ENN YENİ ÜRÜNLER

Görselli Yorumlar

Onedekor'da En Çok Satanlar

Daha fazla ürün

ONEDEKOR

Onedekor birbirinden şık mutfak ve banyo gereçleriyle dekoratif ev eşyalarını Trendyol kullanıcılarıyla buluşturan bir marka. Onedekor fincan takımı, yemek takımı, baharatlık, banyo seti, şamdan gibi pek çok ev eşyasına ürün yelpazesinde yer veriyor. Onedekor kahve fincanından ekmek kutusuna yüzlerce ürünü kaçırılmayacak fiyatlarla sizlere sunuyor. Müşteri memnuniyetine önem veren Onedekor iade ve değişim süreçlerinde de Trendyol ayrıcalığıyla sizlere kolaylık sağlıyor.

Siz de Onedekor ürünlerini inceleyerek hemen alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz. Onedekor outlet ürünlerini de sepetinize ekleyerek avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Ürün sayfalarında yer alan Onedekor kullanıcı yorumlarını okuyarak marka ve ürünler hakkında fikir edinebilirsiniz. Dilerseniz Onedekor yorumları sayfasında kendi deneyimlerinizi de paylaşabilirsiniz. Ayrıca Trendyol kullanıcılarına özel Onedekor iletişim kanalı üzerinden markayla irtibat kurarak soru, görüş ve önerilerinizi satıcıya iletebilirsiniz.

Birbirinden Güzel Ev Eşyaları, Trendyol Onedekor Mağazasında Sizleri Bekliyor!

Birbirinden Güzel Ev Eşyaları, Trendyol Onedekor Mağazasında Sizleri Bekliyor!

Onedekor banyo seti modellerine ürün yelpazesinde geniş bir yer veriyor. Birbirinden güzel banyo setleri arasında hem sade tasarımlar hem de gösterişli modeller bulunuyor. Siz de düz renkli, mermer desenli, yazı detaylı ve gold süslemeli banyo seti modellerini inceleyerek zevkinize ve bütçenize uygun bir model bulabilirsiniz. Hem kullanışlı hem de şık banyo seti modelleriyle banyonuzun dekorasyonuna hoş bir dokunuş yapabilirsiniz. Ayrıca Onedekor deterjan kutusu, çöp kovası modellerini de sepetinize ekleyebilirsiniz. Galvanizden üretilen deterjan kutusu ve çöp kovası modellerini dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre keyifle kullanabilirsiniz.

Onedekor duvar saati, şamdan mumluk, vazo, biblo ve dekoratif havluluk gibi ürünleri de beğeninize sunuyor. Modern ve klasik tasarımlara sahip duvar saati modellerini inceleyerek beğendiklerinizi kolayca satın alabilirsiniz. Özgün tasarımlarıyla dikkat çeken vazo modelleriyle ev dekorasyonunuzu zenginleştirebilirsiniz. Birbirinden farklı tasarımlara sahip şamdan mumluk modelleriyle de salonunuzda farklı bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Nar, ananas, kaktüs, flamingo ve at formuna sahip biblo modelleriyle ise salondan çalışma odasına evinizin pek çok alanını süsleyebilirsiniz. Dekoratif havluluk modelleri arasında da tarzınıza hitap eden bir model bulabilirsiniz.

Onedekor Züccaciye Ürünleri, Hem Şık Hem de Kaliteli Yapısıyla Beğeninizi Kazanacak!

Onedekor Züccaciye Ürünleri, Hem Şık Hem de Kaliteli Yapısıyla Beğeninizi Kazanacak!

Onedekor baharat takımı, çatal bıçak takımı, kahvaltı takımı, pasta takımı ve kase takımı gibi ürünleri özel fiyatlarla sizlere sunuyor. Onedekor kahvaltı seti modelleri arasında birbirinden şık tasarımlar yer alıyor. Çay takımı ve çeşitli tabak modellerinin birleşiminden oluşan kahvaltı takımları arasından zevkinize uygun bir model seçebilirsiniz. Ayrıca Onedekor bambu kahvaltılık modellerine de kahvaltı masalarınızda yer verebilirsiniz. Onedekor çay seti modelleri kulplu ve kulpsuz çay bardağı, çay tabağı, çay kaşığı ve tepsi gibi parçalardan oluşuyor. Kaliteli ve şık çay seti modelleri arasında her zevke ve bütçeye uygun tasarımlar yer alıyor. Onedekor çaydanlık modelleri de birbirinden güzel tasarımlarıyla çay setlerini tamamlıyor.

Onedekor prizma kavanoz modelleri düz renkli, yazı detaylı, çiçek ve mermer desenli tasarımlarıyla göz dolduruyor. Bambu kapaklarla tamamlanan prizma kavanoz modellerini çay, kahve, şeker, tuz ve baharat gibi pek çok gıda maddesini saklamak için kullanabilirsiniz. Cam ve porselen Onedekor yağdanlık modellerini de sıvı yağ ve sirke gibi sıvı gıdalar için güvenle tercih edebilirsiniz. Onedekor kayık tabak modelleriyle ise birbirinden şık sunumlar yapabilirsiniz. Ayrıca Onedekor hediyelik mutfak eşyalarıyla sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Siz de beğendiğiniz ürünleri Onedekor indirimleri sayesinde kaçırılmayacak fiyatlarla satın alabilirsiniz. Ayrıca markanın Trendyol mağazasını takip ederek güncel Onedekor kampanyaları ve fırsatlarından haberdar olabilirsiniz. Bu sayede avantajlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Trendyol güvencesiyle sipariş ettiğiniz Onedekor ürünlerine hızlı gönderim ayrıcalığıyla çabucak kavuşabilirsiniz.