En Beğenilen Saklama Kapları

En yeniler

Popüler Ürünler

Daha fazla ürün

Plastik Dünyası

Plastik Dünyası; moptan bölmeli kutuya, yersilden lazımlığa kadar yüzlerce ürün çeşidine geniş yelpazesinde yer veriyor. Ürün çeşitliliği ve kalitesiyle öne çıkan Plastik Dünyası, fırsatlarıyla Trendyol kullanıcılarına bütçe dostu alışveriş imkanı sunuyor. Plastik Dünyası İstanbul, Trabzon, Malatya, Kars fark etmeksizin; Türkiye'nin tüm şehirlerine Trendyol aracılığı ve hızlı kargo avantajıyla ürünlerini ulaştırıyor. Siz de çeşitli ihtiyaçlarınızı, evinizin konforunda bütçenizi yormadan karşılamak için Trendyol Plastik Dünyası mağazasını tercih edebilirsiniz. Alışverişiniz sırasında ve sonrasında destek almak isterseniz Trendyol'un sunduğu Plastik Dünyası iletişim kanalını kullanarak markayla kolayca irtibat kurabilirsiniz. Ayrıca Trendyol kullanıcılarının deneyimlerinden yararlanmak için ürün sayfalarında yer alan Plastik Dünyası yorumlarına göz atabilirsiniz. Dilerseniz markanın Trendyol mağazasını takip ederek Plastik Dünyası kampanyalarından haberdar olabilirsiniz.

Hem Kaliteli Hem de Kullanışlı Mutfak Gereçleri, Plastik Dünyası Ürünleri Arasında Sizleri Bekliyor!

Hem Kaliteli Hem de Kullanışlı Mutfak Gereçleri, Plastik Dünyası Ürünleri Arasında Sizleri Bekliyor!

Plastik Dünyası badya servis, süzmatik, havluluk, kaşıklık, tabaklık, poşetlik, sebzelik, ekmeklik, peynirlik, saklama kabı ve tepsi gibi çeşitli ürünlere mutfak gereçleri kategorisinde yer veriyor. Siz de farklı özellikleriyle öne çıkan süzmatik ve tabaklık modellerini hem mutfak tezgahının üstünde hem de bulaşık makinesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çekmece içi ve tezgah üstü kaşıklık modelleriyle de kaşık çatallarınızı daima düzenli tutabilirsiniz. Özel tasarımıyla pratik kullanım sağlayan ekmeklik modelleriyle ise ekmeklerinizi taptaze bir şekilde saklayabilirsiniz. Çeşitli meyve ve sebzeleri yerleştirmek için kullanabileceğiniz raflı ve tekerlekli sebzelik modelleriyle de mutfağınızda düzen sağlayabilirsiniz.

Çeşitli mutfak gereçlerini farklı model seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunan Plastik Dünyası saklama kapları arasında da farklı amaçlara yönelik onlarca modele yer veriyor. Siz de büyüklü küçüklü saklama kapları arasında hem bütçenize hem de ihtiyaçlarınıza uygun pek çok model bulabilirsiniz. Plastik Dünyası erzak kabı modellerini; farklı boyutları sayesinde un, pirinç, tuz, şeker, mercimek, fasulye ve nohut gibi pek çok erzakı saklamak için kullanabilirsiniz. Plastik Dünyası derin dondurucu kaplarıyla da çeşit çeşit gıdaları kolaylıkla derin dondurucuya kaldırabilirsiniz. Plastik Dünyası 4 bölmeli saklama kabı modelleri sayesinde ise farklı gıdaları birbirine karıştırmadan saklayabilirsiniz. Plastik Dünyası gıda saklama kabı modellerini, sağlığa zararlı madde içermeyen yapıları sayesinde mutfağınızda güvenle tercih edebilirsiniz.

A'dan Z'ye Tüm Ev Gereçlerini Plastik Dünyası İndirimleri Sayesinde Avantajlı Fiyatlarla Satın Alabilirsiniz!

A'dan Z'ye Tüm Ev Gereçlerini Plastik Dünyası İndirimleri Sayesinde Avantajlı Fiyatlarla Satın Alabilirsiniz!

Plastik Dünyası ilaç kutusu, ped kutusu, fırça kutusu, hırdavat kutusu ve deterjan kutusu gibi pek çok kutu modeline ürünleri arasında yer veriyor. Ayrıca Plastik Dünyası sütyen yıkama topu, mandal sepeti ve çöp kovası gibi çeşitli ürünleri de sizlerle buluşturuyor. Siz de Plastik Dünyası deterjan kovası modelleriyle çamaşır ve bulaşık deterjanlarınızı düzenli ve şık bir şekilde saklayabilirsiniz. Pek çok bölmeden oluşan hırdavat kutusu modelleriyle de çivi, vida ve dübel gibi çeşitli hırdavat malzemelerini bir arada tutabilirsiniz. Plastik Dünyası diş fırçası kutusu modelleriyle ise seyahate çıkarken diş fırçanızı hijyenik bir şekilde yanınızda taşıyabilirsiniz.

Plastik Dünyası lavabo fırçası, paspas, faraş, mop ve kova gibi ürünlere temizlik gereçleri kategorisinde yer veriyor. Ayrıca tekli temizlik gereçlerinin yanı sıra Plastik Dünyası temizlik seti modellerini de avantajlı fiyatlarla sizlere sunuyor. Plastik Dünyası maşrapa, bebek küveti ve kova modelleri; katlanabilir tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Siz de katlanabilir tasarımı sayesinde yer kaplamayan kova, maşrapa ve bebek küveti modellerini inceleyerek en beğendiğiniz ürünü kolayca sepetinize ekleyebilirsiniz. Plastik Dünyası kapaklı sepet, askılık, komodin ve dolap organizer modelleriyle de pek çok eşyanızı düzenli ve kolay ulaşılabilir bir şekilde saklayabilirsiniz. Kaliteli ve işlevsel temizlik gereçleriyle de ev temizliğini çok daha kolay ve keyifli bir hale getirebilirsiniz.