Seçili Ürünler

Daha fazla ürün

Nettenevime

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde kurulan Nettenevime, dekorasyon ve ev gereçleri alanında faaliyet gösteren bir marka. Son derece geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Nettenevime, kısa süre içerisinde ciddi oranda büyüme kaydederek ismini geniş kitlelere duyurmayı başarmış durumda. Müşteri memnuniyeti ve mutluluğunu her daim ön planda tutan marka, ürünlerini de en güvenilir firmalardan tedarik etmeye özen gösteriyor. Yenilikçi bakış açısı sayesinde sektöre yön vermeye devam eden Nettenevime, en kaliteli ürünlerini avantajlı fiyatlarla sizlere sunuyor.

Hızlı ve güvenli alışverişin adresi olan Trendyol, Nettenevime markasının tüm ürünlerini ve koleksiyonlarını parmaklarınızın ucuna taşıyor. Geniş bir ürün çeşitliliği sunan markanın ürünlerini farklı kategorilere ayırarak tek bir sayfa altında toplayan Trendyol güvencesiyle siz de ev dekorasyonunuzda şık dokunuşlara imza atabilirsiniz. Nettenevime yapay çiçek, abajur, sarmaşık, yapay ağaç, çiçek, gelin çiçeği, yapay bambu, vazo, lamba ve saksı gibi ürün seçenekleri sunuyor. Kaliteye çok özel fiyatlarla sahip olmak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilir ve belirli dönemlerde uygulanan Nettenevime kampanyaları ve fırsatlarından faydalanabilirsiniz.

Nettenevime Yapay Çiçek Modelleriyle Doğanın Mucizesini Evinize Yansıtın!

Nettenevime Yapay Çiçek Modelleriyle Doğanın Mucizesini Evinize Yansıtın!

Doğanın eşsiz güzelliğini yansıtan çiçekler ve bitkiler, ev dekorasyonunun da vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Trendyol aracılığıyla ürünlerini kullanıcı ile buluşturan Nettenevime ise evinize güzellik katacak birbirinden özel ürünler sunuyor. Markanın Trendyol üzerinden sunduğu yapay çiçek modelleri, canlı renk ve gerçekçi görünümüyle beğeni topluyor. Nettenevime'de yapay salon çiçekleri, masa çiçeği, sarmaşık çiçek, bambu çiçek, söz çiçekleri, ağaç yaprağı, plastik sarmaşık, pamuk dalı, salon sarmaşığı ve cipso çiçek gibi ürünler de yer alıyor. Nettenevime yapay sarmaşık modelleri ile banyo, tuvalet, mutfak ve balkon gibi alanlarınızı çok daha keyifli bir hale dönüştürürken farklı renk ve boyutlarda sunulan çiçek modellerini ise evinizin her köşesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Nettenevime'nin yapay çiçek kategorisinde yer alan ürünlerle siz de evinize renk katabilir, doğanın sonsuz enerjisini dekorasyonunuza yansıtabilirsiniz. Evinizi yenilemek veya dekorasyonunuzu şık bir dokunuşla taçlandırmak için vakit kaybetmeden markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilir ve size özel olarak sunulan Nettenevime indirimlerinden yararlanarak kaliteye avantajlı fiyatlarla sahip olmanın zevkini yaşayabilirsiniz.

İhtiyacınız Olan Aydınlatma Ürünleri Trendyol Nettenevime Mağazasında!

Kurulduğu günden itibaren ürün yelpazesini yeni ve farklı modellerle zenginleştirmeye özen gösteren Nettenevime, abajur ve dekoratif ampul çeşitleri ile de ön plana çıkıyor. Son yıllarda dekorasyon modasının yıldız ürünleri olarak kabul edilen aydınlatma modellerini en kaliteli haliyle kullanıcıya sunan marka, bu kategoride de geniş bir çeşitlilik sunuyor. Nettenevime'de peri led ışık, gece lambası, ışıklı tripod ve ışıklı makyaj aynası gibi seçenekler yer alıyor.

Markanın aydınlatma kategorisinde yer alan makyaj aynası modelleri ile profesyonel ışıkta makyaj yapmanın incelikleriyle tanışırken ışıklı tripod modelleriyle eşsiz fotoğraflar çekmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Nettenevime'nin dekoratif aydınlatma kategorisinde sunduğu benzersiz ürünlerle de evinize zevkli dokunuşlarda bulunabilirsiniz.

Nettenevime Ürünleri Trendyol'da!

Nettenevime Ürünleri Trendyol'da!

Evinizi her daim eşsiz tasarımlarla renklendirmeyi amaçlayan Nettenevime, hediyelik ürünlerden oluşan özel koleksiyonuyla da kullanıcılarının beğenisini kazanıyor. Hem kendinizi hem de sevdiklerinizi şımartabileceğiniz ürünlerin yer aldığı bu koleksiyonda, her zevke hitap edecek birbirinden özel ürünler yer alıyor.

Saç aksesuarı, anahtarlık, masa saati, dekoratif obje, kupa, bardak ve çanta gibi farklı ürün gruplarıyla hazırlanan koleksiyona göz atarak, siz de sevdikleriniz için özel günleri unutulmaz kılacak olan sürpriz bir hediyeye sahip olabilirsiniz. Merak ettiğiniz tüm sorular için markanın Trendyol mağazasında yer alan "Satıcıya sor" özelliğini kullanarak Nettenevime'yle iletişime geçebilir veya Nettenevime yorum sayfasını inceleyerek de sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Ayrıca Nettenevime sipariş takip özelliği ile de sipariş durumunuzu kontrol edebilirsiniz.