Videolar
GW22022 Kifidis Paplus Erkek Çocuk Cırtlı Sneaker
73
3706 Aitana Kadın Anatomik Spor Ayakkabı
15
3705 Lida Kadın Anatomik Bot
36
1461 Vianna Kadın Anatomik Keçe Terlik
10
3801 Willa Kadın Anatomik Bot
10

Görselli Yorumlar

Trend Ürünler

Ürünleri Keşfet

Popüler Ürünler

Daha fazla ürün

Kifidis

Kaliteli ürünleri uygun fiyatlar ile tüketiciye sunan Kifidis Adana, İzmir, Ankara fark etmeksizin Türkiye'nin dört bir yanına ürünlerini güvenle ulaştıran bir marka. 1919 yılında kurulan Kifidis; ayakkabı, ortopedik, medikal, çanta modelleri, valiz ve şemsiye kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesiyle ürünlerini tüketiciler ile buluşturuyor. Trendyol üzerinden online mağaza olarak da hizmet veren Kifidis Türkiye'nin her yerine  ürünlerini ulaştırıyor. Siz de markanın ürünlerine Trendyol Kifidis mağazasından ulaşabilirsiniz. Kifidis indirimlerinden daha erken haberdar olmak isterseniz markanın Trendyol sayfasını takip edebilirsiniz.

Kifidis Ürünleri ile Ayak Sağlığınızı Koruyun!

Kifidis Ürünleri ile Ayak Sağlığınızı Koruyun!

Kifidis varis çorabı, sabo, çorap, diyabetik ayakkabı, jel tabanlık, çelik tabanlık, yürüme ayakkabısı, yağmur ayakkabısı ve çizmesi gibi birçok ayakkabı, çorap ve tabanlık çeşitlerini kullanıcı ile buluşturuyor.

Kifidis kadın ayakkabı ve erkek ayakkabı modelleriyle oldukça iddialı bir marka. Ürünleri incelemek isterseniz Trendyol Kifidis mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Kışlık ayakkabı ihtiyacınızı karşılamak için esnek ve yumuşak iç tabanları sayesinde ayağınızda darbe etkisi yaratmayan Trendyol Kifidis bot, kar botu, çizme ve kadın botu modellerni inceleyebilirsiniz.

Kifidis yazlık ayakkabı modelleriyle hayatınıza çok konforlu bir dokunuş yapabilirsiniz. Sıcak yaz günlerinde Kifidis spor ayakkabı, yazlık ayakkabı ve sandalet modelleriyle benzersiz bir stili ve konforu ayaklarınıza taşıyabilirsiniz. Kifidis bebekler için de ürünler sunuyor. Kifidis bebek bot ve ilk adım ayakkabısı modelleriyle bebeğinizin minik adımlarını sağlıkla ve güvenle atmasını sağlayabilirsiniz.

Kifidis Terlik ve Tabanlık Modelleri Trendyol'da!

Kifidis terlik modelleri farklı özellik ve yapılarıyla her kullanıcıya hitap ediyor. Siz de mağazanın Trendyol sayfasını ziyaret edebilir, Kifidis erkek terlik ve kadın terlik ürünlerini inceleyebilirsiniz. Evde olduğunuz zamanlarda bile şıklığınızdan taviz vermemek ve ayaklarınıza maksimum konfor sağlamak için Kifidis topuk dikeni terliği, mantar tabanlı terlik, panduf, ev terliği, ev ayakkabısı modellerinden destek alabilirsiniz. Kifidis parmak arası terlik modelleriyle de denizin, güneşin ve kumun tadını çıkarabilirsiniz.

Kifidis tabanlık ürünleriyle de ayağınızın konforunu yükselten bir tercih yapabilirsiniz. Kifidis ortopedik tabanlık, mantar tabanlık, nasır yastığı ürünleri ile ağrı, sızı ve rahatsızlık sorunlarını ortadan kaldırabilirsiniz. Daha fazla seçeneğe ulaşmak isterseniz özgün tarzlar sunan Kifidis'in Flo, Crocs, Chiquitin, Riposella ürünlerini inceleyebilirsiniz. Kifidis ile iletişime geçmek isterseniz Trendyol üzerinden satıcıya soru sorabilirsiniz.

Kifidis Ürünleri ile Hayatınızı Kolaylaştırın!

Kifidis Ürünleri ile Hayatınızı Kolaylaştırın!

Kifidis şeker ölçüm cihazı, oturma minderi, yün korse, üç ayaklı baston, yardımcı el, havalı yatak, maske, siperlik, denge tahtası, dirseklik, sırt desteği, rampa gibi medikal ürünleri ile birçok alanda geniş çözümler sunuyor.

Bel ağrısı, bel fıtığı ve omurilik sorununuz için Kifidis korse, sırt korsesi, protez mayo ürünlerini inceleyebilir; duruş bozukluğu probleminizi çözebilirsiniz. Kifidis dizlik, gece ateli, parmak arası silikon ürünleriyle de ayaklarınızda oluşan deformasyonu en aza indirgeyebilirsiniz. Ön kol ve el kaslarınızı geliştirmek ya da daha formda ve daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak isterseniz düzenli olarak Kifidis el egzersiz topu ve egzersiz pedalı ürünlerini kullanabilirsiniz.

Güvenli bir yürüyüş deneyimi yaşatan Kifidis baston modellerinin avantajlı fiyatlarını Trendyol farkıyla yakalayabilirsiniz. Yürüyüş sırasında dengenizi koruyabilmek için Kifidis baston modellerinden yardım alabilirsiniz. Kolay ilerleyen tekerlekleri, kullanışlı tutma kolları ve fren sistemi ile oldukça konforlu olan Kifidis yürüteç ve tekerlekli sandalye ürünleriyle de bacaklarınızı hareket ettirebilir, günlük işlerinizi rahatça halledebilirsiniz. Siz de hayatı kolaylaştıran bu ürünlere Kifidis kampanyaları ve fırsatları ile en avantajlı fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Ameliyat sonrası ağrı şikayetlerini azaltmak ya da daha rahat seyahat edebilmek istiyorsanız Kifidis yastık ve oturma minderi modelleri tam size göre! Kifidis ortopedik yastık ile hem uyurken hem otururken rahat edebilirsiniz. Kifidis fiyatlarını inceleyerek bütçe dostu alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Kullanıcı deneyimlerini öğrenmek için Kifidis yorumlarını okuyabilirsiniz. Gerekli durumlarda Trendyol güvencesi ile Kifidis iade işlemiyle ürünlerinizi teslim edebilirsiniz.