Daha fazla ürün

Maraş Market

Maraş Market, Osmanlı saraylarından bugüne kadar gelen ve ustaların ellerinden çıkan birbirinden nefis yemekleri büyük bir titizlikle sofralarınıza taşıyor. Sunduğu eşsiz lezzetleriyle tüketicisinin hem midesine bayram ettiren hem de kalbine dokunmayı başaran marka, yalnızca bunlarla da sınırlı kalmıyor. Maraş Market'in zengin ürün yelpazesi el emeği göz nuru işlemelerden ceviz oyması ürünlere, mutfak gereçlerinden hediyelik eşyalara kadar uzanıyor.

Trendyol, online alışveriş ayrıcalıklarıyla Maraş Market ürünlerini de parmaklarınızın ucuna taşıyor. Maraş Market; İstanbul, Kahramanmaraş demeden ürünlerini Trendyol ayrıcalıklarıyla Türkiye'nin her yerine ulaştırıyor. Sizler de keşfedilmeyi bekleyen yüzlerce farklı lezzete markanın Trendyol mağazası üzerinden kolayca ulaşabilir, tek tek inceleyebilir ve saniyeler içerisinde satın alabilirsiniz.

Satın aldığınız ürünler hakkında merak ettiğiniz bir soru ya da şikayet etmek istediğiniz bir durum olursa Trendyol üzerinden Maraş Market ile iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol'da Maraş Market yorumlarını okuyarak diğer kullanıcıların ürünler hakkındaki görüşlerini ve memnuniyet durumlarını öğrenebilir ve alışverişinizi daha bilinçli bir şekilde yapabilirsiniz.

Damak Çatlatan Lezzetler Trendyol Maraş Maket Mağazasında Sizleri Bekliyor

Damak Çatlatan Lezzetler Trendyol Maraş Maket Mağazasında Sizleri Bekliyor

Maraş Market; gurme lezzetleri, organik ürünleri, sağlıklı atıştırmalıkları ve baharat çeşitleriyle tüketicisine adeta bir lezzet şöleni yaratıyor. Üstelik doğal gıda ve yöresel ev yemekleri bulmanın zor olduğu bir dönemde sizin için en kaliteli ürünleri seçen Maraş Market'te kışlık tarhanalar, dolmalık kurular ve mis kokulu çörekler de boy gösteriyor. Sizler de özenle seçilmiş kahvaltılıklardan oluşan bir sofrayla güne başlamak, enerji deposu yiyeceklerle canlanmak ve şifa kaynağı çorbalarla hastalıklardan korunmak için Trendyol Maraş Market mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Kahramanmaraş'a özgü bir yöntemle hazırlanan Maraş Market tarhana çeşitlerinden çorba yapabileceğiniz gibi çiğ olarak da tüketebilirsiniz. Protein ve nişasta bakımından zengin ve besleyici ürünler ile hem ailenize hem de kendinize sağlıklı sofralar hazırlayabilirsiniz. Yörede cips adıyla da bilinen ve incecik kıtırlar halinde dökülen tarhanayı dilerseniz Maraş Market'in fındık, yer fıstığı ve badem ürünleriyle birlikte tüketerek lezzetini arttırabilirsiniz.

Maraş Market'te mutfakların vazgeçilmezi olan ve yemekleri lezzetlendiren pul biber, tarçın, sumak ve kişniş gibi farklı baharat çeşitleri de yer alıyor. Acı, çok acı veya tatlı gibi farklı aroma seçenekleriyle sunulan Maraş Market pul biber çeşitlerini soteler, soslar ve salatalar başta olmak üzere birçok yemeğin içerisinde kullanabilirsiniz. Bir çırpıda tatlı isteğinize son veren en sağlıklı tatlılar için ise Maraş Market'teki fıstık ezmesi, çikolata, lokum ve pekmez ürünlerini tercih edebilirsiniz.

Maraş Market'in Birbirinden Özel Ürünleriyle Tanışmaya Hazır mısınız?

Maraş Market'in Birbirinden Özel Ürünleriyle Tanışmaya Hazır mısınız?

Maraş Market, Anadolu medeniyetinin izlerini taşıyan ve kültürel mirastan ilham alınarak hazırlanan oyma sandıkları, el işi çantaları ve bakır ürünleriyle de farkını ortaya koyuyor. Kullanıcına her zaman kaliteli hizmet vermek için çalışan Maraş Market'te cüzdandan sandalete pek çok farklı aksesuar ve giyim ürünü bir arada yer alıyor. Siz de usta eller tarafından imal edilen birbirinden renkli giyim ve aksesuar ürünleriyle tanışmak için Trendyol Maraş Market mağazasına girebilirsiniz.

Tamamı el yapımı olan ve yöresel motiflerle süslenen Maraş Market çanta ve cüzdan modelleriyle şıklığınızı üst seviyelere taşıyabilirsiniz. Kahramanmaraş kültürüyle bütünleşmiş olan Maraş Market ceviz oyma ürünleri ise farklı boyut ve desenlerde sunuluyor. Siz de Anadolu'da yüzyıllardır çeyiz sandığı olarak kullanılan bu ürünlere mücevher ve değerli eşyalarınızı koyarak güvenli bir alanda muhafaza edebilirsiniz.

Maraş Market'te yiyecek hazırlamada ya da sunumunda kullanılan mutfak eşyaları ve pratik gereçler de yer alıyor. Her mutfakta bulunması gereken mutfak eşyaları için siz de Maraş Market'te çaydanlık, şekerlik, et bıçağı, tepsi ve yemek tabağı modellerine göz atabilirsiniz.

Maraş Market kampanyalarını ve fırsatlarını kaçırmamak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz. Böylece Maraş Market indirimlerinden faydalanabilir ve satın alacağınız ürünleri daha özel fiyatlara getirebilirsiniz.