En çok satanlar

Techburada

Techburada

Bilgisayarlar, günümüzde yaşamın her anında işlerin daha kolay yürümesini sağlayan aletlerden biridir. Yalnızca bireysel kullanımlarda değil kurum ve kuruluşlarda, hastanelerde ya da düzen içinde işlemesi gereken her platformun merkezinde yer alır. Evlerde ya da ofislerde basit araştırmalar için kullanılan bu araçlar her gün binlerce kayıt ve işlemin yapılması gereken konularda da üstün bir hizmet sunar. Techburada bilgisayar donanımının ihtiyaçları daha iyi karşılayabilecek duruma gelmesi için gerekli ve birbiriyle uyumlu binlerce parçayı kullanıcılarına sunar. Yoğun çalışma temposunda gerekli olan hafıza kartları, anakart, ekran kartı, monitör, klavye ve daha binlerce yedek parçayla aksesuarı bir arada mağazasında sunar. Fakat yeni bir makineye ihtiyacınız varsa Techburada laptop çeşitlerini de uygun fiyatlarla Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Yalnızca ihtiyaçlarınızı analiz ederek mağazanın sunduğu binlerce seçenek arasından kendinize uygun olanı bulabilirsiniz. Masaüstü bilgisayarınız için yalnızca kaliteli bir ekrana ya da kasaya ihtiyacınız varsa onlarca markanın kaliteli parçalarına uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Techburada monitör seçenekleri arasında günlük kullanımlardan yoğun işlemlere kadar her kapasitede ürün bulunur. Mağaza yalnızca online alışveriş yöntemiyle kullanıcıların parça ve aksesuar arayışıyla zaman kaybetmeden tek ekran üzerinden onlarca markaya ulaşabilmesini sağlar. Kişiler böylece ihtiyaçlarına ve bütçesine uygun ürünlerin tamamını inceleyip karşılaştırarak alışveriş yapar. İhtiyaçlarınıza kolayca ulaşmak ve işlemlerinize kaldığınız yerden devam edebilmek için Trendyol sayfalarındaki Techburada mağazasından hemen sipariş verebilirsiniz.

Bilgisayar parçalarından anlayan çoğu kişinin kendi bilgisayarını toplama ya da var olanın performansını yükseltme gibi hedefleri ve hayalleri olabilir. Kişiler onlarca markanın sunduğu yedek parçalar sayesinde işlemleri için yeterli olmayan bilgisayarlarının verimliliğini kolayca artırabilir. Yalnızca elinizdeki dizüstü ya da masaüstü makinenin modelini ve bunlara uyumlu olabilecek parçaları bilmeniz yeterlidir. Ardından demonte ve monte videoları sayesinde kendi imkanlarınızla da bilgisayarınızın verimliliğini artırabilirsiniz. Techburada anakart seçenekleriyle bilgisayarınızda tespit ettiğiniz devre sorunlarını giderebilmenizi sağlar. Tüm elektronik aletlerde olduğu gibi bilgisayarlarda da tüm parçaların bağlı olduğu anakart cihazınızın performansını kökten etkiler. Elinizdeki makinenin sorunlarını giderecek bir anakart satın alabilmek için işlemci, yonga seti ve soket yapısına uygun olan ürünleri filtreleyerek inceleyebilirsiniz. Techburada işlemci seçenekleriyle dizüstü ya da masaüstü makinelerinizdeki tüm parçaların doğru ve verimli çalışmasına destek olur. Bilgisayarların beyni olarak da tanımlanan bu parçalar vadettikleri hıza, soket tiplerine ve markalarına göre çeşitlenir. Kişiler kullanım amacınıza uygun işlemci türünü satın alarak bilgisayarın performansını yüksek oranda iyileştirebilirsiniz. İşlemler sırasında beklenen hızı gösteren ve geçici hafıza şeklinde tanımlanan ürünler Techburada RAM seçenekleri olarak kullanıcılara sunulur. Bu parçalar bilgisayar çalışırken gerçekleşen her dijital adımı kaydederek bir sonraki adımda cihazın daha hızlı olmasını sağlayan geçici hafıza alanlarıdır. Bu kayıt türü yalnızca işlemleri daha da hızlandırmak için bilgisayar kapanana kadar gerçekleşen kısa süreli kayıtlardır. Ürünler, kullanıcıların hareketlerini ve işlemleri kaydederek bir sonraki işlemin daha hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlar. Bu kayıt sistemi kalıcı olmadığı için yapılan işlemler bilgisayar kapandığı anda silinir. Kişiler bilgisayarının çalışma hızını artırmak için var olan RAM’i model, işlemci, anakart ve soket tiplerine uyumlu yüksek kapasiteli RAM modellerinden biriyle değiştirmeyi tercih edebilir. Techburada ekran kartı seçenekleriyle özellikle oyuncuların daha gerçekçi bir deneyim yaşamasını sağlar. Gerçekleştirilen işlemleri en net ve canlı haliyle ekrana yansıtmak için çalışır. Yüksek grafikli oyunlarda ve çeşitli kullanımlarda yüksek performans sağlaması için var olan kartlar daha ileri düzeyde olanlardan biriyle değiştirilebilir. Onlarca markanın bilgisayarınızın performansını yükseltecek parçalarına Techburada kalitesiyle Trendyol sayfalarından kolayca ulaşabilirsiniz.

