En yeniler

En çok satanlar

En çok beğenilenler

Daha fazla ürün

Juniperus

Juniperus, şık tasarımlara sahip kaliteli tekstil ürünlerini kullanıcılarla buluşturan bir marka. Juniperus ürünleri arasında mama önlüğünden bornoza, pikeden nevresim takımına onlarca çeşit yer alıyor. Siz de Trendyol Juniperus mağazasındaki yüzlerce ürünü inceleyerek beğendiklerinizi tek tıkla sepetinize ekleyebilirsiniz. Alışverişiniz öncesinde marka ve ürünler hakkında fikir edinmek için Trendyol kullanıcılarının Juniperus yorumlarını okuyabilirsiniz. Ayrıca Trendyol'un sunduğu Juniperus iletişim kanalı üzerinden markayla irtibat kurarak ürünler ve siparişlerinizle ilgili destek alabilirsiniz.

Sevimli ve Kaliteli Juniperus Ürünleri Trendyol'da Sizleri Bekliyor!

Sevimli ve Kaliteli Juniperus Ürünleri Trendyol'da Sizleri Bekliyor!

Juniperus bebek odası tekstili ürünleri arasında pek çok seçeneğe yer veriyor. Bebekler için uygun boyutlarda üretilen nevresim takımı, çarşaf, battaniye, pike ve çok amaçlı müslin örtü modelleri neşeli tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Siz de şirin tasarımlara sahip kaliteli bebek odası tekstili ürünlerini sağlığa zararlı madde içermeyen yapıları sayesinde bebeğiniz için güvenle tercih edebilirsiniz. Sevimli hayvanlar, rengarenk meyveler ve çeşitli desenlerle süslenen modeller arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Bebek alezi, yatak kenar koruyucu ve yastıklı alt açma minderi gibi ürünleri de sepetinize ekleyebilirsiniz. Ayrıca fermuarlı puset örtüsü, puset minderi ve bebek oto koltuğu kılıfı modellerini de Juniperus ürünleri arasında bulabilirsiniz. Makinede yıkanabilen koruyucu kılıf ve minder modelleriyle bebeğinizin seyahatlerini daha hijyenik ve konforlu bir hale getirebilirsiniz.

Trendyol'a Özel Juniperus Fırsatlarıyla Avantajlı Alışverişin Keyfini Çıkarın!

Trendyol'a Özel Juniperus Fırsatlarıyla Avantajlı Alışverişin Keyfini Çıkarın!

Bebek odası tekstili ürünlerinin yanı sıra bornoz, panço, havlu ve banyo lifi gibi ürünler de Trendyol Juniperus mağazasında boy gösteriyor. Siz de yumuşacık havlu, bornoz ve banyo lifi modelleri arasından bebeğiniz için uygun bir seçim yapabilirsiniz. Bebek banyo tekstili ürünlerini tek tek sepetinize ekleyebileceğiniz gibi set olarak da sipariş edebilirsiniz. Bornoz, havlu kundak, terlik ve banyo lifi gibi çeşitli parçalardan oluşan banyo seti modelleriyle bebek banyo tekstili ürünlerini bir arada satın alabilirsiniz. Ayrıca uyku tulumu, zıbın, body, hastane çıkışı gibi bebek kıyafetleriyle ağız mendili, omuz örtüsü ve mama önlüğü gibi çeşitli ürünleri de inceleyebilirsiniz. 5'li ve 10'lu seçenekleri bulunan hastane çıkışı modellerini pamuklu kumaşları sayesinde bebeğinizin ilk giysisi olarak güvenle tercih edebilirsiniz. Ağız mendili ve mama önlüğü modellerini de bebeğinizin beslenme saatlerinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Siz de Juniperus kampanyalarından haberdar olmak için markayı Trendyol'da takip edebilirsiniz. Bu sayede Juniperus indirimlerinden yararlanarak bütçenizi yormadan alışveriş yapabilirsiniz.