Videolar
GÜMÜŞ ZİGON SEHPA TAKIM
101.9B
Zigon Sehpa Gold Tel
131.3B
TEL GOLD KOMBİN SET
205.5B
Torna Zigon Sehpa
5590
torna orta sehpa
52.1B

Daha fazla ürün

Falez Mobilya Aksesuar

Mobilya sektöründe hizmet veren Falez Mobilya Aksesuar İzmir, İstanbul, Ankara fark etmeksizin Türkiye'nin tüm şehirlerine Trendyol güvencesiyle ürünlerini ulaştıran, başarılı bir marka. Birbirinden şık sehpa modelleriyle öne çıkan Falez Mobilya Aksesuar, ürünlerini avantajlı fiyatlarla kullanıcılara sunuyor. Siz de Falez Mobilya Aksesuar indirimleriyle alışveriş yaparak zevkinize ve bütçenize en uygun ürünlere özel fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Birbirinden Güzel Mobilya Modelleri Trendyol Falez Mobilya Aksesuar Mağazasında Sizleri Bekliyor!

Birbirinden Güzel Mobilya Modelleri Trendyol Falez Mobilya Aksesuar Mağazasında Sizleri Bekliyor!

Falez Mobilya Aksesuar sallanan koltuk, sehpa, çalışma masası, tabure, puf ve lambader gibi ürünleri birbirinden şık modellerle kullanıcıların beğenisine sunuyor. Siz de şık minderlerle desteklenen sallanan koltuk modellerinden hem kendiniz hem de çocuğunuz için satın alarak evde geçirdiğiniz vakitlere keyif ve konfor katabilirsiniz. Farklı renk seçenekleri bulunan tabureli çalışma masası setleriyle de çocuğunuzun çalışma alanına keyif katabilirsiniz.

Falez Mobilya Aksesuar'ın rengarenk tasarımlara sahip ahşap ayaklı tabure modelleri hem hoş bir görünüm hem de konforlu kullanım imkanı sunuyor. Peluş ve kapitone dokuya sahip ahşap ayaklı puf modelleri de pembe, kiremit, krem, turkuaz, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle ev dekorasyonlarına renk katıyor. Beyaz ve ahşap ayak seçenekleri bulunan lambaderler ise krem, lacivert, kahve, yeşil, turkuaz, mor ve bordo renkli tasarımlarıyla salondan yatak odasına pek çok alan için şık bir aydınlatma çözümü sunuyor.

Falez Mobilya Aksesuar Zigon Sehpa Modelleri Modern Tasarımları Kaliteyle Buluşturuyor!

Falez Mobilya Aksesuar Zigon Sehpa Modelleri Modern Tasarımları Kaliteyle Buluşturuyor!

Falez Mobilya Aksesuar'ın zigon sehpa modelleri arasında kare, dikdörtgen, yuvarlak ve yarım ay gibi farklı formlara sahip metal ve ahşap ayaklı pek çok model yer alıyor. Birbirinden şık zigon sehpalar hem pembe, beyaz, sarı, krem, fuşya ve mavi gibi sade renkli modellerle hem de mermer ve ahşap desenli modellerle salonlara şıklık katıyor. Siz de ister renkli ve ahşap zigon sehpa modellerini tercih edebilir isterseniz de figür kaplı ve oyma detaylı modellerle ev dekorasyonunuza ilgi çekici bir dokunuş yapabilirsiniz. Onlarca zigon sehpa modelinin yer aldığı Trendyol Falez Mobilya Aksesuar mağazasında zevkinize ve bütçenize uygun zigon sehpa modelini kolayca bulabilirsiniz.

Falez Mobilya Aksesuar Laptop Sehpa Modelleri Kullanışlı Yapısıyla Favoriniz Olacak!

Şık sehpa modelleriyle kullanıcıların beğenisini kazanan Falez Mobilya Aksesuar, laptop sehpalarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Kullanışlı ve şık laptop sehpaları, krem ve ahşap renk tonlarına sahip modelleriyle farklı zevklere hitap etmeyi başarıyor. Geniş yüzeyi ve açılıp kapanabilir ayaklarıyla konforlu kullanım sağlayan laptop sehpası modellerini sadece laptopla çalışırken değil, kahvaltı yaparken de kullanabilirsiniz. Fonksiyonel yapısıyla dikkat çeken laptop sehpa modelleri arasında gökkuşağı, unicorn ve hayvan figürleriyle süslü modeller de yer alıyor. Şirin tasarımıyla çocukların ilgisini çeken laptop sehpa modelleri çocukların koltukta ya da yerde otururken rahatça etkinlik yapmasına imkan tanıyor.

Falez Mobilya Aksesuar Sehpa Setleriyle Salon Dekorasyonunuza Şık Bir Dokunuş Yapmaya Ne Dersiniz?

Falez Mobilya Aksesuar orta sehpa ve zigon sehpalardan oluşan sehpa setleriyle avantajlı alışveriş imkanı sunuyor. Siz de renkli, mermer desenli ve ahşap oymalı tasarımlarıyla göz dolduran sehpa setleri arasından ev dekorasyonunuza uygun bir model bulabilirsiniz. Şıklığı ve dayanıklılığıyla öne çıkan sehpa setlerinden zevkinize ve bütçenize en uygun olanı seçebilirsiniz.

Siz de markanın Trendyol mağazasını takip ederek Falez Mobilya Aksesuar kampanyalarından haberdar olabilirsiniz. Avantajlı Falez Mobilya Aksesuar fırsatlarını yakalayarak birbirinden güzel ve kaliteli sehpa modellerine kaçırılmayacak fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Marka ve ürünler hakkında fikir edinmek için Falez Mobilya Aksesuar yorumlarını okuyabilirsiniz. Alışverişiniz sırasında aklınıza takılan bir konu olursa Trendyol'un sunduğu Falez Mobilya Aksesuar iletişim kanalını kullanarak markayla irtibat kurabilirsiniz.