Seçili Ürünler

Çok Satanlar

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Mi Home

Mi Home; Xiaomi'nin akıllı teknolojik ürünlerini satışa sunduğu ve cep telefonundan robot süpürgeye kadar birçok farklı ürünü bir arada bulabileceğiniz bir mağaza. "Herkes için yenilik" vizyonuyla faaliyete başlayan Xiaomi, henüz 11 yıllık bir geçmişe sahip olsa da, çığır açacak ürünlere imzasını atmayı başarıyor. Trendyol'da Mi Home mağazası ile çağı yakalayan pek çok ürün sunan marka, binlerce farklı modeli de bir araya getiriyor. Yüksek kalitedeki ürünlerin herkes için ulaşılabilir olmasını hedefleyen Mi Home, avantajlı fiyatlarla keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Trendyol ayrıcalıklarıyla kolay ve hızlı alışveriş imkanı tanıyan Mi Home Türkiye, onlarca farklı kategoride gruplandırılan geniş ürün çeşitliliği ile ön plana çıkıyor. Siz de son moda teknolojik ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmak için mağazayı Trendyol'da ziyaret edebilir ve Mi Home indirimlerinden yararlanabilirsiniz.

Mi Home'un Akıllı Cep Telefonu Modelleriyle Özgürlüğün Kapısını Aralayın!

Mi Home'un Akıllı Cep Telefonu Modelleriyle Özgürlüğün Kapısını Aralayın!

Kurulduktan yalnızca bir yıl sonra ilk akıllı cep telefonunu satışa sunan Xiaomi'nin Mi Home mağazası, hızlı bir çıkış yakalayarak adından söz ettirmeyi ve herkesin dikkatini çekmeyi başarmış durumda. Günümüzde ise teknoloji harikası tasarımlarıyla piyasada zorlu bir rekabet ortamı oluşturan Mi Home cep telefonu modelleri, sahip olduğu güçlü donanım ve kamera özellikleri sayesinde kullanıcılarının beğenisini topluyor. Trendyol mağazasındaki akıllı cep telefonu kategorisinde, kurulduğu yıldan bu yana çıkarttığı tüm ürünlere yer veren Mi Home'da Redmi, Poco ve Reeder gibi popüler telefon serilerini de bulabilirsiniz.

Kısa sürede dünya markası haline gelen Mi Home fiyat politikasıyla da fark yaratıyor. Ürünlerini Trendyol üzerinden Türkiye'nin her yerine ulaştıran Mi Home akıllı telefonlar ve fiyatları konusunda size geniş bir seçim imkânı tanıyor. Yüksek kalite, avantajlı fiyat ilkesini benimseyen Mi Home kampanyaları ve fırsatlarıyla siz de akıllı telefon ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz.

Mi Home Robot Süpürge Modelleriyle Çabasız ve Etkili Temizliğin Keyfini Yaşayın!

Gelişen teknolojinin son ürünlerinden olan robot süpürgeler, enerji harcamadan etkili temizlik yapma fırsatı sunuyor. Son derece büyük bir ürün gamına sahip olan Trendyol Mi Home mağazası ise robot süpürge piyasasında da rekabeti kızıştıracak hamleler yapıyor. Tasarladığı robot süpürge modelleriyle ev temizliğini daha zahmetsiz bir hale getiren Mi Home Roborock ve Viomi adını verdiği alt markalarıyla, kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırmaya özen gösteriyor.

Siz de temizliğe daha az, kendinize ve sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmak isterseniz Trendyol'daki Mi Home temizlik robotu kategorisine göz atabilirsiniz. Yüksek emiş gücüyle kusursuz performans sağlayan Mi Home robot süpürge modelleri, Trendyol'da cazip fiyatlarla sizleri bekliyor. Kategorinin en dikkat çekici ürünü olan Mi Home Vacuum Mop'a ve diğer tüm Mi Home süpürge çeşitlerine ulaşmak için mağazayı Trendyol üzerinden inceleyebilir, kolay ve konforlu alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Hayranlık Uyandıran Mi Home Ürünleri Trendyol'un Ayrıcalıklı Dünyasında!

Hayranlık Uyandıran Mi Home Ürünleri Trendyol'un Ayrıcalıklı Dünyasında!

Yeniliklere öncülük eden bir marka olan Mi Home security camera modelleriyle de ön plana çıkıyor. Herkes tarafından ulaşılabilen kaliteli teknolojiler üretmek amacıyla yola çıkan Mi Home'un güvenlik kamerası kategorisinde yer alan ürünlerle evinizin güvenliğini artırarak daha sağlıklı bir yaşam alanı yaratabilirsiniz. Bluetooth, yüz tanıma, bebek algılama dedektörü ve gizlilik şifresi gibi gelişmiş özelliklerle tasarlanan Mi Home kamera ürünleriyle sevdiklerinizin de güvenliğini sağlayabilirsiniz. Tüm bu ürünlerin yanı sıra Trendyol Mi Home'da internet dağıtıcı, Android TV, dağıtıcı, laptop, theater gibi farklı kategoriler de yer alıyor. Ürünleri hakkında daha detaylı bilgi almak için Trendyol üzerinden Mi Home'la iletişime geçebilir veya Mi Home yorumlarını okuyarak kullananların ürün deneyimlerini öğrenebilirsiniz.