En yeniler

En çok beğenilenler

En çok satanlar

Daha fazla ürün

Kent

Soğuk Günlerin Vazgeçilmez Adresi

Günümüzde kıyafetler vücudunuzu uygun hava koşullarına göre saran kumaş parçaları olmanın ötesinde tarzınızı ve kişiliğinizi ortaya koyduğunuz bir alan olarak ön plana çıkar. Onlarca çeşit kıyafet seçenekleri arasında üst katmanı oluşturan ve belki de bu nedenle büyük önem taşıyan parçalar ise şüphesiz dış giyim ürünleridir. Dış giyimin taşıdığı bu önemin bilinciyle hareket eden Kent, kurulduğu 1976 yılından beri sektörün önde gelen firmalarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerler. Kadın giyim alanında ağırlıklı olarak imalat ve toptan satış yapan firma, kaliteyi her daim ön plana koyarak rakiplerini geride bırakır. Ürünlerini kullanıcı talepleri doğrultusunda geliştiren üretici, klasik değerlerle yeni nesil trendleri birleştirerek koleksiyonlarını oluşturur. Bu prensip ile hareket eden firma kullanıcıların özellikle soğuk günleri kolaylıkla geçirmesini sağlayacak kullanışlı ve zamansız parçalar üretir. İthal ve yerli kumaşların güncel tasarımlarla sentezinden oluşan ürünler her yaştan ve zevkten kadına hitap eder. Hem sportif hem şık modelleriyle akılda kalan parçalar farklı mevsim şartlarına uygun şekilde farklı kalınlıklarda üretilir. Kış ayları için manto ve kaban üreten firma, bahar ayları için ise trençkot üretimine ağırlık verir. Bu parçalara ek olarak firma pardesü ve ferace üretiminde de sektörün önde gelenleri arasında yer alır. Firma üretimine yılın 12 ayı boyunca devam eder. Kendi imalathanesinde tasarımlarını üretip sektöre sunan firma, nitelikli bir işçiliğe sahiptir. Alternatif dizaynlar farklı talep ve ihtiyaçlara hitap edecek şekilde tasarlanır ve kullanıcının beğenisine sunulur. Dış giyim ürünleri bazen kalınlıkları ve geniş kalıpları nedeniyle çok zarif durmayabilir. Kent parçaları ise özgün dizaynları ve vücudunuza tam oturan kalıpları ile fiziğinizi ön plana çıkarır, görünümünüze estetik bir duruş katar. Her zaman şık ve zarif olmanızı sağlayacak dış giyim ürünlerini Trendyol farkıyla Kent mağazasında bulabilir, yüzlerce model arasından tarzınıza ve bütçenize göre bir seçim yapabilirsiniz.

