Seller's Choices ⭐⭐⭐

A Comfortable Choice✨

Feet on the ground with NB☁

We're good with Adidas🎨

Winter Comfort The North Face❄

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Pointspor

Kahramanmaraş'ta kurulan Pointspor, birbirinden kaliteli spor giyim ürünlerini ve aksesuarlarını bir arada bulabileceğiniz bir mağaza. Üst seviye ürün kalitesi ile tüm dikkatleri üzerine çeken Pointspor, spora dair pek çok ürünü sizlere sunuyor. Son derece geniş bir ürün yelpazesine sahip olan marka, dünyanın önde gelen markalarının en beğenilen ürünlerini de bünyesine dahil ederek kullanıcılarını en iyilerle buluşturuyor. Özenle hazırladığı koleksiyonlarını Trendyol aracılığıyla satışa sunan Pointspor Kahramanmaraş, İstanbul, Ankara, İzmir fark etmeksizin ürünlerini Türkiye'nin her köşesine hızlı kargo yöntemi ile ulaştırıyor.

Markanın ürünlerini tek bir mağaza altında birleştiren Trendyol aracılığıyla siz de yüksek kalitedeki spor ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Pointspor tayt, tişört, sırt çantası, yürüyüş ayakkabısı, koşu ayakkabısı, şort, spor sütyeni ve ceket modelleri arasından beğendiğiniz ürünü sipariş ederek tarzınızı çok şık ürünlerle yeniden yaratabilirsiniz. Herkese hitap eden ürün koleksiyonuyla beğeni toplayan Pointspor Nike, Adidas, Puma, Crocs, Columbia, Birkenstock, Lotto gibi birçok markanın ürününe de geniş yelpazesinde yer veriyor. Pointspor mağazalarını parmaklarınızın ucuna getiren Trendyol sayesinde siz de güvenli alışverişin doyulmaz keyfini yaşayabilirsiniz.

Pointspor Giyim Ürünleri ile Spor Yaparken Dahi Şıklığınızı Koruyun!

Pointspor Giyim Ürünleri ile Spor Yaparken Dahi Şıklığınızı Koruyun!

Yalnızca kalitesini dünya çapında kanıtlamış olan lider markaların ürünlerini bünyesine dahil Trendyol Pointspor mağazasında, spor yaparken size yüksek oranda konfor sağlayacak birbirinden şık giyim ürünleri yer alıyor. Sweatshirt, tayt, eşofman takımı, ceket, tişört, şort ve mont gibi geniş bir çeşitliliğin hakim olduğu Pointspor giyim koleksiyonu, her spor dalında rahatlıkla tercih edilebilecek ürünleri bir arada sunuyor. İleri tekstil teknolojisi ile üretilen Pointspor giyim ürünleri, esnek ve rahat yapısıyla hareket özgürlüğü sunarken özel kumaşı sayesinde de en yoğun tempoda dahi vücudunuzun nefes almasına yardımcı oluyor.

Kalitesiyle ön plana çıkan Pointspor spor giyim ürünleri şık tasarımlarıyla da göz dolduruyor. Hem markanın ürünleri hem de alışveriş süreçleri ile alakalı merak ettiğiniz tüm sorular için Trendyol üzerinden Pointspor ile iletişime geçebilirsiniz. Trendyol'un "Satıcıya Soru Sor" özelliği aracılığıyla sormak istediğiniz tüm soruları markaya ileterek hızlı ve etkili geri dönüşler alabilirsiniz.

Pointspor Ayakkabı Modelleri ile Adımlarınızla Ses Getirin!

Trendyol Pointspor mağazası ayakkabı koleksiyonuyla da fark yaratmayı başarıyor. Farklı spor dalları için özel olarak üretilen Pointspor ayakkabı modelleri rahat, esnek ve hafif yapısı sayesinde ayaklarınızın gün boyu konforu hissetmesine destek oluyor. Jordan, Kyrie ve Lebron gibi ikonik modellerin yer aldığı Pointspor basketbol ayakkabısı koleksiyonundaki ürünlerle kendinizi oyunun ritmine kaptırabilir, Pointspor outdoor ayakkabı koleksiyonuyla da macera dolu doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz.

Markanın Trendyol mağazasını ziyaret ederek en güncel ve en özel Pointspor fırsatları ve kampanyalarını kaçırmadan faydalanabilirsiniz. Pointspor indirimlerinden öncelikli olarak haberdar olmak için Trendyol bildirimlerinizi açmayı unutmayın.

Pointspor Ürünleri Trendyol'un Avantajlı Dünyasında!

Pointspor Ürünleri Trendyol'un Avantajlı Dünyasında!

Giyim ve ayakkabı modellerine ek olarak Pointspor direnç lastiği, yoga matı, barfiks barı, pilates topu, ağırlık eldiveni, kol lastiği ve ağırlık kaldırma kemeri gibi spor ekipmanlarını da Trendyol mağazası üzerinden satışa sunuyor. Profesyonel ekipmanlarla güvenle spor yapmak için markanın titizlikle hazırladığı koleksiyonlarına göz atabilirsiniz. Tüm bu ürünlerin yanı sıra Pointspor'da sırt çantası, spor çantası, bere, mayo, deniz şortu, tenis raketi, futbol topu, matara ve forma seçenekleri de kullanıcıya sunuluyor.

Marka ve ürünleri ile alakalı daha detaylı bilgi sahibi olmak için Pointspor yorumlarına göz atarak kullanıcı değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Trendyol ürün değerlendirme sayfasına yorum yazarak da kendi deneyimlerinizi diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz. Keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamak için Trendyol'un ayrıcalıklı dünyasına giriş yaparak Pointspor'un üst segment ürünlerini incelemeye hemen başlayabilirsiniz.