❤️ En Yeniler ❤️

❤️ Temizlik Ve Banyo ❤️

Trend Ürünler

❤️ Pratik Mutfak Gereçleri ❤️

❤️ En Sevilenler ❤️

Daha fazla ürün

Eymen Ticaret

Eymen Ticaret mutfak, temizlik, kişisel bakım ve evcil hayvan gibi kategorilere yönelik kullanışlı ve pratik ürünler satan bir marka. Trendyol Eymen Ticaret mağazasında mutfak gereçlerinden hırdavat ürünlerine, kişisel bakım malzemelerinden egzersiz aletlerine yüzlerce ürün yer alıyor. Ürün çeşitliliğiyle dikkat çeken Eymen Ticaret indirimleri sayesinde Trendyol kullanıcılarına bütçe dostu alışveriş imkanı sunuyor. Siz de birbirinden kullanışlı ürünlerle tanışmak ve çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılamak için Trendyol Eymen Ticaret mağazasını tercih edebilirsiniz. Alışverişiniz sırasında ürün sayfalarında yer alan Eymen Ticaret yorumlarını okuyarak Trendyol kullanıcılarının alışveriş deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Trendyol'un sunduğu Eymen Ticaret iletişim kanalı üzerinden markayla irtibat kurarak soru, görüş ve önerilerinizi satıcıya iletebilirsiniz. Dilerseniz güncel Eymen Ticaret fırsatlarından anında haberdar olmak için markayı Trendyol'da takip edebilirsiniz.

Kaliteli ve İşlevsel Ürünler Trendyol Eymen Ticaret Mağazasında Sizleri Bekliyor!

Kaliteli ve İşlevsel Ürünler Trendyol Eymen Ticaret Mağazasında Sizleri Bekliyor!

Eymen Ticaret pati yıkama ve temizleme aparatı, tüy alıcı temizlik tarağı ve şampuan hazneli evcil hayvan yıkama fırçası gibi temizlik gereçlerini farklı model seçenekleriyle sizlere sunuyor. Hem kaliteli hem de kullanışlı temizlik gereçleri evcil hayvan bakımını çok daha kolay bir hale getiriyor. Taşınabilir kedi köpek suluğu, dışkı poşeti ve taşıma çantası gibi ürünler de evcil hayvanınızın ihtiyaçlarını ev dışında da rahatça karşılamanıza olanak tanıyor. Tekli ürünlerin yanı sıra tüy tarama fırça eldiven, tırnak makası ve kaşınma aparatı gibi parçalardan oluşan avantajlı setler de evcil hayvan ürünleri kategorisinde yer alıyor. Siz de kullanışlı ve kaliteli evcil hayvan bakım ürünlerini kedi ve köpek gibi evcil hayvanlarınız için güvenle tercih edebilirsiniz. Kedi köpek tüy toplayıcı modelleri sayesinde de evcil hayvanınızın döktüğü tüyleri kolayca toplayarak evinizde hijyen sağlayabilirsiniz.

Ayak tabanı bakım törpüsü, çift taraflı peeling fırçası, kaş jileti, cilt temizleme ve masaj cihazı, çift taraflı doğal taş yüz masaj aleti, tüy alma aparatı ve saç şekillendirici maşa tarak gibi kişisel bakım ürünleri Eymen Ticaret ürünleri arasında sizleri bekliyor. Ayrıca makyaj fırçası temizleme aparatı, makyaj fırçası seti, kirpik kıvırma makası ve maske saklama kutusu gibi çeşitli ürünler de Trendyol Eymen Ticaret mağazasında yer alıyor. Siz de sağlıklı ve dayanıklı malzemelerden üretilen kişisel bakım malzemelerini inceleyerek beğendiklerinizi kolayca satın alabilirsiniz.

Çapraz dişli katlanabilir cep testeresi, su sızdırmaz beyaz bant ve su geçirmez boru tamir bandı gibi hırdavat ürünleri ile egzersiz direnç lastiği, vücut şekillendirici kondisyon aleti ve ayarlanabilir barfiks çekme demiri gibi egzersiz aletlerini de Trendyol Eymen Ticaret mağazasında bulabilirsiniz. Ayrıca bilyeli eşya kaldırma aparatı, nevresim klips seti ve çiçek sulama aparatı gibi çeşitli ürünleri de sepetinize ekleyebilirsiniz.

Siz de Birbirinden Pratik Mutfak Gereçlerine Eymen Ticaret Kampanyalarıyla Sahip Olabilirsiniz!

Siz de Birbirinden Pratik Mutfak Gereçlerine Eymen Ticaret Kampanyalarıyla Sahip Olabilirsiniz!

Eymen Ticaret; buz kalıbı, kornet kalıbı, çikolata kalıbı, pilav ve helva servis kalıbı, hamburger köfte kalıbı, yuvarlak pankek ve yumurta kalıbı, muffin kalıbı, dondurma ve meybuz kalıbı gibi ürünleri beğeninize sunuyor. Çeşitli kalıp modellerinin yanı sıra mantı kesme merdanesi, köfte ve lokma kaşığı, mısır ayıklama aleti ve içli köfte aparatı gibi pratik ürünler de mutfak gereçleri kategorisinde yer alıyor. Siz de mutfakta zaman kazandıran işlevsel gereçlerle mantı ve içli köfte gibi zahmetli yemek tariflerini çok daha kolay bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Dayanıklı malzemelerden üretilen kalıp modelleriyle de çikolatadan dondurmaya, köfteden pilava pek çok yiyeceği kolayca şekillendirebilirsiniz.

Dijital gıda termometresi, hassas mutfak tartısı ve LCD ekran hassas dijital mutfak ölçüm kaşığı gibi teknolojik mutfak gereçlerini de Trendyol Eymen Ticaret mağazasında bulabilirsiniz. Kaliteli yapısı sayesinde uzun süre kullanabileceğiniz ölçüm cihazlarıyla katı ya da sıvı fark etmeksizin pek çok gıda maddesinin miktarını kolayca ölçebilirsiniz. Bu sayede daima doğru ölçülere ulaşarak çeşitli tarifleri kusursuz bir şekilde hazırlayabilirsiniz.