Hava değişimlerine karşı hassas olan vücudunuz mevsim geçişleri de dahil olmak üzere yılın büyük bir kısmında iklim koşullarına karşı korunmaya ihtiyaç duyar. Bedeninizi çeşitli hava şartlarından korumayı prensip edinmiş olan firma, serin bahar aylarından çetin kış koşullarına uzanan geniş bir aralığa hitap eden ürünler sunar. Kabanlar kaliteli kumaşlarıyla sizi soğuktan korur, karlı günlerde bile size ihtiyacınız olan sıcaklığı sağlar. Kürklü seçenekleri de bulunan kabanlar, elverişli kullanımlarının yanı sıra, estetik bir görünüme de sahiptir. Bu gösterişli kabanları dondurucu soğuklarda ısınmak için, serin günlerde ise şıklığınızı tamamlayacak unsurlar olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Benzer bir şekilde Kent mont da soğuk hava şartlarına elverişli bir şekilde dizayn edilmiştir. Yağmur, rüzgar gibi çeşitli hava koşullarına dayanıklı olan montlar çoğunlukla şişme materyalden oluşur. Biraz daha sportif bir stile sahip olan şişme montları fırtınalı günlerde dahi yağmur ve çamurun bunaltıcı etkisini dindirmek için gönlünüzce kullanabilirsiniz. Kent trençkot ise bahar aylarının vazgeçilmez parçası olarak gardıroplarda yerini alır. Su geçirmez materyalden oluşan trençkotlar, bahar yağmurlarına dayanıklı yapıları ile şıklığınızı ön plana taşır. Serin günlerin en aranan parçası olan bu trençkotlar ile ilkbahar ve sonbahar aylarında stilinizi konuşturabilirsiniz. Kent giyim pardesü ve Kent giyim ferace ise diğer ürünlerden farklı olarak kullanım amacına göre yılın her dönemi elverişli olabilecek parçalardır. Kullanıcıya giy-çık rahatlığı sağlayan bu iki ürün, hem kullanım kolaylıkları hem de zamansız olmalarıyla dikkat çeker. Genellikle ayak tabanına ulaşan uzunluktaki bu parçalar özellikle bahar ve yaz günlerinde elbise yerine kullanılabilir. Çeşitli kalınlıklarda üretilen ferace ve pardesüler rahatlığına düşkün ancak şıklığından ödün vermeyen zevk sahibi kadınlar için ideal bir seçimdir. Tüm bunlara ek olarak, her parça kaliteli bir iç astara sahiptir. Bu nitelikli astar sayesinde ürünler mevsim şartlarına karşı daha yüksek direnç sağlar. Dört mevsim şıklığın adresi Kent mağazasında monttan trençkota, pardesüden kabana kadar aradığınız her şeyi bulabilir, indirimli fiyat avantajlarıyla gardırobunuzu yenileyebilirsiniz.

Her Zevke Hitap Eden Kent Modelleri

Her Zevke Hitap Eden Kent Modelleri

Kent, tasarladığı her ürünle geniş bir yelpazeye ulaşmayı hedefler, bu nedenle oldukça çeşitli bir model skalasına sahiptir. Örneğin pardesüler ve feraceler çoğunlukla ayak tabanına kadar uzanırken kabanlar ve trençkotlar söz konusu olduğunda dize kadar olan seçenekler de mevcuttur. Genel olarak tüm parçalar basen bölgesini örtecek uzunlukta üretilir, böylece soğuk hava şartlarına karşı vücuda daha etkili bir koruma sağlar. Uzunluk seçeneklerinin yanı sıra parçalar kullanıcılara fermuarlı ve düğmeli olmak üzere iki farklı ön kapama seçeneği sunar. Fermuar ve düğmeler kaban kumaşına yakışır parçalar olmanın yanı sıra renk ve doku benzerliği yaratarak stilin vurgulayıcı unsurları haline gelir. Belde kemerli modeller ise daha belirgin bir fiziksel görünüm ve vücudu sıkı saran ürün arayışındaki kullanıcılar için idealdir. Belde kemerli kaban ve trençkot modellerini ister önden bağlamalı isterseniz arkadan bağlamalı olarak kullanabilir, kendi stilinizi yaratabilirsiniz. Kapüşon da tıpkı kemer gibi işlevselliğinin yanı sıra parçanın stilini de zenginleştiren bir özellik olarak sunulur. Yağmurlu ve karlı hava şartlarında başınızı soğuk ve ıslaklıktan koruyan kapüşon, aynı zamanda kabana ve/veya trençkota daha sportif bir hava katar. Bazı tasarımlarda kapüşon fermuar ya da düğme ile ana parçaya birleştirilmiştir ve kullanıcının arzusuna göre çıkarılıp takılabilir. Söz konusu kol yapısı ve genişliği olduğunda ise Kent ürünleri yelpaze formunda, düz inen ve kıvrılabilen olmak üzere çeşitli seçenekler sunar. Yelpaze formundaki kollar daha geniş bir açıyla inerek tasarıma pelerine benzer bir hava katar. Düz inen kollar standart yapıda iken kıvrılabilen kollar ise kullanıcıya iki farklı kullanım imkanı sağlar. Kıvrılabilen kollu tasarımları tercih ederseniz trençkot ya da kabanlarınızın kollarını ister düz şekilde isterseniz de dirseğe kadar kıvrılmış şekilde kullanabilirsiniz. Kürkler ise özellikle kabanların stilini vurgulayan temel unsurlardan biri olarak tasarımlarda ön plana çıkar. Kürkler yakaların yanı sıra ceplerde, kollarda ve fermuar üstlerinde estetik amaçlı kullanılabilir. Trençkotlarda ise kürklerin yerine farklı renk ve desendeki astarlarla farklı stiller oluşturulmuştur. Astarlar da tıpkı kumaşlar gibi farklı desen ve modellerde üretilir. Zevkinize uygun olan çarpıcı renklerdeki astarlarla şıklığınızı daha da güçlendirebilirsiniz. Özellikle kol kıvrılan modellerde, kıvrılan yerlerde görülebilen astar, trençkotunuzla beraber tarzınızı da yansıtmanıza katkı sağlar. Kent giyim kullanıcıya olabildiğince farklı alternatif kullanım imkanları sunmayı amaçlar. Şıklığınızı tamamlayacak Kent modellerini mağazamızdan inceleyebilir, kampanya ve fırsatlardan faydalanarak dilediğiniz ürüne cazip fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Geniş Beden Aralığıyla Kent

