Görselli Yorumlar

Sizin İçin Seçtiklerimiz ❤

Seçili Banyo Ürünleri

Daha fazla ürün

ŞAHANE PAZAR

Şahane Pazar, 2004 yılından bu yana mutfak, ev/yaşam, ev tekstili ve dekorasyon alanında kaliteli ürünleri tüketicinin beğenisine sunuyor. Kurulduğundan bu yana doğru analizler yaparak ihtiyaca yönelik tüm ürün ve hizmetleri kullanıcılarla buluşturan Şahane Pazar; maksimum müşteri memnuniyeti sağlayarak keyifli alışveriş deneyimini tüm Türkiye'ye ulaştırmayı misyon ediniyor.

Şahane Pazar Ankara'nın 4 farklı bölgesinde bulunan mağazalarıyla sektörün önde gelen markalarından biri haline geldi. Birbirinden kaliteli ürünleri kullanıcı ile tanıştıran Şahane Pazar züccaciye, mutfak ve ev eşyalarını artık Trendyol güvencesiyle de tüketiciye sunmaya başladı. Şahane Pazar İstanbul'dan Ankara'ya, Bursa'dan İzmir'e Türkiye'nin tüm şehirlerine Trendyol'un hızlı kargo ayrıcalığı sayesinde ürünlerini kısa sürede teslim ediyor.

Siz de birbirinden kaliteli ürünlere sahip olmak için Şahane Pazar alışveriş deneyimini Trendyol güvencesiyle yaşayabilirsiniz. Markanın Trendyol mağazasını takip ederek Şahane Pazar indirimlerini yakalayabilir, tüm ürünleri detaylı olarak inceleyebilir ve Şahane Pazar yorumlar bölümünden diğer kullanıcıların deneyimlerini okuyabilirsiniz. Şahane Pazar'ın kaliteli ve şık ürünleriyle siz de evinize ve yaşamınıza değer katın!

Sunum Meraklılarının Kalbini Çalan Şahane Pazar Mutfak Ürünleri Trendyol'da!

Sunum Meraklılarının Kalbini Çalan Şahane Pazar Mutfak Ürünleri Trendyol'da!

Sunum aşkınızı taçlandıran Şahane Pazar tabak modellerinden fincan takımlarına tüm mutfak gereçlerini önünüze getiriyor. Siz de sevdiklerinizi misafir ettiğinizde onlar için renk renk, desen desen sunum tabaklarını kullanabilirsiniz. Son dönemlerin modası haline gelen bambu sunum tabakları da Trendyol Şahane Pazar'da sizleri bekliyor. Ailenize, arkadaşlarınıza veya kendinize özenli kahvaltı masaları hazırlamak için Şahane Pazar bambu kahvaltılık modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Kalitesinden ödün vermeyen Şahane Pazar'ın tüm ürünlerini güvenle kullanabilirsiniz.

Şahane Pazar fincan takımı modelleri kahve tutkunlarının gönlünü ilk bakışta fethediyor. Farklı model ve renklerde tasarlanan kahve fincanları cam, porselen, mermer desenli gibi birbirinden şık seçenekleriyle karşınıza çıkıyor. Her evin ihtiyacı olan çaydanlık modelleri de Şahane Pazar farkıyla Trendyol'da! Düdüklü, granit, cam, çelik, emaye ve porselen gibi çeşitli yapılarda tasarlanan Şahane Pazar çaydanlık çeşitleri de mutfak raflarınızı süslemek için Trendyol'da sizi bekliyor.

Ev Dekorasyonunuza Şıklık Katacak Tüm Ürünlere Şahane Pazar Farkıyla Ulaşmaya Hazır Mısınız?

Ev Dekorasyonunuza Şıklık Katacak Tüm Ürünlere Şahane Pazar Farkıyla Ulaşmaya Hazır Mısınız?

Mutfak ürünlerinin, salon aksesuarlarının ve dekoratif araç gereçlerin uyum içinde olması ev dekorasyonu ve kullanıcı memnuniyeti için çok önemli bir konu. Şahane Pazar da kullanıcıların bu hassasiyetine özen göstererek birbirinden şık mutfak ürünleri ve çeşitli aksesuarları sizlerle buluşturuyor. Şahane Pazar lambader modelleri ile siz de salonunuza, yatak odanıza veya evinizin herhangi bir köşesine şık bir dokunuş yapabilirsiniz. Markanın şık tasarımıyla göze hitap eden birbirinden kaliteli lambader modellerine Trendyol Şahane Pazar mağazasında inceleyebilirsiniz.

Şahane Pazar'ın beğeninize sunduğu ürünler bunlarla sınırlı değil! Şahane Pazar waffle tavası modelleri tatlı yapmayı seven kullanıcıların kalbini çalmaya aday. Ayrıca Şahane Pazar bulaşıklık, kek fanusu, tencere, saklama kabı, kase, çerezlik, bardak takımı, fırın kabı ve baharatlık modelleri fonksiyonel yapılarıyla mutfağın baş tacı oluyor.

Siz de birbirinden şık ve kullanışlı ürünlerle mutfakta geçirdiğiniz zamanı çok daha keyifli hale getirmek istiyorsanız Trendyol Şahane Pazar mağazasına göz atabilirsiniz. Markayı Trendyol'dan takip ederek Şahane Pazar fırsatları ve kampanyalarını yakalayabilirsiniz. Şahane Pazar yorumlarını inceleyerek daha önce mağazadan alışveriş yapmış kullanıcıların deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Dilerseniz alışveriş sonrasında siz de yorum yazarak hem mağaza hem de aldığınız ürünler hakkındaki düşüncelerinizi diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz. Satın aldığınız ürünlere Trendyol'un hızlı kargo avantajıyla en kısa sürede sahip olabilirsiniz. Şahane Pazar kargo takip bölümünden sipariş verdiğiniz ürünlerin nerede olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz.