En yeniler

En çok satanlar

Popüler Ürünler

En çok beğenilenler

Görselli Yorumlar

Görselli Yorumlar

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Pemilo

Ankara'da kurulmuş bir marka olan Pemilo kadın, erkek ve çocuklar için birbirinden şık iç giyim ve ev giyim ürünleri tasarlıyor. 15 yılı aşkın sektör deneyimi ile geniş bir kullanıcı ağı yaratan Pemilo, müşteri memnuniyeti ve mutluluğunu en temel ilkesi olarak kabul edip çalışmalarına da bu doğrultuda yön veriyor. Koleksiyonlarını her zevke hitap edecek tasarımlarla zenginleştiren marka, konforu ön planda tutarak hazırladığı ürünlerle ve geniş yelpazesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Sektör tecrübesini Trendyol'un yenilikçi vizyonu ile birleştiren Pemilo, Trendyol mağazası sayesinde Türkiye'nin dört bir yanındaki milyonlarca kullanıcıyla buluşma şansı yakalıyor. Trendyol sayesinde mutlu müşteri ağını genişleten Pemilo Ankara, İzmir, Muğla fark etmeksizin ülke genelinde bilinen ve tanınan bir marka halini almayı başarıyor. Markanın tüm koleksiyonlarını tek bir mağaza altında toplayarak parmaklarınızın ucuna taşıyan Trendyol aracılığıyla siz de konfor seviyesi yüksek çok şık iç giyim ürünlerine sahip olabilirsiniz. Pemilo indirimleri ile keyifli bir iç giyim alışverişi için Trendyol üzerinden Pemilo'yu takip etmeyi unutmayın.

Pemilo Pijama Modelleri ile Uyku Kalitenizi Artırın!

Pemilo Pijama Modelleri ile Uyku Kalitenizi Artırın!

Uzman tasarımcılarının rahatlığı ve şıklığı ön planda tutarak hazırladığı Pemilo koleksiyonları arasında yer alan pijama takımları, kullanıcılarının beğenisini kazanarak onlardan tam puan almayı başarıyor. Kullanıcılarına oldukça geniş bir ürün ve model çeşitliliği sunan Pemilo'da erkek pijama takımı, kadın pijama takımı, pijama altı, büyük beden pijama ve şalvar pijama modelleri yer alıyor. Kaliteyi herkes için ulaşılabilir hale getirmeyi hedefleyen Pemilo pamuklu, polar, viskoz, kadife ve saten gibi farklı form ve özelliklere sahip pijama modellerini sizlerle buluşturuyor. Pemilo ev giyim koleksiyonu, konforu üst seviyede yaşamanıza yardımcı olacak birçok model sergiliyor.

Kadın ve erkek kullanıcıları için ayrı koleksiyonlara imzasını atan Pemilo'nun pijama takımı kategorisinde çocuklar için hazırlanmış ürün seçenekleri de bulunuyor. Trendyol kullanıcılarının ürün siparişlerinin ardından yapmış oldukları Pemilo yorumlarına göz atarak ilgilendiğiniz ürünlerle veya markayla alakalı daha detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Trendyol ürün değerlendirme bölümüne giriş yaparak kendi alışveriş deneyimlerinizi diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

Pemilo İç Giyim Ürünleri ile Tutkunuzu Yansıtın!

Sektöre adım attığı günden itibaren kendine has bir çizgi oluşturan Pemilo, iç giyim modelleri ile fark yaratıyor. Pemilo'da korse, sütyen, fantezi gecelik, boxer, babydoll, bralet, jartiyer, destekli sütyen ve atlet gibi seçenekler bulmak mümkün. Markanın kadın koleksiyonunda sunduğu Pemilo külotlu çorap çeşitlerini elbise, etek ve tuniklerle kombinleyerek tarzınıza çarpıcı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Fantezi giyim ürünü tasarımlarıyla da kullanıcılarının farklı ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteren Pemilo vücut çorabı, vücut filesi ve zıbın modelleri ile kendinizi çok özel hissetmenize yardımcı oluyor. Yüksek kalitedeki iç giyim ürünlerine ve markanın diğer ürün seçeneklerine çok özel fiyatlarla sahip olmak için markayı Trendyol aracılığıyla takip ederek kullanıcıya özel olarak sunulan Pemilo kampanyalarından faydalanabilirsiniz.

Pemilo Ürünleri Trendyol'un Avantajlı Dünyasında!

Pemilo Ürünleri Trendyol'un Avantajlı Dünyasında!

Ürünlerini Trendyol üzerinden satışa sunan Pemilo eşofman altı, mayo, haşema, tesettür mayo, tayt, erkek tayt, patik, pelüş ve polar modelleri de markanın geniş koleksiyonunda yer verdiği seçenekler arasında bulunuyor. Tüm bu ürünlere ek olarak markanın kategorileri arasında Pemilo sütyen yıkama topu, kadife tayt, bere, mayokini, şapka, kapri, toparlayıcı tayt, termal tayt ve straplez modellerini de bulabilirsiniz.

Beden tablosu, sipariş takibi, kargo ücreti ve markanın alışveriş seçenekleri ile alakalı aklınıza takılan daha pek çok soru için Trendyol üzerinden Pemilo ile iletişime geçebilirsiniz. "Satıcıya Soru Sor" veya sipariş detayları bölümündeki "Soru Sor" butonlarına tıklayarak marka yetkilileri ile hızlı bir görüşme sağlayabilirsiniz. Trendyol'un online alışveriş ayrıcalıkları ve Pemilo fırsatlarıyla unutulmayacak bir iç giyim alışverişi için vakit kaybetmeden mağazayı ziyaret ederek ürünleri incelemeye hemen başlayabilirsiniz.