En yeniler

Dikkat Çeken Ürünler

Videolar
ONL2011986
1590
ONL2012086
176
ONL2011981
133
ONL2011841
460
ONL2011852
1560

Görselli Yorumlar

Trend Ürünler

Haftanın Favorileri

En Çok Arananlar

Daha fazla ürün

Retrobird Store

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde kurulan Retrobird, vintage giyim ürünleri alanında faaliyet gösteren bir marka. Zamansız ürünleri kullanıcıyla buluşturan Retrobird, birbirinden özel tasarımlarıyla hızla değişen modaya kolayca uyum sağlıyor. Birbirinden şık, zarif ve benzersiz tasarımlara imza atan marka, kaliteyi kaçırılmayacak fiyatlarla sizlere sunuyor. Kumaş seçiminden ürün gönderimine kadar her süreçte ekstra kontrol sağlayarak üst seviye hizmet sunan Retrobird Ankara, İzmir ve İstanbul başta olmak üzere ürünlerini Türkiye'nin her bir köşesine Trendyol'un hızlı kargo ayrıcalığıyla ulaştırıyor.

Trendyol, Retrobird vintage giyim ürünlerini de parmaklarınızın ucuna taşıyor. Oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Retrobird'de çorap, elbise, kimono, gözlük, hırka, ceket, küpe, çanta, bere, tişört ve daha pek çok farklı model yer alıyor. Özenle seçilmiş kaliteli materyallerden hazırlanan Retrobird vintage butik ürünlerine sahip olmak için markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilir, özel Retrobird kampanyaları ve fırsatlarını yakalayabilirsiniz.

Retrobird Giyim Ürünleri ile Tarzınızla Fark Yaratın!

Retrobird Giyim Ürünleri ile Tarzınızla Fark Yaratın!

Retrobird, beğeniyle tercih edilen vintage koleksiyonlarıyla size zamanın ve modanın eskimeyen gücünü yansıtacak bir tarz sunuyor. Geniş ürün yelpazesi ile her zevke hitap eden ve kullanıcılarına pek çok farklı seçenek şansı tanıyan Trendyol Retrobird mağazasında; şort etek, mini kimono, etek, gömlek, kazak, vintage gömlek, mom jeans ve oversize tişört modelleri de kullanıcıya sunulan giyim ürünleri arasında yer alıyor. Markanın kadın kategorisinde bulunan mom jeans pantolon modellerini dilerseniz Retrobird crop üst ile kombinleyerek daha modern bir görünüm yakalayabilir, dilerseniz de vintage bir gömlekle tamamlayarak çok daha klasik bir tarz yaratabilirsiniz.

Retrobird erkek koleksiyonlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Erkek kullanıcılarına da hitap eden ürünleri bünyesine katan Retrobird retro giyimin etkileyici stilini, hazırladığı kaliteli ürünlerle en iyi şekilde yansıtmayı başarıyor. Markanın Trendyol mağazasındaki erkek kategorisinde Retrobird batik desenli gömlek ve tişört modelleri ile stilinize çok farklı ve enerjik bir görünüm kazandırabilirsiniz. Kullanıcısını benzersiz ürünlerle tanıştıran Retrobird mağazası her bütçeye uyum sağlayan fiyat politikasıyla da beğeni topluyor. Siz de Retrobird'le alışveriş yapmanın dayanılmaz zevkini yaşamak istiyorsanız markanın Trendyol mağazasını inceleyebilirsiniz.

Özel Tasarım Retrobird İç Giyim Ürünleri Trendyol'un Ayrıcalıklı Dünyasında!

Retrobird kıyafet modellerinin yanı sıra farklı kategorilerde de koleksiyonlar hazırlayarak kullanıcısının pek çok ihtiyacını karşılamaya özen gösteriyor. Markanın Trendyol mağazasındaki yüzlerce seçenek arasından Retrobird iç çamaşırı kategorisinde yer alan ürünlere göz atabilir ve tutkunuzu yansıtacak eşsiz parçalara sahip olabilirsiniz.

Retrobird bralet, şortlu pijama takımı veya dantelli iç çamaşırı takımlarına avantajlı fiyatlarla sahip olmak için Trendyol'un resmi web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden mağazayı takip edebilir ve özel Retrobird indirimlerinden yararlanabilirsiniz. Bununla birlikte Trendyol'un sunmuş olduğu "Satıcıya Soru Sor" özelliğini kullanarak Retrobird ürünleri, kargo takibi ve iade koşulları hakkında daha detaylı bilgiye erişebilirsiniz.

Retrobird Aksesuar Modelleri Trendyol'da!

Retrobird Aksesuar Modelleri Trendyol'da!

Kendisini geliştirmeye ve ürün gamını geliştirmeye özen gösteren Retrobird Store, yalnızca giyim ürünleriyle değil; aksesuar çeşitleriyle de baştan aşağı dikkat çekici bir tarz yaratmanıza yardımcı oluyor. Markanın Trendyol mağazasında; Retrobird toka, şapka, güneş gözlüğü, bandana, bere ve kolye gibi ürünler de kullanıcıya sunuluyor. Retrobird'ün özenle seçtiği aksesuar modelleri ile tarzınıza şık dokunuşlarda bulunabilirsiniz. Retrobird vintage ürünleri ile stilinize eşi benzeri olmayan bir hava katabilir ve hayran dolu bakışları üzerinize çekebilirsiniz. Retrobird hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak içinse Trendyol üzerinden Retrobird'le iletişime geçebilir veya Retrobird yorum bölümünde yer alan kullanıcı yorumlarını okuyarak merak ettiğiniz sorulara yanıt bulabilirsiniz.