En çok satanlar

En yeniler

En çok beğenilenler

Teknofish

Teknofish, 40 yıllık toptan ve perakende tecrübesiyle ev elektroniği alanında geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Kullanıcıları, güvenle tercih edebilecekleri başarılı markalar ile buluşturan Teknofish; modern teknoloji ürünleri ile ev yaşantınızı kolaylaştırıyor. Teknofish Elekt. Hizm. San. ve Tic. A.Ş, kullanıcı odaklı bakış açısıyla sunduğu kaliteli cihazlar ve avantajlı fiyatlar sayesinde verimli bir ev elektroniği alışverişini mümkün kılıyor. Teknofish, Adana'dan Türkiye'nin dört bir yanındaki milyonlarca tüketiciye ulaşabilmek için online alışveriş fırsatlarıyla artık Trendyol'da!

Siz de en başarılı dünya markalarının ürünlerine, çok özel fiyatlarla Trendyol Teknofish mağazasından ulaşabilirsiniz. Trendyol üzerinden Teknofish ile iletişime geçerek ürünler hakkında daha detaylı bilgi alabilir veya sorularınızı iletebilirsiniz.

Teknofish Ürünleri ile Teknolojiyi Evinize Taşıyın!

Teknofish Ürünleri ile Teknolojiyi Evinize Taşıyın!

En gelişmiş teknolojilere sahip, dayanıklı ürünleri ile evinize yeni bir atmosfer getiren Trendyol Teknofish mağazası, sunduğu her bir ürünüyle hayatınızı kolaylaştırıp renklendiriyor. Güvenilir markaların ürünlerini bir araya getiren Teknofish, televizyon modelleri ile film ve dizi saatlerinizi çok daha keyifli hâle getiriyor.

Teknofish televizyon modelleri arasında; farklı ekran boyutu ve görüntü teknolojisine sahip pek çok ürünü bir arada bulabilirsiniz. LED teknolojisine sahip Teknofish televizyon modelleri ile çok daha canlı ve gerçekçi bir seyir keyfi yaşayabilirsiniz. Siz de Teknofish Samsung ve Telefunken kampanyaları ile hayalinizdeki televizyonu kaçırılmayacak fiyatlarla satın alabilir ve Trendyol'un hızlı gönderim ayrıcalığı sayesinde en kısa sürede ürününüzü kapınızdan teslim alabilirsiniz.

Teknoloji ürünü ihtiyaçlarınız arasında ilk sıralarda bulunan akıllı telefon modellerine de Teknofish fırsatları ile avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Çağa ve bireye uyum sağlayan, yaşamı kolay ve çok daha eğlenceli kılan pek çok telefon ve televizyon modelini bir arada görmek için Trendyol Teknofish mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Teknofish klima, ısıtıcı ve dikey ısıtıcı kategorisinde bulunan ürünleri de uzun süre güvenle kullanabilir ve tüm kışı, sıcacık bir evde geçirebilirsiniz. Yaşam alanlarınızın konforunu arttırmak için Teknofish Electrolux, UFO ve Vestfrost gibi popüler markaların ürünlerini markanın Trendyol mağazasında bulup inceleyebilir ve bir tıkla sepetinize ekleyebilirsiniz.

Modern, Üstün ve Hesaplı: Teknofish Beyaz Eşya ve Elektrikli Ev Aletleri

Modern, Üstün ve Hesaplı: Teknofish Beyaz Eşya ve Elektrikli Ev Aletleri

Hayatın her alanında sizi teknolojiyle buluşturan Teknofish; bulaşık makinesi, buzdolabı, mikrodalga ve derin dondurucu ürünleriyle de Trendyol'da sizi bekliyor. Modern tasarıma ve üstün teknolojiye sahip onlarca elektronik ev eşyasını bir arada inceleyerek evinizin konforunda bir alışveriş deneyimi yaşamak için siz de Trendyol Teknofish mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Ev işlerini, zahmetsiz ve keyifle tamamlamanızı sağlayan Teknofish set üstü ocak, kurutmalı çamaşır makinesi ürün modelleri de pek çok kullanışlı seçenekle beğeninize sunuluyor. Teknofish Bosch torbalı süpürge modelleri de avantajlı fiyatlarla Teknofish ürünleri arasında yer alıyor. Teknofish, elektrikli süpürge arayışında olanlara toz torbalı modellerin yanı sıra toz torbasız ve robot süpürge seçeneklerini de sunuyor. Teknofish, bu sayede severek tercih edilen markaların birçok farklı model ve özelliğe sahip olan ürünlerini tek mağazadan kolayca satın alabilmenize imkan tanıyor.

Teknofish Mağazası Kaçırılmayacak Kampanyalarla Trendyol’da

Elektroniğe dair tüm ihtiyaçlarınızı online alışveriş ayrıcalıklarıyla karşılamanızı sağlayan Trendyol Teknofish mağazası; evinizi, en popüler markaların kampanyalı fiyatlara sahip ürünleriyle donatmanıza imkân veriyor. Teknofish Dijitsu ve Silverline gibi markaların son teknoloji ile ürettiği modelleri, Trendyol mağazasında kaçırılmayacak fiyatlarla sunuyor.

Siz de hemen Trendyol üzerinden mağazanın ürünlerini inceleyerek Teknofish'in davlumbaz, ankastre, beyaz eşya ve televizyon gibi pek çok ürününe çok özel fırsatlarla sahip olabilirsiniz. Avantajlı Teknofish klima fiyatlarına göz atabilir ve Teknofish ürünleri ile yaşam alanlarınızın konforunu zirveye taşıyabilirsiniz. Trendyol kullanıcılarının ürün ve alışveriş deneyimlerini öğrenmek için Teknofish’in yorumlar bölümüne de göz atabilirsiniz.

Trendyol ayrıcalıkları ve Teknofish indirimleriyle keyifli bir deneyim için siz de alışverişe hemen başlayabilirsiniz.