Geniş Beden Aralığıyla Kent

Kent mağazası tüm beden aralıklarının dış giyim ihtiyaçlarına cevap verebilmeyi hedefler. Bu hedef doğrultusunda firma dizaynlarını geniş bir beden yelpazesinde kullanıcılarına sunar. Özellikle sonbahar ve kış aylarındaki kombinlerin vazgeçilmezi olan parçalar çeşitli vücut tiplerine uyum sağlar. Söz konusu ürünler, tüm vücut tiplerinin taşıyabileceği ve estetik bir görünüm elde edebileceği şekilde dizayn edilir. 36 bedenden 50 bedene kadar ulaşan beden skalası her beden grubuna yönelik alternatif tasarımlar sunar. Standart beden gruplarının yanı sıra Kent kaban ve trençkotlar geniş kesim ve dar kesim olmak üzere iki farklı şekilde dizayn edilir. Dar kesim ürünler vücuda daha sıkı oturdukları için genellikle standart beden aralıklarına uyum sağlar. Geniş kesim ürünler ise tek bir modelin birden fazla bedene hitap edebilmesini sağlayabilecek şekilde dizayn edilmiştir. Örneğin 42 beden geniş kesim bir tasarıma sahip parça bazen standart kalıpta 46 beden giyen bir kadına da hitap edebilir. Hangi bedende dizayn edilmiş olursa olsun, tasarımlar kullanıcı profili doğrultusunda alternatif vücut proporsiyonları göz önünde bulundurularak tasarlanır. Örneğin minyon kadınlar, 36 beden bir kaban almak istediğinde yalnızca beden olarak değil, aynı zamanda boy olarak da kendine uygun pek çok alternatif bulabilir. Ya da tam tersi, uzun boylu ve atletik yapılı kullanıcılar, Kent mağazasında boyuna göre birçok model beğenebilir. Geniş bir tasarım yelpazesine sahip parçalar aynı zamanda size kendi proporsiyonunuzu dilediğiniz yönde şekillendirme imkanı da sunar. Mesela daha geniş omuzlu görünmek istiyorsanız vatkalı kabanlardan satın alabilir, böylece dilediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Benzer bir şekilde boynunuzu daha uzun göstermek için şal yakaya sahip kaban ve trençkotlardan satın alabilir, boynunuzu daha kısa göstermek için ise boyunluklu kürk yakalı kabanlar tercih edebilirsiniz. Kendi vücut tipinize uygun dizaynları mağazamızda bulabilir, stilinizi güçlendirecek tasarımları Trendyol güvencesiyle satın alabilirsiniz.

