Daha fazla ürün

Nors

2020 yılında İstanbul'da kurulmuş bir marka olan Nors, yüksek kaliteye sahip aksesuar ve giyim ürünlerini bir arada bulabileceğiniz bir mağaza. Yolculuğa "Hayata Odaklan" sloganıyla çıkan Nors, son derece kaliteli ve işlevsel ürün tasarımlarına imza atıyor. Kendine has benzersiz bir çizgi yaratan ve tüm koleksiyonlarını kendi özgün stilinde hazırlayan marka, ürün tasarımları sayesinde tüketicinin tüm dikkatini üzerine çekiyor. Kısa süre içerisinde sektörde adından söz ettiren Nors, geniş ürün yelpazesiyle de kullanıcılarından tam not almayı başarıyor.

Trendyol, Nors mağazasını da parmaklarınızın ucuna taşıyor. İnsan yaşamını odak noktası haline getirerek hizmet ve ürün kalitesini daima üst seviyelerde tutmak için özenle hareket eden markanın tüm tasarımlarını bir mağaza altında birleştiren Trendyol aracılığıyla siz de kaliteyle tanışma imkanına sahip olabilirsiniz. Nors tişört, sırt çantası, laptop kılıfı, yağmurluk, spor çantası, boyunluk, eşofman altı, sweatshirt ve kadın yağmurluk modelleri arasından seçim yaparak dilediğiniz ürünler için güvenli ödeme yöntemi ile hızlı sipariş oluşturabilirsiniz. Nors indirimleri ile tarzıyla hayranlık uyandıran ürünlere bütçe dostu fiyatlarla sahip olmak için markayı Trendyol üzerinden takip etmeyi unutmayın.

Nors Tasarım Çanta Modelleri ile Tanışın!

Nors Tasarım Çanta Modelleri ile Tanışın!

Büyük bir tutkuyla hazırladığı ürünlerini Trendyol mağazası üzerinden satışa sunan Nors, farklı amaçlara hitap edecek pek çok modeli bir arada sunan çanta koleksiyonuyla ön plana çıkıyor. Markanın ürünleri arasında Nors postacı çantası, erkek sırt çantası, bel çantası, kadın çantası, omuz çantası, mini çanta, laptop çantası, XL çanta ve bilgisayar çantası gibi seçenekler yer alıyor. Koleksiyonlarında zamansız tasarımları ve modern işlevselliği tercih eden Nors'ta seyahat çantaları, erkek çanta, Mag çanta, çapraz çanta, küçük çanta, bacak çantası ve spor çanta seçenekleri de bulunuyor.

Nors'un Brixton, Labrinth, Valknut, Leternite, Tian, Basalt ve Corvus adını verdiği özel tasarım ürünleri ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Farklı bir kategori altında sunulan Nors tasarım modelleriyle de kişiliğinizi yansıtacak çok özel ürünlere sahip olabilirsiniz. İlgilendiğiniz ürünlerle ilgili daha detaylı bilgiye erişmek için Trendyol kullanıcılarının Nors yorumlarına ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Bu sayede, hem kullanıcıların deneyimleri hakkında fikir edinebilir hem de beğendiğiniz ürünün ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamayacağından tam anlamıyla emin olabilirsiniz.

Nors T-shirt Modelleri ile Stilinize Renkli ve Benzersiz Bir Dokunuş Yapın!

Nors T-shirt Modelleri ile Stilinize Renkli ve Benzersiz Bir Dokunuş Yapın!

Yeniliklere öncülük eden Nors, tasarım t-shirt modelleri ile dikkat çeken bir marka. Tasarlamaya ve üretmeye aralıksız bir şekilde devam ederek kendini yenilemeyi sürdüren Nors erkek tişört, kadın tişörtleri, oversize tişört ve basic tişört kategorileri altında farklı tasarımlar sunarak her zevke ve her tarza hitap etmeyi başarıyor. Nors'un tişört modellerine ve özel tasarım diğer ürün seçeneklerine çok özel fiyatlarla sahip olmak için Trendyol mağazasını takip ettiğiniz markalar arasına dahil edebilir ve farklı dönemlerde uygulanan Nors kampanyalarını kaçırmadan yararlanabilirsiniz.

Nors Ürünleri Trendyol'un Avantajlı Dünyasında!

Kullanıcılarının farklı ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik birçok ürün kategorisi sunan Nors kılıf, bilgisayar kılıfı, erkek yağmurluk, uzun yağmurluk, kadın yağmurluk, erkek boyunluk, unisex sweatshirt, eşofman takımları, erkek kapüşonlu ve oversize sweatshirt modellerine de geniş ürün yelpazesinde yer veriyor. Çanta koleksiyonunun yanı sıra giyim ürünleriyle de beğeni toplayan Nors sweat modelleri, boyunluk modelleri, atlet modelleri ve kadın sweatshirt modelleriyle de kullanıcılarının gönlünü fethediyor. Tüm bu ürünlere ek olarak Nors kapüşon, fermuarlı kapüşon, koruma kılıfı, Macbook kılıfı, erkek eşofman ve kapüşonlu yağmurluk modellerini de size sunuyor.

Markanın ürünleri veya alışveriş süreçleri hakkında aklınızda kalan sorular için Trendyol "Satıcıya Sor" özelliği aracılığıyla Nors ile iletişime geçebilir ve sormak istediğiniz her şeyi mağaza yetkililerine sorabilirsiniz. Nors fırsatlarıyla bütçenizi düşünmek zorunda kalmayacağınız bir alışveriş deneyimi yaşamak için Trendyol'un avantajlı dünyasına giriş yaparak fark yaratacak tasarımlara sahip Nors ürünlerini incelemeye başlayabilirsiniz.