En çok satanlar

En çok beğenilenler

Daha fazla ürün

Petza

Petza, evcil hayvanlarınız için aradığınız pek çok ürünü bulabileceğiniz bir mağaza. Petza; kıyafet, köpek montu, köpek yatağı, köpek mama kabı, köpek tasması ve köpek oyuncağı çeşitleriyle sevimli dostlarınız için ihtiyacınız olan pek çok ürüne yer veriyor. Her cinse uygun Petza köpek aksesuarlarında zengin çeşitler arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Petza; kedi taşıma çantası, kedi tasması, kedi tarağı, kedi yatağı ve kedi tuvaleti gibi ürünlere de koleksiyonunda yer açıyor. Kedi ve köpekleriniz için hijyen ürünleri ile en özel içeriklere sahip mama çeşitlerini Trendyol mağazasında Petza ürünleri içerisinde bulabilirsiniz.

Siz de Trendyol mağazasına giriş yaparak aradığınız evcil hayvan ürününde en güncel Petza kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Petza'da köpek kıyafetleri, oyuncakları ile kedi ürünlerine dair zengin seçenekleri inceleyebileceğiniz Trendyol mağazasını hemen ziyaret edebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünlerde diğer Trendyol kullanıcılarının Petza yorumlarını okuyarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ürünler ve sipariş süreci hakkında sorularınızı Trendyol'un Petza ile iletişim seçeneğini kullanarak satıcıya iletebilirsiniz.

Kedi Dostlarınız İçin Aradığınız Her Şey Petza Petshop'ta!

Kedi Dostlarınız İçin Aradığınız Her Şey Petza Petshop'ta!

Petza'da kedi taşıma kabından kedi kumuna, yavru ve yetişkin kedi mamalarından oyuncaklara pek çok ürüne ulaşabilirsiniz. Petza yatak, havlu, mont, mama kabı ve suluk modellerinde farklı boyut ve renklerde ürünleriyle dikkat çekiyor. Yavru ve yetişkin kedilere özel içerikleriyle kedinizin sağlıklı yaşamına katkı sunan mağazada, çeşitli vitamin ve minerallerden zengin mamalar içerisinden dilediğiniz ürünü seçebilirsiniz. Multivitamin içerikli ödül mamaları, ödül tabletleri, ödül çubukları ve günlük mamalarda Trendyol'a özel Petza fırsatlarından ve avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Topaklanan, koku ve iz bırakmayan kedi kumlarına mağazada göz atabilir, dilerseniz lavanta ve garden çiçek gibi kokulara sahip ve doğal içerikleriyle kedinizin sağlığını koruyan kumları da inceleyebilirsiniz.

Trendyol mağazasında yer alan Petza tüy toplayıcı eldiven ve taraklar ile kedilerinizin tüylerini temizleme işlemini rahatlıkla yapabilirsiniz. Kedilerinizin ağız hijyeni ile tüy bakımını yapabileceğiniz ürünlerin yanı sıra mağazada kedi oyuncaklarını da bulabilirsiniz. Kedinizin keyifli vakitler geçirmesini sağlayacak oyuncaklar, tırmalama tahtaları ve daha fazla üründe Petza indirimlerinden haberdar olmak için mağazayı Trendyol'da takip edebilirsiniz.

Köpek Ürünlerinde Geniş Seçenekler Trendyol Petza Mağazasında!

Köpek Ürünlerinde Geniş Seçenekler Trendyol Petza Mağazasında!

Petza; köpek tuvaleti, taşıma kabı, göğüs tasması ve mama gibi köpekleriniz için çeşitli ürünlere Trendyol mağazasında yer açıyor. Petza; köpek ayakkabısı, köpek havlusu, köpek yağmurluk ve galoş ürünleriyle sadık dostlarınızın her hava koşuluna hazırlıklı olmasına yardımcı oluyor. Petza'da büyük köpek kıyafetleri içerisinden evcil hayvanınız için koruyucu ve şık giyim ürünlerini bulabilirsiniz. Köpek kıyafetleri ile dostlarınızı olumsuz hava koşullarına karşı korurken dikkat çekici tarzınızdan ödün vermeden kombinlerini tamamlayabilirsiniz. İçi polar, dışı su geçirmez yağmurluk ve koruyucu giysileriyle öne çıkan Petza'da Collie, Golden ve Pitbull kıyafetleri başta olmak üzere her cinse uygun ürünleri inceleyebilirsiniz. Petza köpek çantası modellerinde de zengin seçenekler sunuyor. Her boyda köpeğinizi taşımanızı kolaylaştıracak Petza sırt çantası ve şeffaf çantalarda kullanışlı ve zevkli ürünler için Trendyol mağazasını ziyaret edebilir, koleksiyonda yer alan tüm taşıma modellerinden dilediğinizi seçebilirsiniz.

Petza, köpekleriniz için en kaliteli markaların farklı tatlarda özel mamalarına ürün yelpazesinde yer veriyor. Tavuklu, buğdaylı, sığır etli pek çok mama, içeriklerindeki zengin besin değerleri sayesinde köpeğinizin sağlıklı gelişimine destek oluyor. Ödül maması ve bisküvilerinde köpeklerinizi hayran bırakacak lezzetleri bünyesinde barındıran mağazada beğendiğiniz ürünü birkaç tıkla sepetinize ekleyebilirsiniz. Köpekler için takviye ve sağlık ürünleriyle de öne çıkan Petza; pire tasması, köpek ağız, tüy, kulak bakım setleri ve sakinleştirici sıvılarıyla evcil dostunuzun her zorluğun üstesinden gelmesine yardım ediyor. Petza, köpek parfümü ve şampuanlarında yer alan özel formüller ile kötü kokuların önüne geçiyor. Siz de Trendyol mağazasına giriş yaparak Petza'nın köpek papyonu, köpek bandanası, kedi ürünleri ve ayakkabı yağmurluğu gibi çeşitleri içerisinden dilediğinizi seçebilirsiniz.