Yıllara Meydan Okuyan Kumaşlar Kent’te

Yıllara Meydan Okuyan Kumaşlar Kent’te

Bir dış giyimin kalitesini belirleyen temel faktör üretildiği materyal, yani kumaşıdır. Kumaş ne kadar sağlam ve kaliteli ise, dış giyim ürünü de o kadar dayanıklı ve uzun ömürlü olur. Bu gerçekliğin farkında olan firma, kullanıcılarının beklentisi doğrultusunda dünyanın her yerinden en yüksek kalitedeki kumaşları getirir. İthal edilen bu kumaşlardan ön plana çıkanlar İtalyan parçalardır. Özellikle İtalyan kaşmir ve İtalyan angora, Kent kaban ve trençkotlarında yaygın olarak kullanılan kumaş türlerindendir. Bir diğer sık kullanılan ithal ürün ise Fransız kaşmirdir. İthal parçaların yanı sıra yerel kaliteli parçalar da firmanın koleksiyonlarında geniş yer tutar. Bu parçaların başında Türk poliviskon gelir. Bu türlerin yanı sıra kaban ve trençkotlarda kullanılan kumaşlar dokuma ve %100 pamuk olmak üzere ikiye ayrılır. İnsan vücuduna uyumlu olarak üretilmiş olan bu kumaşlar cildinizin dış giyim altında dahi rahatça nefes almasını sağlar. Tahrişe sebebiyet vermez. Kumaşların yapılarına ek olarak renk ve desenleri de firmanın sektörde ön plana çıkmasını sağlar. Oldukça geniş bir renk yelpazesine sahip olan kabanlar siyah, gri ve kahverengi gibi her gardropta bulunması gereken temel renklerde üretilmelerinin yanı sıra sarı, yeşil, kırmızı gibi çarpıcı ve tarzınızı ön plana çıkaran renklerde de satışa sunulur. Bu göz alıcı renklere ek olarak kabanlar farklı desenlerle de dikkat çeker. Örneğin leopar desene sahip kabanlar farklı modellerde kullanıcıların beğenisine sunulur. Desen ve renklere tamamlayıcı unsur olarak kürkler de firmanın tasarımlarında sıklıkla kullanılır. Farklı renk ve desenlerde üretilen kürkler çoğunlukla üzerinde kullanıldığı kumaşla aynı renge sahip olmakla beraber, yer yer tasarımda farklılık yaratmak amacıyla kontrast renklerde de kullanılır. Örneğin gri bir kabanı dilerseniz yine gri kürk ile ya da tarzınızı daha gösterişli bir hale taşımak istiyorsanız kırmızı bir kürk ile tercih edebilirsiniz. Trençkotlar söz konusu olduğunda ise koleksiyonlarda özellikle pastel renklere ağırlık verildiği gözlemlenir. Su yeşilinden taş rengine, pudradan bebek mavisine kadar pek çok renkte farklı trençkot modellerini bulabilirsiniz. Trençkotların vazgeçilmez rengi bej ise hemen her model ve tasarımda kendini gösterir. Kent giyim ürünleri bu kaliteli kumaş parçalarını mükemmel bir işçilikle bir araya getirir. Firmanın kendi imalathanelerinde üretilen ürünler ince işçilik ve titizlikle sektöre sunulur. Rengarenk kumaşlara sahip kaban ve trençkotları Kent mağazamızdan inceleyebilir, stilinize uygun tasarımlara çeşitli kampanya fırsatlarından faydalanarak sahip olabilirsiniz.

