Trend Ürünler

Görselli Yorumlar

Videolar
GANDER
4048
margaret
669
celar ten
545
candy beyaz
647
candy ten
860

Daha fazla ürün

Moda Adam

2007 yılında İzmir'in Bornova ilçesinde kurulan Moda Adam, ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren bir marka. İşini aşkla yapan, heyecanı yüksek ve genç bir ekip tarafından kurulan Moda Adam, kadın kullanıcılarına özel birbirinden şık ayakkabı tasarımlarına imza atıyor. Müşteri mutluluğu ve memnuniyetini ilke edinen Moda Adam etkileyici tasarımlarının yanı sıra yüksek seviyedeki ürün kalitesiyle de ön plana çıkıyor. Kuruluşunun ardından kısa süre içerisinde önemli bir büyüme kaydederek adını ülke geneline duyurmayı başaran Moda Adam İzmir, İstanbul, Ankara fark etmeksizin ürünlerini bugün Türkiye'nin dört bir yanına hızlı ve güvenli kargo yöntemi ile gönderiyor.

Trendyol, Moda Adam'ın tüm ürünlerini ve koleksiyonlarını da tek tıkla parmaklarınızın ucuna taşıyor. Her tarzın tamamlayıcısı olabilecek ürünlerle koleksiyonlarını zenginleştiren Trendyol Moda Adam mağazası aracılığıyla siz de kaliteyi avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Oldukça geniş bir ürün gamına sahip olan Moda Adam topuklu ayakkabıdan spor ayakkabıya uzanan pek çok farklı modeli bir arada sunuyor. Ürünlerini Trendyol aracılığıyla sizlerle buluşturan Moda Adam'ın indirimli ürünleri arasından seçim yaparak şıklığınızı tamamlayacak ayakkabı modellerine sahip olabilirsiniz.

Moda Adam Topuklu Ayakkabı Modelleriyle Adımlarınızla Ses Getirin!

Moda Adam Topuklu Ayakkabı Modelleriyle Adımlarınızla Ses Getirin!

Özenle seçilmiş materyalleri özgün ve şık tasarımlara dönüştüren Moda Adam, topuklu ayakkabı kategorisindeki geniş ürün yelpazesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Gelişen ve değişen modanın her zaman takipçisi olan Trendyol Moda Adam mağazası, dönemin modasını en iyi şekilde yansıtan topuklu ayakkabı tasarımlarıyla kadın kullanıcılarının gönlünü fethediyor. İnce ve kalın topuklu olmak üzere iki farklı topuk seçeneği sunan Moda Adam'da siyah, beyaz ve krem gibi klasik renklerin yanı sıra turuncu, su yeşili, puantiye ve leopar gibi daha canlı renk ve desenlerle hazırlanmış modeller de bulunuyor.

Şık ve zarif tasarımıyla beğeni toplayan Moda Adam topuklu ayakkabı modellerini dilerseniz kot bir pantolonla kombinleyerek dinamik bir tarz yaratabilir, dilerseniz de şifon elbiselerle tamamlayarak romantik bir görünüme kavuşabilirsiniz. Moda Adam'ın sipariş takip, iade koşulları, ödeme yöntemleri, kargo seçenekleri ile alakalı detaylı bilgi sahibi olmak için Trendyol'un "Satıcıya Soru Sor" butonuna tıklayarak Moda Adam ile iletişime geçebilirsiniz.

Moda Adam Spor Ayakkabı Modelleri ile Konforu Yakalayın!

Hem şıklığınızı hem de ayak sağlığınızı düşünerek en doğru ürünleri tasarlayan Trendyol Moda Adam mağazası, spor ayakkabı ve sneaker modelleriyle ön plana çıkan bir marka. Materyal seçimi konusunda yoğun bir hassasiyet gösteren Moda Adam'ın sneaker kategorisinde sunduğu modeller, hafif yapısıyla gün boyu rahat bir kullanım imkanı sunuyor. Örgü, bez, rugan, süet, suni deri ve file gibi farklı materyallerle zenginleştirilen Moda Adam spor ayakkabı koleksiyonuna göz atarak dilediğiniz ürün için hızlıca sipariş oluşturabilir, tarzınızı yansıtacak şık modellere çok özel fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Markanın Trendyol'da faaliyet gösteren mağazasını takip ederek en güncel Moda Adam kampanyalarından faydalanabilirsiniz.

Konforlu ve Şık: Moda Adam Ayakkabı Modelleri Trendyol'da!

Konforlu ve Şık: Moda Adam Ayakkabı Modelleri Trendyol'da!

Birbirinden şık tasarımların yer aldığı Moda Adam ürünleri arasında çeşitli zevk ve amaçlara göre hazırlanmış pek çok farklı model bulunuyor. Trendyol mağazası sayesinde güvenli ve keyifli alışverişin kapılarını sizler için aralayan Moda Adam'da bot, sandalet, topuklu bot ve terlik gibi ürün grupları da kullanıcıya sunulan seçenekler arasında boy gösteriyor. Siz de geniş ürün skalasıyla göz dolduran Trendyol Moda Adam mağazasındaki ürünlerle giyim tarzınızı çok şık bir dokunuşla tamamlayarak hayranlık dolu bakışları üzerinize çekebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol kullanıcılarının Moda Adam yorumlarına göz atarak ürün deneyimleri hakkında fikir edinebilirsiniz. Moda Adam fırsatları ve Trendyol ayrıcalıklarıyla bütçe dostu bir alışveriş deneyimini kaçırmamak için mağazayı ziyaret ederek ürünleri hemen inceleyebilirsiniz.