HAFTANIN YILDIZLARI

EN YENİLER

TRENDYOLUN ENLERİ

CÜZDAN & KARTLIK

Daha fazla ürün

Shaka Collection

Shaka, kadın çanta ve kişisel bakım ürünlerini kullanıcıların beğenisine sunan bir mağaza. Shaka ürünleri içerisinde kadınlar için sırt, bel ve omuz çanta çeşitleri ile kişisel bakımınızda kullanabileceğiniz kremler, makyaj ürünleri ve cilt bakım malzemeleri bulunuyor. Trendyol Shaka mağazasında kişisel bakım ihtiyacınızı karşılayacak tüm cilt bakım ve kozmetik ürünleri sizleri bekliyor. Mağazada aynı zamanda Shaka parfüm, saat, anahtarlık gibi farklı kategorilerdeki ürün çeşitlerini de inceleyebilir, Trendyol'a özel avantajlı fiyatlarla dilediğiniz ürünü sepetinize ekleyerek dakikalar içinde sahip olabilirsiniz.

Siz de Trendyol Shaka mağazasını ziyaret ederek çanta ve kişisel bakım ürünleri arasından dilediğiniz ürünü seçebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünler hakkında detaylı bilgi almak için diğer kullanıcıların Shaka yorumlarından faydalanabilirsiniz. Shaka online sipariş sürecinde Trendyol'un hızlı ve güvenli teslimatı ile satın aldığınız ürüne kısa sürede kavuşabilirsiniz. Alışveriş sürecinde merak ettiklerinizi Shaka ile iletişim kurarak satıcıya iletebilirsiniz. Birbirinden kaliteli ürünleri incelemek için hemen Trendyol Shaka mağazasına giriş yapabilirsiniz.

Birbirinden Şık ve Kaliteli Çanta Ürünleri Shaka Koleksiyonunda Sizlerle Buluşuyor!

Birbirinden Şık ve Kaliteli Çanta Ürünleri Shaka Koleksiyonunda Sizlerle Buluşuyor!

Shaka, çanta modellerine koleksiyonunda geniş bir yer veriyor. Mağazanın ürün yelpazesinde farklı stillere hitap eden birçok kadın çanta modeli bulunuyor. Sırt, bel ve kol çantaları her tarza yönelik tasarımları ve birbirinden güzel renkleri ile Trendyol Shaka mağazasında sizleri bekliyor. Mağazanın sırt çantaları, spor tasarımları ve geniş renk seçenekleriyle Trendyol mağazasında yer alıyor. Bölmeli sırt çantası çeşitleri, kanvas kumaş ile özenle tasarlanıyor. İki bölmeli bel çantası modelleri rahat ve kolay bir kullanım sağlıyor. Kiremit, bordo, siyah, gri, yeşil ve renkli çeşitleriyle herkese hitap eden ürünlerin yanı sıra mağazada farklı büyüklüklerde omuz ve kol çantalarına da göz atarak çanta ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Trendyol Shaka mağazasında küçük çanta ve cüzdan formunda ürün arayanlara da hitap eden modeller bulunuyor. Baget, kulaklık girişli ya da bölmeli telefonluk cüzdan çantalar arasından dilediğiniz ürünü seçebilirsiniz. Çanta alışverişlerinde Shaka indirimlerinden yararlanmak ve en yeni ürünleri anında sepetinize eklemek için mağazayı Trendyol üzerinden takip edebilirsiniz.

Tüm Kozmetik İhtiyaçlarınızı Karşılayacak Shaka Ürünleri ile Tanışın!

Tüm Kozmetik İhtiyaçlarınızı Karşılayacak Shaka Ürünleri ile Tanışın!

Trendyol Shaka mağazasında cilt bakım, makyaj ve aksesuar ihtiyaçlarınıza yanıt veren çok sayıda ürün bulunuyor. Makyaj kalemleri, fırçalar, süngerler, kremler, kapatıcılar, ojeler, maskaralar, takma tırnak ve kirpikler, törpü setleri, yüz yıkama fırçaları, cilt temizleme cihazları gibi kozmetiğe dair aradığınız her ürün güvenli içerikleri ile Trendyol Shaka mağazasında yer alıyor. Shaka; dudak dolgunlaştırıcı, yüz maskesi, ağda bandı ve tırnak setleri gibi popüler ürünlerini birbirinden kaliteli malzemelerle kullanıcıların beğenisine sunuyor. Mağazada masaj topu, yüz temizleme cihazları ve özel içerikli sabunları da inceleyerek kişisel bakımınızda Shaka ürünleri ile cildinizi koruyabilir ve rahatlayabilirsiniz. Mağazanın geniş ürün yelpazesinde yer alan ve doğal yağlardan oluşan masaj kremleri; yumurta, kil ve kömür maskeleri ile cildiniz her zaman genç ve canlı görünümünü koruyor. Makyaj temizliğinde kullanabileceğiniz yüz temizleme ürünleri jel, süt ve köpük formları ile kullanıcılara geniş seçenekler sunuyor. Shaka mağazasının tırnak bakım ürünleri ve törpü setleri ile tırnaklarınız güçlü ve sağlıklı görünürken bakımlı tırnaklarınız zarafetinizi yansıtıyor.

Mağazada aynı zamanda saat, parfüm, anahtarlık, çorap, panduf gibi aksesuar ve hediyelik ürünleri de bulabilirsiniz. Shaka'nın rose, gold ve gümüş renklerde saat, bileklik ve yüzükleri ile kendinizi ya da sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Siz de Trendyol aracılığıyla kaliteli ve şık çanta, çeşitli kategorilerde aksesuar ve güvenli kozmetik ürünlerinde Shaka fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Shaka kampanyalarından haberdar olmak ve favori ürünlerinizi tükenmeden satın almak için mağazayı takip edebilir, size özel ayrıcalıkların tadını çıkarabilirsiniz.