Kent’te Cazip Fiyat Avantajları Var

Kent’te Cazip Fiyat Avantajları Var

Dış giyim ürünleri alternatif hava şartlarına yönelik koruma sağladıkları için nitelikli materyallerden üretilir. Özellikle soğuk hava şartlarına dayanması gereken kabanlar kaliteli kumaşlardan üretildikleri için daha maliyetli ürünlerdir. Ancak Kent, kaliteden ödün vermeden her bütçeye uygun kaban ve trençkotlar üreterek sektörde farklılığını ortaya koyar. Kent fiyat aralığını kullanıcı talepleri doğrultusunda belirler. Toplumun her kesimine hitap eden mağaza uygun fiyatlarıyla her kadının Kent kalitesiyle tanışmasına imkan sağlar. Fiyatların belirlenmesinde kumaş kalitesi kadar işçilik de önemli rol oynar. Tüm ürünler firma imalathanesinde nitelikli işçilik ile ithal ve yerli kumaşların bir araya gelmesiyle üretilir. İşçilik ve kumaş kalitesi dışında özgün tasarım özellikleri de fiyat konusunda belirleyicidir. Bir trençkotun düğmeli ya da fermuarlı olması fiyatına etki edebilir. Benzer bir şekilde ürün üzerinde kürk gibi tasarımı güçlendirecek etmenlerin kullanılması da fiyat sınırlamasında etkilidir. Kumaşlarda leopar gibi alternatif desenlerin tercih edilmesi de fiyat aralığın belirlenmesine etki edebilir. Kabanların ve trençkotların boy uzunlukları ise fiyatlandırmayı etkileyen temel faktörlerdendir. Yılın her dönemi erişim sağlayabileceğiniz Kent ürünlerine farklı mevsim dönemlerinde farklı kampanyalarla sahip olabilirsiniz. Örneğin kabanlara yaz aylarında daha fazla kampanya uygulanır, böylece daha indirimli fiyatlarla kullanıcıların beğenisine sunulur. Ancak kampanyalar ve indirimler yaz aylarıyla sınırlı değildir. Uygun fiyat aralıklarındaki kaban, trençkot, pardesü ve feraceleri mağazamızdan inceleyebilir, Trendyol’a özel indirim fırsatlarıyla dilediğiniz modellere kolayca sahip olabilirsiniz.

Kent Kaban ve Trençkotlar Trendyol’da

Kent Kaban ve Trençkotlar Trendyol’da

Dayanıklı ve uzun ömürlü kumaşları sayesinde Kent dış giyim ürünleri her kadının ihtiyacı olan sıcaklık ve stili sunar. Kış ve bahar aylarının vazgeçilmez parçalarını üreten firma geniş beden aralığı ile tüm vücut tiplerindeki kadınlara hitap eder. Dilerseniz vücudunuzu saran, dilerseniz de daha salaş yapıdaki modellerle şıklığınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Bunlara ek olarak firma, farklı beden özelliklerini de göz önünde bulundurur, ürünleri adeta kişiye özel üretilmiş hissi yaratır. Kaban, trençkot, pardesü ve ferace alanlarında üretim yapan firma yüzlerce farklı modeli kullanıcıların beğenisine sunar. Hayallerinizi süsleyen renk ve desenlerin yanı sıra ürünler tasarım açısından da çeşitlilik gösterir. Tarzınıza ve ihtiyacınıza uygun ürünleri mağazamızdan detaylı şekilde inceleyebilirsiniz. Kent yorum kattığı tasarımları yüksek kalitedeki ithal ve yerli materyallerden üretir. Tasarımları üst kademeye taşıyan düğme, fermuar ve kürk gibi ek materyaller de üzerinde kullanıldıkları kumaşın kalitesi ile doğru orantılı olarak temin edilir. Sportif bir görünüm elde etmek istiyorsanız kapüşonlu ve cepli tasarımları tercih edebilirsiniz. Şık bir görünüm için ise kürklü ve belden kemerli tasarımlar idealdir. Toplumun her kesimindeki kadınlara ulaşmayı hedefleyen firma hemen her bütçeye uygun parçalara sahiptir. Kent ürünleri kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlarda satış sunulur. Çeşitli kampanyalardan yararlanarak bu ürünleri mağazamızdan uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Kent giyim online satış platformu Trendyol’da tüm tasarımlarını kullanıcının beğenisine sunar. Mağazamızda pek çok modeli inceleyebilir, bütçenize ve stilinize en uygun tasarımı güvenle satın alabilirsiniz. Rahat kesimlerin zarafetle birleştiği Kent dış giyim ürünlerini uzun yıllar severek kullanabilir, zorlu iklim koşullarında tarzınızdan ödün vermeden bedeninizi soğuktan koruyabilirsiniz.