Yeni Gelen Ürünler

Aylık Kedi İhtiyaçları

Aylık Köpek İhtiyaçları

Görselli Yorumlar

En Çok Satanlar

Daha fazla ürün

Markamama

Markamama, Kocaeli'de kurulan ve sevimli evcil hayvanların çeşitli ihtiyaçlarını karşılayabilecek ürünleri bir arada sunan bir marka. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Markamama İzmit'ten Türkiye'nin dört bir yanındaki milyonlarca hayvansevere Trendyol ayrıcalıklarıyla ulaşıyor. Siz de markanın Trendyol mağazasına girerek Markamama hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilir, kedi ve köpeğinizin ihtiyaç duyduğu tüm ürünleri yalnızca bir tık ile sepetinize ekleyebilirsiniz.

Evcil hayvan gıda ve aksesuarları kategorilerinde yüzlerce ürüne yer veren Markamama'nın kampanya ve fırsatlarından haberdar olabilmek için markayı Trendyol'da takip edebilirsiniz. Aklınızdaki tüm sorular için Trendyol üzerinden Markamama ile iletişime geçebilirsiniz.

Markamama Kedi ve Köpek Maması Ürünleri Trendyol'da!

Markamama Kedi ve Köpek Maması Ürünleri Trendyol'da!

Markamama'da kedi ve köpekler için özel olarak hazırlanmış gıda seçeneklerini bulabilirsiniz. Sevimli dostlarınız için Markamama'da Royal Canin, Nd, Proplan, Obivan, Bozita, Luis, Hills, Golosi, Orijen, Acana ve Felix gibi güvenilir markaların ürünlerini bulup gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. Markamama'da kısırlaştırılmış, yavru ve yaş kedi maması gibi farklı ihtiyaçlara yönelik kedi maması çeşitleri de yer alıyor. Kedilere özel içeriklerle hazırlanmış, sağlıklı besinler için Markamama'da Nd Kitten, Gimcat gibi markaların ürünlerine göz atabilirsiniz. Ayrıca Markamama'da kedi maması fiyatlarının sunduğu avantajlar sayesinde cebinizi yormadan alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Kısır kediler için özel olarak hazırlanmış Markamama sterilised ürünleri sayesinde kedinizin idrar yolu enfeksiyonlarına yakalanma riskini azaltabilir ve kemik sağlığını destekleyebilirsiniz. Kediler için tamamlayıcı gıda olan Markamama malt ürünleri sayesinde ise kedinizin yuttuğu tüylerin bağırsaklarından kolayca atılmasına yardımcı olabilirsiniz. Markamama, köpek maması ürünlerini de geniş seçeneklerle sunuyor. Siz de Markamama'nın yaşlı, yetişkin ve yavru köpek maması ürünlerini inceleyerek en uygun seçimi yapabilirsiniz. Köpeğiniz henüz bir yaşına gelmediyse Markamama'da yavru köpek maması, 1 ile 7 yaş arasındaysa yetişkin köpek maması, 7 yaş ve üzerindeyse yaşlı köpek maması ürünlerini tercih edebilirsiniz.

Markamama'nın 15 kg köpek maması ve diğer büyük köpek maması paketleri sayesinde de köpeğinizin beslenme ihtiyaçlarını ekonomik bir şekilde karşılayabilir veya sokakta yaşayan sevimli dostlarımızın beslenmesine yardımcı olabilirsiniz. Et ürünleri, sebzeler ve tahıllar ile hazırlanan Markamama yaş mama ve ödül maması ürünleriyle evcil hayvanlarınızı mutlu edebilirsiniz. Sağlıklı bir vücut ve parlak tüyler için zengin içerikler sunan Markamama'nın kedi ve köpek mamalarını incelemek için markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Evcil Hayvan Aksesuar ve Malzemelerine Markamama İndirimleri ile Sahip Olmak İstemez misiniz?

Evcil Hayvan Aksesuar ve Malzemelerine Markamama İndirimleri ile Sahip Olmak İstemez misiniz?

Markamama'nın kedi ürünleri sevimli dostlarınız için daha konforlu alanlar yaratırken beslenme ve dinlenme saatlerine de rahatlık getiriyor. Siz de sağlıklı ve güvenilir seçimler yapmak için Markamama'da Furminator, Trixie, Flexi gibi başarılı markalara ait ürünleri inceleyebilirsiniz. Birlikte yaşadığınız kedinizin tuvalet ihtiyacını karşılarken evinizin hijyenini korumak istiyorsanız Markamama'da kedi kumu ve kedi tuvaleti ürünlerini inceleyebilirsiniz. Pratik bir kullanım ve temizlik deneyimi sunan Markamama kapalı veya büyük kedi tuvaleti çeşitlerinden eviniz için en uygun olanı seçebilirsiniz.

Dilediğiniz yere koyabileceğiniz Markamama kedi yatağı ve kedi evi ürünleri sayesinde minik dostlarımızın daha rahat dinlenmesini sağlayabilirsiniz. Markamama'da mama kabı, kedi şampuanı ve kedi taşıma çantası gibi farklı kullanım alanlarına sahip ürünler de bulabilirsiniz. Dilerseniz Markamama'da tasma, köpek tarağı ve kulübesi gibi köpeklere özel aksesuar ve ürünlere de göz atabilirsiniz.

Trendyol kullanıcılarının Markamama yorumlarını inceleyerek ürün ve alışveriş deneyimlerini öğrenebilir ve evinizin konforunda, güvenilir alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Markamama kargo ve sipariş takiplerinizi Trendyol üzerinden kolayca sağlayabilir, ürünlerin elinize ne zaman ulaşacağını öğrenebilirsiniz. Trendyol'un hızlı gönderim ayrıcalığı sayesinde ürünlerinizi en kısa sürede kapınızdan teslim alıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Her zaman avantajlı fiyatlara sahip ürünler sunan Markamama indirimleriyle tanışmak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz.