Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Kodlab

Kodlab

Kodlab, okurlarına bilişim yayıncılığı alanında farklı ürünler sunan bir mağaza olarak 2008 yılında kurulmuştur. Alanında uzman kişilerin yayınlarını okurları ile buluşturan firma, 2009 yılında şirketleşmiştir. Farklı seviyelerdeki kullanıcılara hitap eden kitaplara sahip olan mağazanın programlamadan işletim sistemlerine, grafik tasarımdan oyun alanına dair bilgi içeren seçenekleri bulunur. Mağazanın sunduğu ürünler bilişim sektörüne yeni adım atan okurlardan profesyonelleşme yolunda ilerleyen bireylere kadar farklı bilgiye ve deneyime sahip olan kişilere hitap eder. Güncel konu ve programlar hakkında yayınları mevcuttur. Alanında yetkin yazarlarının bilgi birikimini okurları ile Trendyol üzerinden paylaşan mağazanın büyüyen kadrosu sayesinde bilişim sektörüne dair aradığınız her şeyi rahatlıkla bulabilirsiniz. Bilgisayar alanına ilgili çocukları da düşünen mağazanın çocuk eğitimi alanında sunduğu çok sayıda kaynak vardır. 7 yaş ve üzeri çocuklar için özel olarak hazırlanmış olan kitaplardan faydalanabilirsiniz. Kitaplar kolaydan zora doğru sıralanır. Sorularla zenginleştirilmiş içerikleri ile çocuklara eğlenirken öğrenme imkanı sunar. Bunun yanı sıra Kodlab kitapları, sektörel olarak kendisini geliştirmek isteyen okurlar için de farklı seçenekler sunar. Programlama kitapları sayesinde farklı programlama dilleri öğrenebilirsiniz. Seviyelere ayrılmış olan bu kitaplar arasından dilerseniz sadece seviyenize uygun olanına dilerseniz de hepsine set halinde ulaşabilirsiniz. Bilişim sektöründe yaşanan tüm gelişmeleri takip ederek yayınlarında güncelliği hedefleyen firmanın alana dair güncel ve popüler trendleri yakaladığı Kodlab Yapay Zeka gibi setleri sayesinde siz de kendinizi ileriye dönük olarak geliştirebilirsiniz. İhtiyacınıza yönelik ürünü Trendyol’da rahatça bulabilirsiniz.

Mağazanın sunduğu geniş ürün yelpazesi içinde bilişim sektörüne dair farklı alanlarda ürünler bulmak mümkündür. Grafik tasarım alanına yeni giriş yapacak kişiler Grafik Tasarım Rehberi gibi temel kitaplarından birisini tercih edebilir. Temel kitaplarda alana dair giriş bilgilerini, programların kurulumundan püf noktalarını ve programların giriş seviyelerini bulabilirsiniz. Kodlab Photoshop, Illustrator ve 3D Studio Max anlatımları olan ürünler ile tasarım alanında kendinizi geliştirebilirsiniz. Kitaplarda yer alan görsellerin yanı sıra eğitim videoları ve örnek uygulamalar da bulunur. Bu sayede kullanıcılar öğrenmek ya da geliştirmek istedikleri programa dair fikirlerini ve hayal güçlerini pratiğe dökme imkanı bulur. Logo tasarımından çizime kadar birçok farklı alanda yetkinliğinizi bu ürünler sayesinde arttırabilirsiniz. Bu şekilde edindiğiniz bilgi ile dilerseniz kurumsal tasarımlar yaparak sektörel alanda varlık gösterebilir dilerseniz de kendiniz için sanatsal üretimler yapabilirsiniz. Photoshop ve Illustrator gibi programlar ile iki boyutlu çizimler gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra Kodlab Autocad ve 3D Studio Max kitapları sayesinde de üç boyutlu çizimler yapmanız mümkündür. Sektörel anlamda kendinizi geliştirmek ya da farklı programlar öğrenmek isterseniz mağazanın program bilgi seviyenize uygun olan seçenekleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Kendinizi hangi alanda geliştirmek istiyorsanız ona uygun kitabı ya da seti bulabilirsiniz. Dilerseniz hiç bilmediğiniz bir programı öğrenebilirsiniz. İsterseniz de başlangıç seviyesinde olduğunuz bir programa dair bilgilerinizi mağazanın sunduğu diğer ürünler sayesinde geliştirebilirsiniz. Mağazanın grafik tasarım alanındaki kitapları ve setleri dışında programlamaya dair ürünleri de bulunur. Bu eserler sayesinde okurlar farklı programlama dilleri öğrenebilir. Eserlerin zengin içerikleri sayesinde kendinizi geliştirirken sektörde farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Farklı programlama dilleri öğrenmek isteyen okurlar için her seviyeden kaynak bulunur. Kodlab Python ile yazılım geliştirme sürecinde maksimum verimlilik elde edebilecek konuları öğrenebilirsiniz. Ürünlerin geniş içerikleri sayesinde daha önce bu konuda hiç tecrübesi olmayan kişiler de rahatlıkla programlama konusunda bilgi sahibi olabilir. Programların nasıl kurulduğundan çalışma prensiplerine, temel bilgilerden özel konulara kadar aradığınız her şeyi rahatça bulabilirsiniz. Kodlab C programlama paketleri ile hem farklı bir programlama dili öğrenebilir hem de var olan bilginizi pekiştirebilirsiniz. Güvenilir alışveriş için Trendyol’u tercih edebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Kodlab Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Kodlab Fiyatları

Gelişen teknoloji ile birlikte büyüyen bilişim sektöründe varlık gösteren ya da sektöre dahil olmak isteyen kişilere yönelik eğitici kitaplara sahip olan mağazanın ürünleri tek olarak ya da kitap seti halinde sunulur. Ürünler içeriklerine göre değişen fiyatlara sahiptir. Bilişim dünyasına adım atacak kişiler için başlangıç paketleri sunan firmanın farklı seviyelerdeki kişiler için farklı kitapları ve setleri bulunur. Kodlab kitap seti içerisinde setin konseptine uygun farklı seviyelerde eserler yer alır. Ürün setlerinde başlangıç seviyeden ileri seviyeye kadar aradığınız tüm kitaplar bulunur. Office programları, web programlama, 3D Studio Max, Robotik programlama gibi alanlarda isteğinize ve ihtiyacınıza uygun setler bulabilirsiniz. Sahip olmak istediğiniz ürünleri ayrı ayrı edinmek yerine dilerseniz eserlere daha uygun fiyata set halinde sahip olabilirsiniz. Geniş bir ürün yelpazesi sunan mağazanın uygun fiyatlı ürünlerini Trendyol'da bulabilirsiniz. Uygulama geliştirmek isteyen kişiler Kodlab Android programlama kitaplarından faydalanabilir. Arayüz tasarımları, animasyon, bilgi girişi gibi değişik alanlarda bilgi sahibi olmak isteyen kişiler için güncel bilgiler içerir. Ürün içerikleri bilgisayar mühendisliği lisans düzeyine ve sektörde çalışanlara uygun olacak şekilde tasarlanır. Hem mobil hem de bilgisayar programlama alanında bilgilerle donatılmış güncel kitaplar çıkaran mağaza Kodlab Algoritma gibi kitapları sayesinde okurlarına istatistik, şifreleme ve kredi kartı algoritmaları gibi alanlarda bilgiler sunar. Her ürün kendi alanına dair teorik bilgi ve uygulama içerir. Aynı zamanda içerisinde güncel örnekler ve anlatımlar da yer alır. Bilişim sektörü alanında eğitim görenler ya da ilgisi olan kişiler için uygun kitaplar sunar. Kodlab Java ve Java teknolojileri gibi kitapları sayesinde kaynak sıkıntısı olan alanlardaki temel eksikleri giderir. İhtiyacınız olan Kodlab mağazasının ürünlerini Trendyol üzerinden sipariş edebilirsiniz.

Trendyol Ayrıcalığıyla Kodlab Ürünleri

Trendyol Ayrıcalığıyla Kodlab Ürünleri

Kodlab mağazasında bilişim sektörüne dair aradığınız kitapları bulabilirsiniz. Dilerseniz Kodlab set kitaplar sayesinde başlangıçtan ileri düzeye kadar olan kitaplara aynı anda sahip olabilirsiniz. Kitapların içerisinde konularına uygun açıklamalar, uygulamalar, örnekler ve problemler bulunur. Programlama, grafik tasarım, mobil programlama ve oyun tasarımı gibi farklı alanlarda ürünlere sahiptir. Kodlab HTML ve CSS kitapları sayesinde kendi web sitenizi kurabilirsiniz. Kurduğunuz sitenin farklı web tarayıcılarına uygun tasarlamak için gerekli bilgileri bu kitaplarda bulabilirsiniz. Bu eserler sayesinde kod mantığını anlayarak kendi isteklerinize ve beklentilerinize uygun siteyi tasarlayabilir, başlangıç düzeyde JavaScript öğrenebilirsiniz. Java konusunda daha fazla bilgi edinmek isterseniz de mağazanın Java eğitim kitaplarına göz atabilirsiniz. Aynı zamanda kendi blog sitenizi kolayca kurabilmenizi mümkün hale getiren Kodlab PHP kitabı ile kendinizi geliştirebilirsiniz. Ürün içeriklerinde uygulamalı görseller ve eğitici videolar yer alır. Bu sayede okurlar programların nasıl çalıştığını daha rahat anlar. Oyun geliştirmekten kendi web sitenizi kurmaya kadar farklı alanlarda kendinizi geliştirebilirsiniz. Dilerseniz de bu bilgilerinizi bilişim sektörü alanında kullanabilir, kendinize meslek olarak böyle bir alan seçebilirsiniz. Bilgisayar ve mobil programlama konusunda aradığınız kitapları Trendyol’da Kodlab mağazasının ürünleri arasında rahatça bulabilirsiniz. Kampanyalı ürünlerden faydalanmak için Trendyol’u takip etmeniz yeterlidir. Mağazada yer alan ürünlerden isteklerinize ve ihtiyaçlarınıza yönelik olanları rahatça seçebilirsiniz. Her eser alanında uzman kişiler tarafından yazılır. İçerisinde konuya dair bilgilerin yanı sıra uygulamalar ve örnekler yer alır. Mağazanın sunduğu kitaplara güvenle sahip olmak ve hızla ilerleyen bilişim alanında kendinizi geliştirmek için Trendyol'daki Kodlab ürünlerini satın alabilirsiniz.