu, ütü, dolap kulpları, cam vazo, fener, valiz, zebra stor, şezlong, kapı süsü, duvar saatleri, balkon mobilyası gibi binlerce ürününü inceleyebilirsiniz.

Pratik çözümlerle evinize konfor ve şıklık katmak için Evidea çamaşır sepeti, hasır sepet, halı örtüsü, organizer, hurç, vakumlu hurç, raf düzenleyici, masa örtüsü, saklama kutusu, sandalye minderi, koltuk örtüsü ürünlerini de avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Evidea kampanyaları ve fırsatlarından daha erken haberdar olmak için markanın Trendyol mağazasını takip etmeyi unutmayın!

Evidea TV Ünitesi Modelleri ve Daha Binlerce Mobilya Çeşidi Trendyol'da Sizleri Bekliyor!

Evidea TV Ünitesi Modelleri ve Daha Binlerce Mobilya Çeşidi Trendyol'da Sizleri Bekliyor!

Evidea'nın mutfak, genç odası, yatak odası ve salonlar için sunduğu tamamlayıcı mobilya ürünleri ile evinizde hayal ettiğiniz dekorasyonu yaratabilirsiniz. Her ihtiyaca ve stile uygun Evidea mobilya ürünlerini incelemek için firmanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Evidea koltuk, L koltuk, ikili koltuk ve oturma grubu modellerinden tarzınıza en uygun olanı seçerek salonunuz için ilk adımı atabilirsiniz. Takımları tamamlamak için Evieda TV ünitesi, kitaplık, sehpa, konsol, dresuar, ünite, vitrin modellerini inceleyebilir; salonunuzu konforlu ve yaşam alanınıza uygun bir hale getirebilirsiniz. Evidea orta sehpa, zigon sehpa, c sehpa, laptop sehpası, TV sehpası ürünleriyle hem pratik hem de çok şık dekorasyon stilleri oluşturabilirsiniz. Evidea ünite modelleri ve fiyatlarını incelemek için firmanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Yatak odalarınız ya da genç odalarınız için bir takım oluşturmak için Evidea gardırop, şifonyer, ranza ürünlerine de göz atabilirsiniz.

Evinizde daha düzenli ve kullanışlı alanlar yaratan Evidea raf ürünleri de farklı tasarımlarıyla Trendyol'da sizi bekliyor. Ahşap, metal, çok katlı, tek katlı gibi farklı özelliklere sahip olan Evidea raf modellerini dekoratif ve işlevsel amaçlarla kullanabilirsiniz. Evidea duvar rafı ürünleriyle hem alandan tasarruf edebilir hem de eşyalarınızı korurken evinize estetik bir görüntü kazandırabilirsiniz.

Evidea banyo dolabı, çok amaçlı dolap, mutfak dolabı, elbise dolabı, oyuncak dolabı, erzak dolabı, fırın dolabı, raf dolap gibi ürünlere de Trendyol mağazasında yer veriyor. Siz de daha derli toplu ortamlar için Evidea dolap çeşitlerini tercih edebilir, eşyalarınızı güvenli ve temiz bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Palto, manto, şapka gibi sık kullandığınız giyim ürünleri için Evidea portmanto, vestiyer ve ayaklı askılık ürünlerine göz atabilirsiniz. Ayakkabılarınızı düzenli bir şekilde saklamak içinse Evidea ayakkabılık modellerini inceleyebilirsiniz.

Evidea Ürünleri Arasında Yer Alan Masa ve Sandalye Modelleriyle de Mutlaka Tanışmalısınız!

Evidea Ürünleri Arasında Yer Alan Masa ve Sandalye Modelleriyle de Mutlaka Tanışmalısınız!

Hayatın birçok farklı noktasında kullanılan Evidea masa çeşitleri yemek yerken, makyaj yaparken ya da ders çalışırken işlerinizi kolayca halletmenizi sağlar. Daha verimli bir çalışma için farklı tasarımlara sahip Evidea çalışma masası ürünlerini inceleyebilirsiniz. Sofrada geçirilecek keyifli dakikalara estetik ve konfor katmak için Evidea yemek masası ürünlerini tercih edebilirsiniz. Evidea makyaj masası, balkon masası, laptop masası ve L çalışma masası ürünleriyle tanışmak için firmanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilir, ürünler hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Farklı kullanım amaçlarına uygun pek çok modeli bulunan Evidea sandalye ürünleri ile yemek ve çalışma masalarınızı şık ve konforlu bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Ahşap, metal gibi farklı materyallerden üretilen ve klasikten moderne geniş model seçenekleriyle sunulan Evidea bar sandalyesi, çalışma sandalyesi ve ofis sandalyesi ürünlerinden size en uygun olanı seçebilirsiniz.

Sandalyelere göre daha küçük ve taşınabilir olan Evidea puf, tabure ve bar taburesi ürünlerini dekorasyonunuzu tamamlamak için kullanabilirsiniz. Ürünler hakkında diğer kullanıcıların görüş ve önerilerinden faydalanmak için Trendyol'da Evidea yorumlarını okuyabilirsiniz. Kare ya da dikdörtgen formlu masalara, modern çizgilerin ön planda olduğu tasarımlara ve daha fazlasına Evidea indirimleriyle sahip olmak için firmanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz.

Evidea Aksesuar ve Dekorasyon Ürünleriyle Evinizi Dizayn Etmeye Hazır mısınız?

Evidea Aksesuar ve Dekorasyon Ürünleriyle Evinizi Dizayn Etmeye Hazır mısınız?

Evieda aksesuar ve dekorasyon ürünleri kullanıcılara huzurlu ve rahat bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor. Sade ve şık tasarımlarıyla ön plana çıkan Evidea ev aksesuarları ile ev dekorasyonunuza şık dokunuşlar yapabilir ve evinizin havasını değiştirebilirsiniz. Daha ferah ve aydınlık ortamlar için Evidea aydınlatma ürünlerine de göz atabilirsiniz. Evidea; avize, lambader, abajur, şamdan, lamba, led ışık, gece lambası, fotoğraf çerçevesi, şamdan mum, masa lambası, mumluk çeşitleri ve daha pek çok ev aksesuarı çeşidiyle yaşam alanlarınızı sıra dışı bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Evinizin duvarlarını süslemek için de Evidea tablo, duvar saati, ayna, duvar kağıdı, çerçeve, ışıklı tablo, duvar sticker ürünlerine göz atabilirsiniz. Evidea boy aynası, dekoratif ayna ve ışıklı makyaj aynası ürünleriyle evinizin her alanına derinlik kazandırabilir ve kişisel bakım saatlerinize şıklık katabilirsiniz. Pek çok model ve boyuta sahip Evidea ayna çeşitleriyle ev dekorasyonunuza yepyeni bir soluk getirebilirsiniz.

Evidea halı ve perde ürünlerini de pek çok renk ve model seçeneğiyle Trendyol mağazasında bulabilirsiniz. Yumuşak ve dolgun yapılarıyla dikkat çeken Evidea kilim, jüt halı, jüt kilim, örgü kilim ürünlerini; yıllarca güvenle kullanabilirsiniz. Farklı kumaş, renk ve özelliklere sahip olan Evidea fon perde, tül perde, zebra perde, zebra stor perde, jaluzi ürünlerini inceleyerek dekorasyon stilinize en uygun seçenekleri sepetinize ekleyebilirsiniz.

Evidea ile Just Home, Porland, Zwilling gibi pek çok başarılı markanın ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Evieda outlet ürünlerini de kaçırılmayacak fiyatlarla markanın Trendyol mağazasında bulabilirsiniz. Siz de Evidea'nın; saksı, çiçeklik, vazo, yapay çiçek, makrome dekorasyon ürünleri gibi yüzlerce seçeneğini bir tıkla satın alıp Trendyol'un hızlı gönderim ayrıcalıkları sayesinde en kısa sürede kullanmaya başlayabilirsiniz.

Trendyol Evidea Mağazası Ürünleri ile Evinizin Tüm İhtiyaçlarını Karşılayın!

Evidea züccaciye ürünleri de mutfak, banyo gibi evinizin farklı alanları için pek çok seçenekle sunuluyor. Banyo dekorasyonunuz için Evieda'nın banyo seti, banyo paspası, kirli sepeti, duşakabin kaplama, lavabo, jakuzi ürünlerine göz atabilirsiniz. Mutfağınızda geçirdiğiniz her dakikayı estetik dokunuşlarla taçlandırmak için Evieda yemek takımı, sebzelik, tepsi, ekmeklik, fincan, tava, granit tencere, french press, fırın, rende, şekerlik, fondü, limon sıkacağı, çay seti, kavanoz, bardak, pankek tavası ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Evidea yatak örtüsü, nevresim, yatak, yastık, pike, pike takımı, uyku seti, lastikli çarşaf, çift kişilik uyku seti ve çift kişilik nevresim takımı ürünlerinin kaliteli ve yumuşak dokuları sayesinde bulutların üzerinde gibi hissederek uyuyabilirsiniz. Eviniz için gerekli hijyen ürünlerine ulaşmak için Evidea'nın çöp kovası, paspas, oda kokusu, vileda, sıvı sabunluk ve mop ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Evidea sipariş takip ve iade işlemlerinizi Trendyol güvencesiyle kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Ürünler hakkında merak ettiğiniz tüm sorular için Trendyol'da Evidea iletişim seçeneklerini kullanabilirsiniz.