En yeniler

Popüler Ürünler

Daha fazla ürün

Superstep

Superstep

Superstep, ilk olarak 1990 yılında Eren Grubu olarak faaliyet göstermeye başlar. Tekstil alanında ünlenmiş şirketlerle anlaşma yaparak farklı markaların ürünlerini lisansı olarak üretir. Aynı sektörde çalışmalarına devam ederken pek çok büyük marka ile anlaşır. Eren Perakende şeklindeki hızlı yükselişin ardından 2012 yılında Superstep konsepti ortaya çıkar. Bu konsept birçok dünya markasını aynı çatı altında birleştirir. İlk başlarda ayakkabı zinciri olarak işe başlayan mağaza, daha sonra spor giyime dair farklı tekstil ürünlerini de satışa sunar. Zamanla bu ürünlerin içerisine şapka, çanta, gözlük ve çorap gibi aksesuarlar da dahil olur. Büyük bir hızla gelişen ve bugünlere gelen mağazanın bünyesinde en beğenilen markaları bulabilirsiniz. Erkekler ve kadınlar için satışa sunulmuş binlerce spor giyim ürününe Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Sayfamızın online mağazaları arasında yer alan Superstep Türkiye popüler markaların ürünlerini satışa sunması ile dikkat çeker. Ayrıca kullanıcılarına yüzlerce farklı ayakkabı modelini aynı mağazada bulma imkanı sunar. Bu sayede alışveriş yaparken iki ayakkabı arasında kararsız kaldığınızda kolayca kıyaslama yapabilirsiniz. Hangisi beklentilerinizi daha iyi karşılıyorsa onu satın alabilirsiniz. Mağazada kıyafet, ayakkabı ve aksesuarların dışında bakım malzemeleri de bulabilirsiniz. Ayakkabıları uzun süre yeni gibi kullanmak için güzel bir temizlik ve bakım yapmak gerekir. Bunun için temizleme süngeri, köpük, ayakkabı spreyi veya boyası gibi ürünlere ihtiyacınız olur. Ayakkabı bakım malzemeleri dahil olmak üzere Superstep ait tüm ürünleri online alışveriş sayfası olan Trendyol’da bulabilirsiniz.

Spor şıklığı denildiğinde akla ilk olarak rahat ama güzel kombinler gelir. Bu tarzı daha çok rahatına düşkün, kıyafetlerin içerisinde rahat hareket etmek isteyen ancak her zaman güzel görünmeyi önemseyenler sever. Spor şıklığına sahip olmak basit gibi görünse de doğru kombinleri tutturmak konusunda zorlanabilirsiniz. Bunun için özellikle Superstep ayakkabı çeşitlerinden faydalanabilirsiniz. Bu mağazanın ayakkabı alanında geniş bir ürün yelpazesi bulunur. Bu kadar çok çeşidin bir arada bulunması mağazanın 2012 yılından bu yana ayakkabı zinciri olarak tanınmasından kaynaklanır. Superstep spor ayakkabı çeşitlerinin arasında markaların popülermiş modellerini görebilirsiniz. Beğendiğiniz siyah bir spor ayakkabı ile atletik kesime sahip siyah renkli bir elbiseyi kombinleyebilirsiniz. Görüntünüzü çeşitli bileklik ve kolyelerle destekleyebilirsiniz. İsterseniz bucket model bir şapka kullanabilirsiniz. Bu kombinle hem rahat hem şık olabilirsiniz. Superstep yeni sezon ürünlerinin içerisinde tarzınızı kuvvetlendirecek sportif kıyafetler ve aksesuarlar yer alır. Örneğin yeni taytlardan birini kullanarak her mevsim için şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Tayt sadece spor yaparken giyilir düşüncesinin son yılların moda anlayışı ile beraber ortadan kalktığı görülür. Hem yazın hem de kışın pek çok farklı tayt kombini yapabilirsiniz. Kış aylarında taytlarınızı bol ve renkli kazaklarla giyebilirsiniz. Örneğin siyah bir tayt ile oversize mavi renkli bir kazağı bir arada kullanabilirsiniz. Ayrıca taytlar bilekte biten botlar ile güzel bir görüntü oluşturur. Eğer yazlık bir kombin yapmak istiyorsanız desenli ve renkli taytlar ile basic tişörtleri birleştirebilirsiniz. Böyle bir kıyafet seçiminin yanına renkli ve küçük bir bel çantası tercih edebilirsiniz. Bu kombinleri yapmak için ihtiyacınız olan siyah ve renkli tayt modellerini Trendyol’da bulabilirsiniz. Superstep outlet fırsatlarından yararlanmak için sayfamızı kullanabilirsiniz. Sezon ortası ve sonunda indirime giren kıyafetleri, ayakkabıları uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Bu outlet ürünleri sayesinde yüksek miktarlarda harcama yapmanıza gerek kalmadan spor şıklığa kavuşabilirsiniz. Kampanyalı alışveriş fırsatını kaçırmamak için Trendyol’u takip edebilirsiniz. Superstep indirim haberlerinin hepsini sayfamız aracılığıyla öğrenebilirsiniz.

