Yeni Koleksiyon: Allure💖

Kaçırılmayacak Ürünler

Dikkat Çeken Ürünler

En Yeniler: Zamansız Siyah💘

Eşofman Setleri 💕

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Love On Friday

Bir kadın giyim markası olan Love On Friday, birbirinden şık giyim ve plaj giyim ürünlerini bir arada bulabileceğiniz bir mağaza. Deneyimli ve işine aşkla bağlı bir ekip tarafından kurulan Love On Friday; renkli, eğlenceli ve çok şık tasarımlara imzasını atıyor. Kendinden emin, iddiası ve şıklığıyla ön planda olmak isteyen kadınların gönlünü fethedecek koleksiyonlar hazırlayan marka, değişen trendlere de öncülük ediyor. Ürünleri ile kadınların kendini çok daha güçlü ve özel hissetmelerini sağlayan Love On Friday, giyim koleksiyonlarını her dönem yeni ve özgün tasarımlarla zenginleştirmeye de özen gösteriyor.

Trendyol, Love On Friday markasına ait tüm ürünleri tek bir mağaza altında birleştirerek güvenli alışverişin kapılarını sizler için aralıyor. Geniş ürün yelpazesi ile ön plana çıkan Trendyol Love On Friday mağazası aracılığıyla siz de tarzınızı yenileyerek göz dolduracak birbirinden şık ürünlere sahip olabilirsiniz. Love On Friday elbise, eşofman, sweatshirt, şort, pantolon, eşofman altı ve ceket modelleri arasından dilediğiniz ürünleri bir tıkla sepetinize ekleyerek hızlı sipariş oluşturabilirsiniz. İkonik tasarımlarıyla kısa süre içerisinde adını çok daha geniş kitlelere duyuran Trendyol Love On Friday, Türkiye'nin dört bir yanına gönderim sağlıyor.

Love On Friday Elbise Modelleri ile Güzelliğinizi Göz Alıcı Bir Şıklıkla Taçlandırın!

Love On Friday Elbise Modelleri ile Güzelliğinizi Göz Alıcı Bir Şıklıkla Taçlandırın!

Başarılı bir çıkış yakalayan Love On Friday, özellikle elbise kategorisinde sunduğu eşsiz ve çarpıcı tasarımlarla kullanıcılarından tam not almayı başarıyor. Kendine güvenen güçlü kadınların severek tercih ettiği Love On Friday elbiseleri dekolte ve drape detaylarıyla etkileyici bir görünüm sergiliyor. Uzman tasarımcılarının yaratıcı zihinlerinden ve marifetli çizimlerinden ortaya çıkan elbise modelleri arasında askılı, ip askılı, V yaka, halter yaka ve dik yaka gibi farklı seçenekler yer alıyor. Özgün tasarımlarıyla sektöre yeni bir soluk getiren Love On Friday'de dekolteli elbise, mini elbise ve payetli elbise modelleri de dikkat çekici bir güzellik sunuyor.

Özel günlerinizde şıklığınızla herkesi büyülemek için Love On Friday beyaz elbise modellerini tercih edebilir ve tarzınızla zihinlerde yer edinebilirsiniz. Stilinizle fark yaratmak için Love On Friday'in Leila, Tie-Dye ve Isla modellerine göz atabilirsiniz. Marka, ürünleri ve alışveriş seçenekleri ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için Trendyol kullanıcılarının Love On Friday yorumlarını inceleyebilirsiniz. Trendyol ürün değerlendirme sayfasına yorum bırakarak da kendi ürün ve alışveriş deneyimlerinizi diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

Love On Friday Eşofman Modelleri ile Her An Şık Olmaya Ne Dersiniz?

Markanın koleksiyonları arasında eşofman modelleri de yer alıyor. Oldukça renkli modellerin yer aldığı Love On Friday eşofman kategorisi sizleri şık ve konforu aynı anda yaşayacağınız ürünlerle buluşturuyor. Her zaman diliminde ve her yerde rahatlıkla giyebileceğiniz Love On Friday eşofman takımı modelleri ile siz de dolabınızda kurtarıcınız olacak çok şık parçalara yer verebilirsiniz.

Markanın ürünlerine çok özel fiyat seçenekleri ile sahip olmak için Trendyol mağazasını ziyaret ederek Love On Friday kampanyaları ve fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Love On Friday indirimlerinden anında haberdar olmak için Trendyol mobil uygulamasını cep telefonunuza indirerek bildirimlerinizi açabilirsiniz.

Love On Friday Ürünleri Trendyol'un Ayrıcalıklı Dünyasında!

Love On Friday Ürünleri Trendyol'un Ayrıcalıklı Dünyasında!

Ürünlerini Trendyol üzerinden satışa çıkararak kaliteyi herkes için ulaşılabilir kılan Love On Friday'de bikini, mayo, pareo, hırka, hoodie, telefon askısı, ipli bikini, etek üst takım ve pantolon takımı gibi farklı kategoriler de kullanıcıya sunuluyor. Vücudunuza en uygun modeli ve bedeni seçmek için Love On Friday beden tablosunu inceleyebilirsiniz.

Love On Friday sipariş takip, iade ve ödeme yöntemleri ile ilgili aklınıza takılan tüm sorulara Trendyol'un "Satıcıya Sor" özelliği aracılığıyla Love On Friday ile iletişime geçerek cevap bulabilirsiniz. Trendyol ayrıcalıkları ve Love On Friday indirimleri ile keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamak için mağazayı ziyaret ederek ürünleri incelemeye hemen başlayabilirsiniz.