Popüler Ürünler

En yeniler

Daha fazla ürün

Occasion

2008 yılının Nisan ayında perakende sektörüne giriş yapan Occasion, birçok güvenilir markanın kaliteli ürünlerini kullanıcılarla buluşturuyor. Ayakkabıdan giyime pek çok ürün grubunu avantajlı fiyatlarla sunan Occasion, şubelerini Trendyol ayrıcalıklarıyla evlerinize kadar taşıyor. Occasion Ankara, İzmir, Antalya, Bursa demeden ürünlerini Türkiye'nin dört bir yanında bulunan milyonlarca kullanıcıya ulaştırıyor.

Siz de Trendyol Occasion mağazasını ziyaret ederek birçok kategoriden giyim ve aksesuar ürünlerine ulaşabilir, seçtiğiniz ürünleri tek tıkla kapınıza kadar getirebilirsiniz. Trendyol Occasion mağazasında bulabileceğiniz kategoriler:

Occasion kampanya ve fırsatlarından daha erken haberdar olmak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilir, Occasion ürünlerini avantajlı fiyatlara satın alabilirsiniz..

  • Ayakkabı
  • Saat
  • Çanta
  • T-shirt
  • Elbise
  • Mont
  • Yelek

Trendyol Occasion Mağazasındaki Ürünler Her Tarzın Tamamlayıcısı Oluyor!

Trendyol Occasion Mağazasındaki Ürünler Her Tarzın Tamamlayıcısı Oluyor!

Trendyol Occasion mağazasında her tarzın tamamlayıcısı olacak mont, gömlek, t-shirt, yelek ve ceket modelleri yer alıyor. Renk renk, nefes alan kumaşlardan üretilen Occasion gömlek ve polo t-shirt ürünleri hem günlük hem de klasik tarzınızın tamamlayıcısı oluyor. Siz de Occasion'un gömlek ve polo t-shirt ürünlerini kot ya da kumaş pantolonlarınızla kombinleyerek her zaman şık ve kusursuz görünebilirsiniz.

Tek parça ile şıklığı yakalamak istiyorsanız da Trendyol Occasion mağazasında  yer alan birbirinden farklı kesim ve uzunluğa sahip elbise modellerine göz atabilirsiniz. Güzel bir ayakkabı ve aksesuarla tamamlayacağınız Occasion elbise modellerinin içinde tüm gün rahat ve özgür bir şekilde hareket edebilir, sahip oldukları cıvıl cıvıl renkleriyle çevrenize güzel bir enerji bırakabilirsiniz.

Occasion; yelek, yağmurluk ve ceket gibi dış giyim ürünlerini de kullanıcılarla buluşturuyor. Kış aylarının dondurucu soğuklarına karşı korunurken tarzınızdan ödün vermemek için Occasion Lacoste mont modellerini inceleyebilirsiniz. Kombinlerinizin tamamlayıcısı olacak ürünler için de Occasion saat ve çanta ürünlerine göz atabilirsiniz.

İç giyim ve deniz kıyafetleri ihtiyaçlarınız için Occasion deniz şortu, boxer ve erkek mayo ürünlerini tercih edebilirsiniz.

Occasion, bünyesinde yer alan dünyaca ünlü markaların ürünlerini Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla satışa sunuyor. Siz de Trendyol ayrıcalıklarıyla Occasion'da Lacoste, Burberry, New Balance, Gant, Tommy Hilfiger, Nautica, Lumberjack gibi markaların ürünlerini inceleyebilir, istediğiniz ürünleri sepetinize ekleyebilir ve bütçe dostu fiyatlarla gardırobunuzu yenileyebilirsiniz. Occasion Lacoste gömlek, tişört, çanta, elbise; Gant gömlek, tişört modellerini inceleyerek tarzınızı baştan yaratabilirsiniz.

Occasion Ayakkabı Modellerine Trendyol Güvencesiyle Ulaşabilirsiniz!

Occasion Ayakkabı Modellerine Trendyol Güvencesiyle Ulaşabilirsiniz!

Occasion ayakkabı modelleriyle de ön plana çıkan bir marka. Occasion erkek ayakkabı, erkek mont, spor ayakkabı, kadın ayakkabı, kadın gömlek, terlik gibi yüzlerce farklı ürün modelini bir arada sunuyor. Occasion outlet ürünlerini kaçırılmayacak fiyatlarla Trendyol mağazasında bulabilirsiniz. Ayaklarınızı dış etkenlere karşı korurken şıklığınızı tamamlamak için Occasion Lacoste ayakkabı, Guess ayakkabı,  Converse ayakkabı ve diğer kaliteli markaların ayakkabı modellerine göz atabilirsiniz.

Her yaşa ve cinsiyete uygun ayakkabı seçenekleri sunan Occasion'da Converse kadın ve bebek Converse gibi klasik ürünler de yer alıyor. Rengarenk bağcıkları, farklı uzunlukları ve hafif yapılarıyla ayaklarınızı yormayacak bu ürünler hayatınızın her alanında size eşlik edecek.

Occasion Adidas, Vans, Nike, North Face gibi en sevilen spor giyim markalarının arasında yer alan ayakkabı modellerini de kullanıcılarla buluşturuyor. Siz de bu markaların farklı modellerine ulaşmak için Occasion'un Ozweego, Stan Smith, North Face bot, Nike Air Heights, Vans Old Skool, Nike Tekno ve Swoosh ürünlerini inceleyebilirsiniz. Daha fazla spor giyim ve aksesuar çeşitleri için Occasion'un Converse, Skechers, Nike, Puma, Birkenstock, Crocs, Timberland ve Superstep marka ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Occasion'un kadın ve erkek giyim ürünlerinin tamamına ulaşmak için markanın Trrendyol sayfasını ziyaret edebilir, Occasion yorumlarına bakarak diğer kullanıcıların görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Trendyol güvencesiyle Occasion sipariş takip ve kargo takip işlemlerinizi yürütebilirsiniz. Mağazayı Trendyol'da takip ederek Occasion indirimlerinden haberdar olabilirsiniz. Gerekli durumlarda Trendyol güvencesiyle Occasion iade işlemlerinizi gerçekleştirebilir, Occasion ile iletişime geçebilirsiniz.