Görselli Yorumlar

En çok satanlar

Daha fazla ürün

Avizecam

Aydınlatmada Avizecam Farkı ile Tanışın

Avizecam

1981 yılından beri İstanbul Avize adıyla avize imalatı yapan Avizecam, ürünlerini sizlere şimdi de Trendyol aracılığıyla ulaştırıyor. Kullanıcı memnuniyetini esas alarak çıktığı bu yolda Avizecam kampanyaları, fırsatları ve geniş ürün yelpazesiyle yüzleri güldürmeye devam ediyor. Kalite ve estetiği muhteşem şekilde harmanlayarak ortaya son derece şık bir görüntü çıkaran Avizecam ürünleri Trendyol ile artık bir tık uzağınızda. Her mekan ve stile uygun abajurlar, aplikler, avizeler bütçe dostu fiyat avantajıyla Trendyol Avizecam mağazasında sizi bekliyor.

Avizecam, dillerden düşmeyen kalitesi ile evinizin her köşesinde farklı bir tarz yaratıyor. İster klasik ister modern, her zevke hitap eden Avizecam ürünleri yaşam alanlarınıza aradığınız estetiği getiriyor. Klasik ihtişamı aydınlatmada da arayanlara özel taşlı ürünler, modern endüstriyel tarzdan vazgeçemeyenler içinse metal detaylı ürünler göze çarpıyor. Sarkıt avizeler, aplikler, abajurlar her renk ve her stile uygun olarak Avizecam kalitesiyle bulunduğu mekana değer katıyor. Krom ve goldun ışıltısından vazgeçemeyenler için evini her odasına ayrı bir hava katacak ürünlerden, camın minimalist dokusuna hayran bırakacak aydınlatmalara kadar yüzlerce ürün çeşidi Trendyol Avizecam mağazasında sizlerle buluşmayı bekliyor.

Avizecam Her Ortama Şıklık Katacak Ürünlerle Trendyol'da

Trendyol'da Avizecam Fırsatlarını Kaçırmayın!

Doğru bir aydınlatma ile mekanı daha ferah, daha aydınlık ve daha samimi göstermek mümkün. Yüzlerce çeşit ürün içerisinden siz de ihtiyacınız olan aydınlatmaya Trendyol Avizecam mağazasından ulaşabilirsiniz. Aydınlatmanın bir ihtiyaçtan ziyade, ortama estetik, derinlik ve kontrast katan önemli bir değer olduğunun bilincinde olan Avizecam, her alanda kullanabileceğiniz ürünleri siz kıymetli kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

Genel bir aydınlatma için tercih edeceğiniz avizelerin yanı sıra, lokal aydınlatma olarak aplik ve abajur kullanımı son dönemin dekorasyon trendleri arasında kendine büyük bir yer edindi. Duvarınızda sergilediğiniz bir sanat eserinin yanlarında kullanacağınız aplikler, okuma köşenizde yer alan bir abajur gibi küçük detaylar artık iç mekan dekorasyonunun önemli parçaları haline geldi. Salonunuzda kombinleyerek kullanabileceğiniz aplik ve sarkıt avizeler de her dönemin modasına uygun olarak Avizecam farkıyla evinize geliyor. İster yemek masanızın üzerinde, ister oturma alanlarınızda kullanabileceğiniz sarkıt avizeler, duvara monte edebileceğiniz apliklerle kombinleniyor ve size de bu aydınlatmanın keyfini çıkartmak kalıyor.

Mobilyalarınıza uygun olarak değerlendirebileceğiniz renk seçeneklerini Avizecam'da bulmak çok kolay. Ahşap ve rustik severlerinin vazgeçilmezi eskitme pirinç ve siyah detaylar, klasikten şaşmayanlar için krom seçenekler, tasarımda lüks görünümden vazgeçemeyenler içinse gold ürünler Avizecam ürün skalasında sizleri bekliyor. Çocuk odalarında, antrelerde, mutfaklarda kullanabileceğiniz kumaş ve cam detaylı avizeler kullanışlı yapılarıyla beğeni topluyor. Dresuar ve komodinlerinize özel abajurlar, bulunduğu mekana estetik katıyor. Odanızın boyutuna göre 3 kollu, 4 kollu, 5 kollu veya tekli sarkıt olarak tercih edebileceğiniz Avizecam ürünleri, indirimleriyle bütçenize sadık kalarak evinizde aradığınız yeniliğe kavuşmanızı sağlıyor.

Trendyol'da Avizecam Fırsatlarını Kaçırmayın!

40 yılı aşkın tecrübesi ile bulunduğu atmosfere değer katan ve kalitesinden ödün vermeyen Avizecam, bütçe dostu fiyatlarıyla Trendyol mağazasında sizleri bekliyor. Satın almayı düşündüğünüz ürünler için Trendyol Avizecam mağazasında yer alan ürün yorumlarını okuyarak sizler de ürünler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Fırsatlardan haberdar olmak için Trendyol Avizecam mağazasını takip ederek ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Siz de Avizecam fırsat yağmurlarını takip edin, güvenli ve uygun fiyatlı alışverişin tadını çıkarın. Bütçe dostu fiyatlarla alışverişinizi tamamladıktan sonra Trendyol'un hızlı ve güvenli kargo hizmetiyle siz de satın aldığınız ürünlere en kısa sürede sahip olabilirsiniz. Bu sayede Avizecam ürünleriyle ortamınıza hemen şıklık katabilirsiniz.