Daha Keyifli Oyun Deneyimi İçin Uygun Aksesuar Fiyatları

Daha Keyifli Oyun Deneyimi İçin Uygun Aksesuar Fiyatları

Bilgisayar günlük hayatta ya da iş hayatında birçok ihtiyacı karşılayan elektronik aletlerden biridir. Klavye, mouse, kulaklık gibi dışarıdan müdahale edilebilen aksesuarlar kişilerin bilgisayar üzerinde doğrudan işlem yapabilmesini sağlar. Her işlemde yüzlerce darbeye maruz kalan klavye ve mouse modelleri aksesuarlar arasında çok fazla değiştirilen ürünler olur. Özellikle profesyonel ve amatör oyuncular kurgunun heyecanı ve hızına dayanabilecek kaliteli aksesuarlara ihtiyaç duyar. Techburada klavye çeşitlerini günlük kullanımlar ve oyuncular için satışa sunar. Renkli, ışıklı ve işaretli tuşlara sahip oyuncu klavyeleri oyunları kolaylaştırmak için yoğun ve sert kullanıma dirençli yapıda üretilir. Techburada mouse modellerini de standart kullanıma ve oyuncu kullanımlarına uygun seçeneklerle sunar. Kablolu ve kablosuz modeller hem dizüstü hem de masaüstü bilgisayarlarda geniş kullanım alanı yaratır. Sağ el ya da iki ele de uyumlu modellerle ergonomik bir tasarımda sunularak işleriniz saatler sürse bile konforlu bir kullanım sağlar. Bazı oyuncu mouse modelleri çeşitli oyunlara uygun tuşlar içerir. Örneğin savaş oyunlarında silah değiştirme, tek atış ya da otomatik atış modunu ilgili tuşlarla gerçekleştirerek bir adım önde olabilirsiniz. Bu tuşlar oynanan oyunların özellikleriyle eşleştirilerek farklı amaçlara da adapte edilebilir. Techburada mouse pad çeşitleriyle ürünlerin daha doğru çalışabilmesi için uygun zemin sağlar. Bileğinizi destekleyen yastıkları bulunan ya da düz pad seçenekleriyle bilgisayar kullanırken daha konforlu olabilirsiniz. Kişiler farklı model ve baskılara sahip pad seçenekleriyle aksesuarlarını daha verimli kullanırken tarzını da yansıtır. Pad çeşitleri farklı boyutlarıyla kullanıcılara fareyi daha geniş alanlarda hareket ettirebilme imkanı sunar. Masaüstü ya da dizüstü bilgisayarınız için ihtiyacınız olan kaliteli aksesuarlara uygun fiyatlarla Trendyol sayfalarındaki Techburada mağazasından sahip olabilirsiniz.

Techburada ile Bilgisayarınızın İhtiyacı Olan Her Parça Trendyol’da

Techburada ile Bilgisayarınızın İhtiyacı Olan Her Parça Trendyol’da

Teknoloji tutkunları bilgisayar, laptop, tablet gibi aletler, bunların yedek parçaları ve aksesuarları için fiziki ya da online elektronik mağazalarını sık sık ziyaret eder. Tüm gereksinimleri karşılayacak ürünlerin tamamını aynı anda görerek karşılaştırmak daha verimli bir alışveriş imkanı sunar. Techburada aradığınız tüm aksesuar ve parçaları aynı platform üzerinden sunar. Kaliteli markaların tüm ürünlerini uygun fiyatlarla sunarak bilgisayarlarınızı daha iyi kullanabilmenize olanak verir. Daha geniş ve kalıcı bir kayıt alanına ihtiyaç duyuyorsanız, bilgisayarınıza uyumlu bir sabit sürücüyü mağazadan hemen edinebilirsiniz. Techburada SSD, HDD ve RAM sürücü gibi kalıcı ya da kısa süreli kayıt alanlarıyla daha hızlı bir bilgisayara sahip olabilmenize imkan sunar. SSD sürücüler farklı boyutları ve kolay sökülebilir olması sayesinde bilgisayarınızın başına bir kaza gelse bile kayıtlı tüm belgelerinizi kurtarabilmenize olanak verir. SSD modelleri kapasitesine, yazma hızına, dahili ya da harici kullanım imkanlarına, marka ve özelliklerine göre fiyatlandırılır. Mağaza tüm sistemlere uyumlu yedek parça ve aksesuarların yanında bilgisayar, laptop ve tabletleri de beğenilerinize sunar. Techburada tablet seçenekleriyle teknolojiyi her an yanınızda taşımanıza olanak verir. Mağaza bilgisayarlarınızın performansını artıracak parçalarla beraber internet kullanımını iyileştirecek malzemelere de ürün seçenekleri arasında yer verir. Techburada modem ve sinyal artırıcı seçenekleriyle internetinizi daha verimli kullanabilmenizi sağlar. Evinizde ya da çalışma ortamınızda bulunduğunuz yere ulaşmayan internet sinyallerinden şikayetçiyseniz alan genişliğine uygun bir sinyal artırıcı probleminizi çözer. Modeme ne kadar uzak olursanız olun tüm işlerinizi kesintisiz gerçekleştirebilirsiniz. Techburada bilgisayarlarınızla alakalı tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek ürünleri Trendyol aracılığıyla sizlere sunar. Bilgisayarınızı toplamak, güçlendirmek ya da çeşitli aksesuarlarla tamamlamak için Trendyol sayfalarından mağazanın ürünlerini kolayca sipariş verebilirsiniz.