Tahmis En Sevilenler

Videolar
Tahmis Kahvesi
2154
tahmis ile hayata renk kat
38
Tahmis Klasik Baklava
103

Görselli Yorumlar

10'lu 100 Gr Kahve Paketleri

Tahmis Kahve Setleri

Daha fazla ürün

Tahmis

1635 yılında Gaziantep'te kurulan Tahmis Kahvesi, lezzetiyle yıllara meydan okuyan ürünlerini Trendyol güvencesiyle kullanıcılarla buluşturuyor. Tahmis toz menengiç kahvesi, Osmanlı dibek kahvesi ve Türk kahvesi gibi kahve çeşitleri başta olmak üzere baklava, kurabiye, Antep fıstığı, zahter, salep, çay ve kakao gibi pek çok ürünü en taze haliyle kullanıcılara sunuyor. Trendyol Tahmis mağazasında çeşitli gıda ürünlerinin yanı sıra Osmanlı motifli porselen çay tabağı seti ve metal tepsi gibi sunumluk ürünler de yer alıyor.

Siz de Trendyol Tahmis mağazasını ziyaret ederek birbirinden kaliteli Tahmis ürünlerinin tamamını görebilir, ürün fiyatları ve ürün içerikleri hakkında fikir edinebilirsiniz. Bu sayede Tahmis menengiç kahvesi fiyatı, kahve yorumları ve kahve çeşitlerinin içeriği gibi merak ettiğiniz bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

Birbirinden Lezzetli Ürünler Trendyol Tahmis Mağazasında Sizleri Bekliyor

Birbirinden Lezzetli Ürünler Trendyol Tahmis Mağazasında Sizleri Bekliyor

Ürünlerinin kalitesiyle öne çıkan Tahmis, Gaziantep'in geleneksel lezzetlerini Trendyol güvencesiyle kullanıcılarla buluşturuyor. Trendyol Tahmis mağazasında başta kahve olmak üzere baklava, Antep fıstığı ve çay gibi pek çok ürün yer alıyor. Kahve ve baklava çeşitleriyle akıllarda yer edinen Tahmis zahter, salep, çerez ve kakao gibi ürünlerle ürün yelpazesini genişletiyor.

Birbirinden lezzetli kahve çeşitleriyle kullanıcıların beğenisini kazanan Tahmis baklava çeşitleriyle damaklarda iz bırakıyor. Tahmis baklava çeşitleri arasında klasik baklava, kare baklava, havuç dilimi baklava, bülbül yuvası ve fıstıklı dolama gibi enfes seçenekler bulunuyor. Trendyol Tahmis mağazasında leziz baklava çeşitlerinin yanı sıra Antep fıstıklı parmak kurabiye ve sade kurabiye gibi kurabiye çeşitleri de yer alıyor. Siz de kahve keyfinize eşlik edecek nefis tatlılarla tanışmak için Trendyol Tahmis mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Böylece usta ellerden çıkan leziz tatlılarla hem kendinizi hem de sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Tahmis Kahve Çeşitleriyle Tanışmaya Hazır mısınız?

Tahmis Kahve Çeşitleriyle Tanışmaya Hazır mısınız?

Tahmis Türk kahvesi, menegiç kahvesi, Osmanlı kahvesi, dibek kahvesi gibi klasik lezzetleri en taze haliyle kullanıcılarla buluşturuyor. Tahmis damla sakızlı Türk kahvesi, dağ çilekli Türk kahvesi ve kakuleli dibek kahvesi gibi özel aromalarla zenginleştirilmiş kahve çeşitlerini de kahveseverlerin beğenisine sunuyor. Böylece Tahmis farklı damak tatlarına hitap eden seçeneklerle hem klasik kahve müdavimlerini hem de değişik tatlar denemekten hoşlanan kahveseverleri memnun etmeyi başarıyor.

Tahmis Türk kahvesi çeşitlerinin yanı sıra espresso blend çekirdek kahve, filtre blend çekirdek kahve ve sıvı menengiç kahvesi gibi özel kahve çeşitlerini de kahveseverlerle buluşturuyor. 100 gr, 250 gr, 500 gr ve 1 kg gibi farklı gramaj seçenekleri bulunan kahve çeşitleri ürünlerin tazeliğini koruyan metal kutu ve kilitli ambalajlarla satışa sunuluyor. Ürünlerinin kalitesi ve çeşitliliğiyle adından söz ettiren Tahmis Kahvesi fiyatlarıyla da kullanıcıları memnun etmeyi başarıyor.

Trendyol Tahmis mağazasında yer alan ürünler arasında birbirinden güzel ve avantajlı setler de yer alıyor. 2'li, 3'lü ve 5'li setler arasında farklı kahve çeşitlerini bir araya getiren kahve setlerinin yanı sıra nostaljik Tahmis çerezi ve menengiç kahvesi gibi özel setler de bulunuyor. Hem sevdiklerinize hediye etmek hem de mutfağınızda küçük bir kahve köşesi oluşturmak için tercih edebileceğiniz kahve setleri ekonomik fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Siz de Trendyol Tahmis mağazasını ziyaret ederek hem ürünler hakkında detaylı bilgi alabilir hem de Tahmis Türk kahvesi yorumları gibi farklı ürün yorumlarına ulaşabilirsiniz. Böylece ürünleri daha önce satın alan kullanıcıların yorumlarını okuyarak ürün ve mağaza hakkında fikir edinebilirsiniz. Trendyol güvencesiyle satın almak istediğiniz ürünleri kolayca sepetinize ekleyebilir ya da daha sonra satın almak üzere favorilerinize kaydedebilirsiniz. İsterseniz Trendyol Tahmis mağazasını takip ederek Tahmis kampanyaları ve fırsatlarından hemen haberdar olabilirsiniz. Bu sayede Tahmis indirimlerinden yararlanarak uygun fiyatlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.