Superstep Ürün Modelleri ve Fiyatları

Superstep Ürün Modelleri ve Fiyatları

Superstep kadın kıyafetlerinde t-shirt, sweatshirt, ceket, mont, tayt, şort ve eşofman gibi çeşitler bulabilirsiniz. Buradan spor giyinmeyi seven herkes kendine göre bir kıyafet seçebilir. Ayakkabı çeşitleri ise sneaker, günlük, outdoor, bot, çizme, sandalet ve terlik olarak ayrılır. Trendyol’da sadece spor ayakkabı değil Superstep terlik modelleri de bulunur. Son zamanların popüler trendlerinden biri olan terlikleri, kot pantolonlar ve etekler ile kullanabilirsiniz. Bunların dışında kışlık ayakkabı tercihinizi de Superstep çizme modelleri arasından yapabilirsiniz. Kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretilen çizmeler tüm kış boyunca ayaklarınızın rahat olmasını sağlar. Superstep mağazasından aldığınız bir çizmeyi ya da botu ömür boyu kullanabilirsiniz. Trendyol’dan Superstep erkek giyimi ve ayakkabısı üzerine de alışveriş yapabilirsiniz. Erkek modasına göre belirlenen yeni ayakkabı modellerini sayfamızda bulabilirsiniz. Mağazanın kullanıcıları tarafından en çok satın alınan favori kıyafetlerini ve ayakkabılarını görebilirsiniz. Lumberjack, New Balance, Adidas ve Guess gibi pek çok ünlü markayı bir araya toplayan mağazada her zaman son trend ürünler bulunur. Eğer son trendleri yakalamak istiyorsanız Trendyol Superstep online mağazasından alışveriş yapabilirsiniz. Giysinizi daha fazla güçlendirmek için çanta, şapka ve kemer gibi aksesuar parçalarını kullanabilirsiniz. Vazgeçilmez bir parça olan Superstep şapka çeşitleri unisex olarak karşınıza çıkar. Modeller hem erkeklerin hem de kadınların kullanabileceği tarzda tasarlanır. Aksesuarlar arasında en beğenilenlerden biri de güneş gözlükleri olur. Superstep gözlük modelleri içerisinde farklı stillere hitap eden seçenekler yer alır. Zevk sahibi olduğunuzu belli eden gözlükleri Trendyol kampanyaları sayesinde uygun fiyatlara alabilirsiniz. Sayfamızdan yapacağınız kıyafet, aksesuar ve ayakkabı alışverişlerde Superstep kampanya ve fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Trendyol’da Kaçırılmayacak Superstep Fırsatları

Trendyol’da Kaçırılmayacak Superstep Fırsatları

Trendyol’da Superstep çorap modellerinden sweatshirt çeşitlerine kadar aradığınız ne varsa indirimli fiyatlarla bulabilirsiniz. Sayfamızda yapılan dev indirim günlerinde istediğiniz ürünü satın almak için acele etmeniz gerekebilir. Trendyol’un belirli dönemlerde düzenlediği kampanyaları takip ederek dilediğiniz ürüne uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Binlerce ürünün bulunduğu Superstep mağazasından çocuğunuzun okul ihtiyaçları için de araştırma yapabilirsiniz. Okul çantası ihtiyacı için kaliteli Superstep sırt çantası modellerinden birini seçebilirsiniz. Farklı markalara ait sırt çantalarının hepsi yüksek kalite standartlarında üretilir. Çocuğunuza aldığınız sırt çantası yıllar boyunca kullanılabilir. Bu durum mağazanın tüm Superstep çanta modellerinde geçerlidir. Özellikle seyahat çantaları kaliteli ve dayanıklı olması sebebiyle çok fazla tercih edilir. Günlük kullanım için de bel çantalarına bakabilirsiniz. Unisex olarak tasarlanan modeller arasından tüm kullanıcılar rahatlıkla seçim yapabilir. Superstep mağazasında kadın ve erkek ayakkabılarının haricinde çocuk ürünleri de bulunur. Çocuklar için tasarlanan modellerde rengarenk pek çok seçenek yer alır. Pembeden maviye, kırmızıdan griye farklı renk ve desenlere sahip çocuk spor ayakkabılarını Trendyol’da bulabilirsiniz. Superstep mağazasında yetişkin ürünlerinin haricinde çeşitli çocuk ayakkabıları da indirime girer. Farklı zamanlarda yapılan indirimler çocuk reyonundaki Superstep sandalet, terlik, bot ve spor ayakkabı çeşitlerinin hepsini kapsar. Küçük yaştaki çocukların ayak gelişimlerini sağlıklı bir şekilde tamamlayabilmeleri için kaliteli ayakkabı tercihi yapmak büyük önem taşır. Yetişkinler ayak gelişimleri tamamlamış olsa dahi aynı önem onlar için de geçerli olur. Çünkü tüm vücudun dayanak noktası olan ayaklar kalitesiz ve sert tabanlı bir model içerisinde kaldığı zaman ağrı oluşabilir. Superstep’in kaliteli modelleri tüm gün ayakta olsanız da bu bölgenin rahat etmesini sağlar. Trendyol’da satışı yapılan ayakkabılar hakkında yapılan Superstep yorum kısmına bakarak kullanıcı görüşlerine ulaşabilirsiniz. Yorum ve değerlendirmeleri inceleyip dilediğiniz modeli sipariş edebilirsiniz.