Videolar
%100 Keçi Kılı Doğal Bebek Saç Fırçası Ve Doğal Ka
229
Tencel Emily Tv Koltuk Bahçe Battaniye
80
Koltuk Şalı Tv Örtüsü Bahçe Örtü Model Pati Izli
67
Örgü Dekoratif Şal Koltuk Şalı Tv Örtüsü
70
Triko Örgü Koltuk Şalı Tv Battaniyesi Model Matild
30

Sizin İçin Seçilenler...

Daha fazla ürün

Evteks

Evteks; ev eşyasından giyime kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesine sahip. Ürün çeşitliliğiyle dikkat çeken Evteks; Eminteks, Marvel, Maisonette, Hobby, Enlora Home, Varol ve Özyurtlar gibi markaların ürünlerini özel fiyatlarla satışa sunuyor. Evteks; Samsun, Denizli, İstanbul, Ankara, Muğla fark etmeksizin Türkiye'nin dört bir yanındaki kullanıcılara online alışveriş kolaylığı ve Trendyol aracılığıyla ulaşıyor. Trendyol da Evteks yorumları ve iletişim kanalıyla kullanıcılarına daha iyi bir alışveriş deneyimi vadediyor. Siz de Trendyol Evteks mağazasında yer alan yüzlerce ürünü inceleyerek satın almak istediklerinizi tek tıkla sipariş edebilirsiniz. Ödeme sırasında Trendyol'a özel Evteks indirimlerinden yararlanarak bütçenizi yormadan alışveriş yapabilirsiniz. Dilerseniz Evteks kampanyalarından haberdar olmak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz.

Evteks Tekstil Ürünleri Kalite ve Şıklığı Bir Arada Sunuyor!

Evteks Tekstil Ürünleri Kalite ve Şıklığı Bir Arada Sunuyor!

Evteks; perde, lastikli nevresim, battaniye, kırlent ve masa örtüsü gibi ev tekstili ürünleriyle yatak odasından salona kadar evinizin çeşitli alanları için şık ve kullanışlı seçenekler sunuyor. Evteks; bornoz, havlu ve paspas gibi ürünlere de banyo tekstili kategorisinde yer veriyor. Siz de Evteks'in tek kişilik, çift kişilik ve king size nevresim takımı modelleri arasından ihtiyacınıza ve zevkinize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Evteks saten nevresim takımı ve pamuk nevresim takımı modelleriyle yatak odanıza konfor ve şıklık katabilirsiniz. Nevresim takımlarının yanı sıra Evteks kadın bornoz, çocuk bornoz ve erkek bornoz modellerini de inceleyebilirsiniz. Evteks kız çocuk bornoz ve erkek çocuk bornoz modelleriyle banyo saatlerini çocuğunuz için çok daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Evteks bornoz takımı modelleriyle de birbiriyle uyumlu kadın ve erkek bornozlarını bir arada satın alabilirsiniz. Bornoz modelleriyle birlikte Evteks elbise ve havlu elbise modellerini de sepetinize ekleyebilirsiniz.

Evteks boyunluk, maske ve vücut koruyucu gibi medikal ürünleri de sizinle buluşturuyor. Medikal ürünler arasında maskeden destek minderine, eldivenden hastane personel kıyafetine kadar pek çok seçenek yer alıyor. Siz de kaliteli malzemelerden üretilen Evteks ürünlerini güvenle tercih edebilirsiniz. Ultraviyole ışınlarına karşı koruma sağlayan kolluk ve bacaklıklarla doğa sporları yaparken cildinizi güneşin zararlı etkilerinden koruyabilir ve çeşitli cilt hastalıklarına karşı önlem alabilirsiniz. Dirsek koruyucu, kalça koruyucu ve topuk koruyucu ürünlerle de bası yaralarının oluşumunu önleyebilirsiniz. Tekrar tekrar kullanabileceğiniz yıkanabilir maske ve boyunlukları da çamaşır makinesinde yıkayarak kolayca dezenfekte edebilirsiniz. Dayanıklı yapılarıyla uzun süreli kullanım imkanı sunan maskeler arasında hem kadın ve erkekler hem de çocuklar için uygun modeller bulabilirsiniz.

Evteks Fırsatlarıyla Avantajlı Kumaş Alışverişi Trendyol'da!

Evteks Fırsatlarıyla Avantajlı Kumaş Alışverişi Trendyol'da!

Hazır tekstil ürünleriyle öne çıkan Evteks, kumaş çeşitlerine de ürün yelpazesinde yer veriyor. Evteks; ipek kumaş, kadife kumaş, şifon kumaş, basma kumaş ve ranforce kumaş çeşitlerini farklı renk ve desen seçenekleriyle beğeninize sunuyor. Evteks örme kumaş ve dokuma kumaş modelleri arasında her zevke ve bütçeye uygun seçenekler yer alıyor. Siz de Evteks pamuklu kumaş, tuşeli kumaş ve likralı kumaş modelleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca Evteks örme çeşitler arasından da beğendiklerinizi sepetinize ekleyebilirsiniz. Evteks parlak kumaş, desenli kumaş ve alacalı kumaş modelleri arasından da zevkinize uygun seçimler yapabilirsiniz.

Evteks'in kalın kumaş ve ince kumaş modelleri arasında farklı dikiş çalışmalarına uygun seçenekler bulabilirsiniz. Evteks kışlık kumaş ve yazlık kumaş modelleriyle farklı mevsim koşullarına uygun kıyafetler dikebilirsiniz. Evteks kimono kumaşı, eteklik kumaş ve perdelik kumaş çeşitleriyle de dikiş çalışmalarınızda en iyi sonuçlara ulaşabilirsiniz. Evteks standart kumaşları ve kaliteli yapıları sayesinde dikiş çalışmalarınızda gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Evteks dayanıklı kumaş modelleriyle diktiğiniz çeşitli eşyaları uzun yıllar keyifle kullanabilirsiniz.